Skip to main content

mass

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    p6pa
    Member

Mure selline ,et massi ei tule juurde jõusaalis käin 4 korda nädalas vanus 20 ja 183cm 85 kg kasutan kreatiini ja proteiini 100% Whey Gold Stand. (2,3 kg).

seda proteiini võtan aind peale trenni , kreatiini võtan iga päev.Asi on ilmselt toitumises ,et söön vähe mõtlesin osta massilisajat Dorian Yates Ultimate LEAN GAIN Formula et ei tea kas see aitaks ?

tonn999
    Member

Mure selline ,et massi ei tule juurde jõusaalis käin 4 korda nädalas vanus 20 ja 183cm 85 kg kasutan kreatiini ja proteiini 100% Whey Gold Stand. (2,3 kg).

seda proteiini võtan aind peale trenni , kreatiini võtan iga päev.Asi on ilmselt toitumises ,et söön vähe mõtlesin osta massilisajat Dorian Yates Ultimate LEAN GAIN Formula et ei tea kas see aitaks ?

Kas sa tõesti arvad, et mass oleneb ainult toidulisanditest?!? Põhirõhk on otsemloomulikult toitumisel – sööd rohkem kui tarbid, siis võtad juurde!

p6pa
    Member

ma tean , et põhirõhk on toitumisel aga lihtsalt söök ei lähe alla .Ma tahtsin teada kas to massilisaja annaks massi juurde ?

p6pa
    Member

ma söön küll aga jääb väheseks kulutan ilmselt rohkem jah

gmaster
    Member

osta parem toitumiskava!

odavam ja mõtekam!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.