MASS2, proteiin 15-aastasele?
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
r2iner.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2007 at 6:25 p.l. #10105
artikkel
MemberTere! Olen 15-aastane noormees ning mai lõpus saan 16. Seega küllaltki lühikese aja pärast.
Pikkus: 169cm (hommikune mõõtmine) , 167cm(õhtune mõõtmine)
Kaal: 45,3 kg.
Soov oleks siis massi lihaste arvelt juurde saada. Käin regulaarselt jõusaalis: 3 korda nädalas. Tekkis soov osta toodet, milleks MASS2. See pidavat olema väga kiire ainevahetusega inimestele ning seda ma ka olen-seda näitab ka minu kehakaal.
Öelge palun kas oleks mõistlik seda osta ning kas see võib põhjustada ka mingeid tervisekahjustusi?
Või soovitate mingit muud valgupulbrit, mis aitaks mul lihasmassi kasvatada?
Suur aitäh!
märts 10, 2007 at 6:31 p.l. #109169matti
MemberMis haigus on viimasel ajal tekinud-kohe hakatakse pulbreid sööma?Ma usun,et sinu vanuses pole seda veel vaja,söö rohkem normaalset valgurikast toitu.Peaksiod praegu ka ilma pulbrita piisavalt arenema,kui ei arene,on arvatavasti viga harjustuste soorituses.Mina hakkasin ka hiljuti rohkem sooritusele tähelepanu pöörama ja lühikese ajaga on keha muutunud silmanähtavalt,kuigi olen juba oma jagu treeninud ja lihast ka omajagu.Tee harjutusi aeglaselt.tunneta pingutust,naudi seda,ole massohist,kui nii võib öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2007 at 6:42 p.l. #109170artikkel
MemberPole mingit haigust pulbri söömisega, muidu ma ju tarbiks seda juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt oleks hea teada kas oleks see mõistlik tegu, sest massi tahan raudselt juurde saada. Jõusaalis käin esmasp. kolmap. ja reedeti ning loodan, et hakkab lihas suurenema ja massi tulema;) Eks ma siis praegu ei hakka midagi ostma ja tarbima ning ootan ja vaatan:) Sest no ma pole eriti kaua käinud ka veel, et mingeid väga märgatavaid erinevusi oleks märgata.
märts 10, 2007 at 6:56 p.l. #109173matti
MemberÄra karda,kui sa teed korralikult trenni ja toitud normaalselt,siis tuleb lihast massi niikuinii.Kolm korda nädalas on on paras,alguses peaks see piiisavalt stressi tekitama,et liahes kasvaks.Oleks hea kui sa kirjutaks ka oma treeningkava.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2007 at 6:56 p.l. #109174Vikatman
MemberSul on kohe kindlasti rohkem sööma vaja hakata valkuderikkaid toite nagu liha, muna, kohupiim jne.
Kui ei jõua koguaeg sooja toitu sisse ajada endasse, siis väike vahepala shake kulub marjaks ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi julgelt! Fasti tooted on väärt kraam.
märts 10, 2007 at 7:08 p.l. #109175Savage
MemberSöö pelmeene
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2007 at 7:18 p.l. #109176artikkel
MemberMa ei ütleks et ma vähe sööksin. Söön päris korralikult. Isu on ning valgurikkaid toite söön küllaltki palju. Tihti ostan näiteks vinnutatud veiseliha, milles on 100g kohta üle 50 g valku ning muid valgurikkaid toite söön ka parajal kogusel:P
Jõusaalis:
Kõigepealt 5 min. rattasõitu. Siis venitused.
Tavaliselt : Plokki kukla taha: 3x 8-10 (30kg tavaliselt)
Siis kahele käele korraga raskusi ette tõmmates. Ma ei tea selle täpset nimetust, pole kusagil kohanud: LINK: http://www.paidetervis.ee/jousaal/5ani.gif Seda teen ka 3x 8-10 (15kg üks käsi ja teine ka 15kg)
Surumine. umbes kaks seeriat sest hantlitega teen ka rinda.
Kõhulihased: 3x max
Õlg: käsikutega surumine 3x 8-10
Selg : pullover (ületõmme käsikuga) 2x 8-10
Rind: käsikutega surumine 3x 8-10
Hantel umbes 6,5 kilone vms.
Ja siis kui harjutused tehtud siis kerged venitused ja lõdvestused.
märts 10, 2007 at 7:43 p.l. #109178painkiller
MemberSoovitan uue kava otsida! Kas siit või tellida endale.
märts 10, 2007 at 7:59 p.l. #109180V8
MemberMa ei ütleks et ma vähe sööksin. Söön päris korralikult. Isu on ning valgurikkaid toite söön küllaltki palju. Tihti ostan näiteks vinnutatud veiseliha, milles on 100g kohta üle 50 g valku ning muid valgurikkaid toite söön ka parajal kogusel:PEi söö ju piisavalt, kui sa ei kasva…
märts 10, 2007 at 8:01 p.l. #109183artikkel
MemberEi söö ju piisavalt, kui sa ei kasva…Kes ütles et ma ei kasva? Pikkust on tulnud viimase viie kuuga 6 cm. Lihtsalt ainevahetus on väga kiire ja massi ei tule nii palju kui võiks, tahaks.
märts 10, 2007 at 8:03 p.l. #109185artikkel
MemberSoovitan uue kava otsida! Kas siit või tellida endale.Miks uus kava otsida?
Paar asja ma vist jätsin ka nimetamata.
Äkki oskad siis ise või keegi teine kava suhtes nõu anda või koostada.
Treeningkavades, mis fitnessi lehel olemas(algajate kava, algajate kava(2) jne.) Nendega on selline lugu, et jõusaalis kus ma käin, pole kõik pingid esindatud, mida nende kavade sooritamiseks vaja läheb. Seega on vaja koostada kava, milles ühendada harjutused, mida saan teha.
märts 10, 2007 at 8:07 p.l. #109186Stackhouse
Memberpole ime ka et massi ei tule kui juurde tulev pikkus oma töö teeb. Rohkem sööma
märts 10, 2007 at 8:08 p.l. #109187painkiller
MemberVaata siinseid kavasid ja saad aru. Sinu kava on, ütleme sassis. Tee üks lihas ära ja siis järgmine.
Siin lehel on harjutustepank, sealt valid lihase ning näed hulgaliselt harjutusi. Nii saadki endale ise kava kokku panna. Kui sa pole milleski kindel siis küsi julgelt!
märts 10, 2007 at 8:12 p.l. #109188artikkel
MemberVaata siinseid kavasid ja saad aru. Sinu kava on, ütleme sassis. Tee üks lihas ära ja siis järgmine.Ma teengi nii, et lihaste kaupa ikka. Kavas tõin esile harjutused, mida teen. Ehk keegi aitab koostada siis paremat kava?
märts 10, 2007 at 8:16 p.l. #109189w00x7
MemberMiks uus kava otsida?Paar asja ma vist jätsin ka nimetamata.
Äkki oskad siis ise või keegi teine kava suhtes nõu anda või koostada.
Treeningkavades, mis fitnessi lehel olemas(algajate kava, algajate kava(2) jne.) Nendega on selline lugu, et jõusaalis kus ma käin, pole kõik pingid esindatud, mida nende kavade sooritamiseks vaja läheb. Seega on vaja koostada kava, milles ühendada harjutused, mida saan teha.
ma käin ka paide tervisekeskuses, ma saan küll oma kavad ära tehtud, mõnda masinat ei ole jah, aga saab muude harjutustega selle lihase ära teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.