Skip to main content

Massi

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Massi

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    mystikal
    Member

Tahaksin massi juurde saada. Käin jõusaalis u. 2 kuud, olen ka enne seda palju spordiga tegelenud, nii et vorm ei ole just kõige kehvem. Tahaksin oma kaalu tõsta vähemalt 5 kg võrra. Trenni teen 4-5 korda nädalas. Mõtlesin, et kasutada massilisandeid, sõber soovitas Gain Fasti. Ei tea kas tasub mingit keemiat üldse sisse süüa või on parem pudru korralikult kühveldada. Kui tasub siis mis oleks hea kas valgupulber, kreatiin või midagi muud?

Kõik nõuanded on teretulnud, oleks hea kui keegi mainiks mingit kindlat tooded kui tahab soovitada!

mystikal
    Member

vabandused korduste pärast

mystikal
    Member

see nüüd ei olnud päris see mida ma küsisin, steroidideni asi ei lähe ja konkreetsust ka polmud selles pikas jutus, aga aitäh sellegi poolest!

biic50
    Member

söö valgupulbreid toidule lisax-ja põhi toit peax olema-juku juust, kohupiim, piim, pett, herned, oad, kanarind, tuunikala munavalged…

VendBarbar
    Member

ma näen,et sa biic50 tead toitumisest küll piisavalt aga, miks sa neid steroide propageerid

biic50
    Member

sest aastate jooxul mis treenind olen ja kõikvõimalikku kirjandust (ajakirjad ja eesti keelsed kulturismi raamatud) lugend olles, ning mõne eesti tipptegijaga suheldes ja netist proffide kohta lugedes olen aru saand et keemiat pannaxe päris rämedalt need kes kõvemad on.ja sest neid steroide on mullegi propageeritud ja suhtun positiivselt ja normaalselt neisse.ilma pole võimalik niipalju kui ma olen aru saand-võistlussportlaste tasmeme puhul ma arvan tervisesportlastel pole jah ja alla 20 aastastel pubekatel keemiat ehk vaja

joey
    Member

kui vana sa ise oled

VendBarbar
    Member

Pubekad küll steroide kasutada ei tohiks. Muidu 35 aastaselt neil suured probleemid tervisega või hea, kui üldse elavad

daqqer
    Member

soovitan, olen ise proovinud ja on väga head tulemused: osta WDGP (oti käest saab, mingi 700 jaaku on 1,2 kilo) ja creatiini (kaa otilt, mingi 300 jaaku). võin kogemustest öelda et asi on väga ohtutu, sest tegin kaa kõvasti trenni ja sõin kõvasti aineid (5 tynni wdgp-d ja 2 kreatiini tynni)… siis jätsin pooleli mingi tükiks ajaks, ja kaal läks lihtsalt alla, ei juhtunud midagi muud. loll jutt kui räägitakse et tervis ***** vms. ühesõnaga wdgp-d tuleb võtaa iga päev, olenemata sellest et kas teed trenni või mitte, üks mõõtlusikatäis (veega 400g segatult). samal ajal tuleks teha kreatiini kuuri, see käib nii et kuu on kuur ja kuu ei võta kreatiini yldse. kreatiini kuu: esimene nädal iga päev päevas 5 korda väike lusikatäis (1 g), peale juua soovitavalt viinamarja mahla (200g)!, ja järgmised 3 nädalat võta juba kreatiini 1 kord päevas, ehk siis samal ajal kui sa wdgp-d võtad. ja ütleme nii, et kui kreatiini kuu on, siis ikka võetakse juurde normaalselt. aga ei maksa liiga sentimeetreid lugeda, sest ega iga kuu samamoodi ei tule kaalu juurde. igaljuhul lase mingi proffil endale kava teha ja käi korralikult trennis ja pumpa nii nagu jäksad, siis on kilod ainult aja küsimus. ma võin sulle anda ott kiivika tehtud kava edasijõudnutele +selgitusi, kui huvi siis email… kui ei tea siis aineid saab @ Planet Sport, Madara 14 (kristiine). jõudu!

mystikal
    Member

Aitäh kõigile nõuandjatele!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.