Skip to main content

Mass 6000

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    ristokru
    Member

Mure siis selline et sai ostetud mass 6000 ja seal on kirjutatud et tuleb võtta 4 portsjonit e. 100g, aga mingit kulpi kaasas polnud

painkiller
    Member

Vaata, et kuskil põhjas poleks, sega pulber ilust pakis läbi.

ristokru
    Member

Vaata, et kuskil põhjas poleks, sega pulber ilust pakis läbi.

Ei olnud aga äkki ei peagi olema? Pakk ise on mingis kilest

inside14
    Member

Sellisel tootel peaks ikka mõõdulusikas kaasas olema aga kui pole siis saad ka kaaluda kui sul sihuke väike köögi kaal olemas või paned supilusikatega üks supilusikas on kuhjaga u 30-40g.

ristokru
    Member

Sellisel tootel peaks ikka mõõdulusikas kaasas olema aga kui pole siis saad ka kaaluda kui sul sihuke väike köögi kaal olemas või paned supilusikatega üks supilusikas on kuhjaga u 30-40g.

Aga kas massilisajad ei ole ka eri kaalutega, sest mul on olnud erinevaid valke ja olen võrrelnud nende gramme ja osad on kõvasti erinenud??

inside14
    Member

Aga kas massilisajad ei ole ka eri kaalutega, sest mul on olnud erinevaid valke ja olen võrrelnud nende gramme ja osad on kõvasti erinenud??

Seda küll jah kuid see umbes selles vahemikus samas võib öelda ju, et supilusikad on erinevad.

maats
    Member

Mõõdulusikat ei pruugi jah alati kaasas olla, isegi kui on toote tutvustuses kirjas, aga kas mitte kuhjaga supilusika täis ei ole u.25g

Kuutma
    Member

Kuhjaga supilusikas on üle 30-ne g.

Parim on nii et paned enne kaalukäimapanemist mingi väikse topsi kaalupeale

ja siis lisad pulbrit palju vaja, sest siis hea sheikki panna otse topsist:)

ristokru
    Member

Kuhjaga supilusikas on üle 30-ne g.

Parim on nii et paned enne kaalukäimapanemist mingi väikse topsi kaalupeale

ja siis lisad pulbrit palju vaja, sest siis hea sheikki panna otse topsist:)

Pood- leheküljel on kirjutatud et üks portsion on 11 kihjaga supilusikat (150g) ??? Kuidagi väga palju! 11×30=330g ????

Äkki keegi saab aidata siis

gmaster
    Member

Pood- leheküljel on kirjutatud et üks portsion on 11 kihjaga supilusikat (150g) ??? Kuidagi väga palju! 11×30=330g ????

Äkki keegi saab aidata siis

ristokru
    Member

massikaid lähebki jube palju

ma ei usu et supikas 30g, pigem 15 ringi, siis klapib ka see 11 täit

Kui suur on kuhi? Kas nii palju kui mahub või nii õelda mõõdukalt

gmaster
    Member

mõõdukalt

ristokru
    Member

Ei tea kas see 11 kuhjaga on ikka õige? Proovisin ja peaaegu pool sheigi nõust oli pulber ja ilgelt magus oli

gmaster
    Member

ma just ütlesin et peaks olema 11 tavalist…

ja rohkem vedelikku võid ka panna, see parandab omastatavust

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.