Rohkem valku, vähem süsivesikuid ja rasva? Korralikud söögikorrad, teatud kellaaegadel.
Ma pole kunagi trenni teinud, aga ma võtsin ennast kätte ja hakkasin sugulase algatusel jõusaalis käima. Sellest sai minu uus armastus. Need lihased, mida ma olen elujuuksul vähegi kasutanud peamiselt sääred (elan 3’mandal korrusel ja pean igapäev üles-alla käima. Trepist käies olen harjunud mitte täistallaga astuma.) Ja seega on mul sääred tugevad. Püsti, pukipeal, kang turjal teen säärt 170kg’iga 8’sasi seeriaid. Mul isa ja vanaisa tegid tõstmist, klassikalist siiski, niiet mul suhtkoht geenides juba pikalt tõstmine sees. Kui toitumise saaks ka korda, oleks super, ehk teen miskit kunagi isegi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul samuti klassikaline tõstmine geenides kuigi ise pole seda eriti harrastanud.
Üldiselt on väga raske sulle anda soovitusi toiduainete vahekordade kohta, sellepärast, et sa pole ikkagist mitte midagi oma toitumise kohta öelnud.
Meile ei ütle mitte midagi see, kui räägid, et sõid praadi või liha vms. Meil on vaja detaile. Ehk millest eine koosnes. Palju seda oli?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaja on nii valke, rasvu kui süsivesikuid. Lihtsalt õigetes vahekordades ja teatud kella-aegadel mõnda rohkem ja teist vähem.
Usu mind, et lihtne teema see ei ole. Kui tahad tulemusi ja midagi tõesti kunagi “ära teha”. Siis pead treeneri abi saama. Ükski sa lihtsalt sõtkud kohapeal oma leiutatud jalgrattaga ning ei liigu kuhugile.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>