Mass2
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Mass2
- This topic has 22 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Skarabeus.
-
AutorPostitused
-
mai 23, 2008 at 8:31 e.l. #155312
Blackdom
MemberEesti pidavat üldiselt jah kontroll päris tugev olema. Aga ma siiski riskiks enam. Kunagi sai ka neid toorelt pandud, kui viimasel ajal müüakse neid koosa sita ja sulgedega, siis kadus isu ära
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alles just oli mingis lasteaias salmonelloosipuhang.
mai 23, 2008 at 10:49 e.l. #155329Skarabeus
MemberHmmm.. eks ma igaksjuhuks keedan ära vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai siis ostetud järgmised asjad
Vaniljejäätis
Ploomimahl
India pähkel
2 banaani
2 kiivit
koort
ja panen 2 keedumuna ka.
Eks vaatab, mis välja tuleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga keegi selle lõuatõmbamise asjus ka arvamust avaldab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tahaks uut teemat püstitada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2008 at 3:58 p.l. #155406ici
MemberSain hiljuti endalegi soetatud Mass2 pulbripaki ja tarvitan seda tavaliselt pärast trenni, nii nagu peab. Poes ( robocop ) näidati ja öeldi täpselt kui palju pulbrit ja vett on vaja panna sheikerisse. Aga küsimus on mul hoopis, et kas enne magama minekut on ka soovitatav juua või parem ikka piirduda kord päevas pärast trenni?
mai 24, 2008 at 5:09 p.l. #155409tsanm
Memberkokteili sisse pannakse tavaliselt ikka toorelt. Jama on aint see, et mõnel võtab see kõhu lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2008 at 6:44 p.l. #155416Skarabeus
Memberkokteili sisse pannakse tavaliselt ikka toorelt. Jama on aint see, et mõnel võtab see kõhu lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei täna, täna kell 12 proovisin.. panin 2 toorest muna sisse, siiani on kõht täitsa korras olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enesetunne on kohe parem peale seda kokteili.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Blenderi peab ainult suurema ostma, muidu ei mahu kõik komponendid sisse.
Hetkel tuleb oma 800ml kokteili ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõi kaloriarvutis numbrid kokku, ja tuli oma 30g valku ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 11, 2008 at 3:30 e.l. #160272Skarabeus
MemberTere, mul selline küsimus (kuna teema käib Mass2 kohta, siis ei hakanud uut teemat tegema)
Et mul seisis Mass2 kuu aega nagu kapi peal ning ta muutus nadi kõvaks, samas, kui seda lusikaga natukene nn “sorkida” siis muutub ta taas pulbriks.
Kuigi see, et ta tahkeks muutus mind natukene hirmutas, otsustasin küsida, et kõlbab seda ikka tarbida?
Parim enne pole möödas ega midagi, aga äkki see, et ta muutus selliseks, mõjus talle kuidagi ebamääraselt?
juuli 11, 2008 at 5:29 e.l. #160273Amarillo
MemberTere, mul selline küsimus (kuna teema käib Mass2 kohta, siis ei hakanud uut teemat tegema)Et mul seisis Mass2 kuu aega nagu kapi peal ning ta muutus nadi kõvaks, samas, kui seda lusikaga natukene nn “sorkida” siis muutub ta taas pulbriks.
Kuigi see, et ta tahkeks muutus mind natukene hirmutas, otsustasin küsida, et kõlbab seda ikka tarbida?
Parim enne pole möödas ega midagi, aga äkki see, et ta muutus selliseks, mõjus talle kuidagi ebamääraselt?
võid rahus süüa
juuli 11, 2008 at 2:23 p.l. #160296Skarabeus
Membervõid rahus süüaSelge, eks söön edasi.

Tänud abi eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.