Skip to main content

mass ja toidulisad?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » mass ja toidulisad?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    exiter
    Member

Kuina mu eelmine teema kadus siit ära siis küsin uuesti. Milline oleks õige kogus selliste ainete tarbimisel nagu Whey Lemon+Heavy aminodrink+kreatiin(koelbel), kuidas neid segada, millal võtta? Endal kaalu 96kg ja pikkust 195cm. Kas Heavy aminodrinki võib manustada ka 100g korraga peale treeningut? Enne tarbisin Koelbeli Gainerit niimoodi. Kuidas võtta kreatiini (olen 2 kuud trenni teinud) kas 3g enne ja peale trenni nagu ära toodud Mass Productioni artiklis või laadimisperioodidena?

Ott Kiivikas
    Member

Heavy Amino dr. + lemon on hea kombinatsioon, ise olen seganud niimoodi, et kui võtta aluseks mõõtlusikatäis mis on Heavy Amino dr. sees, siis 2mtl. Heavy Amino dr. + 1 mtl Lemonit + 1tl.(teelusikatäis triiki), segada kas vee, piima või mahlaga, kahe esimese variandi puhul võid ka banaani juurde süüa. Üks shake selline enne trenni umbes tund aega, teine vahetult peale trenni, + vähemalt kolm põhitoidukorda tavatoitu. Järjepidev sellise reziimi pidamine peaks kasvama panema küll

exiter
    Member

Hakkasin tarbima 2mtl. Heavy aminodr. + 30g lemonit segatuna enne ja peale trenni + õhtul veel 1 30g sheik Lemonit. Seda trenni päeval.

Trennivabal päeval hommikul ja õhtul 30g Lemonit. Kuid kuidas jääb siis kreatiiniga?

Ott Kiivikas
    Member

Teelusika all olingi mõelnud kreatiini, vaata eelmist postitust, puhkepäeval pane ka Heavy Aminot 1mtl segamini lemoniga, kuid hommikusöök proovi süüa tavatoitu, shaked jäta päeva peale, õhtune shake ei pea olema Heavyga segatud.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.