Skip to main content

Mass

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    ache
    Member

Tere, ma sooviksin teada kas ainult valgust piisab, et massi suurendada, või pean ostma valku ja proteiin kreatiini eraldi ??

Capricorn
    Member

Jah, valgupulbrist piisab, süüa ega trenni pole vaja teha.

ache
    Member

Tänan Capricorn, kui keeegi veel midagi tarka oskab öelda siis olen huvitatud

kraaner
    Member

Tere, ma sooviksin teada kas ainult valgust piisab, et massi suurendada, või pean ostma valku ja proteiin kreatiini eraldi ??

Kirjuta otsinugusse: 1) Proteiin

2) Kreatiin

Kindlasti saad palju vastseid nendele sõnadele, kliki, loe ja saa targemaks!

Tasub enne lollide küsimuste estiamist lugeda teemasi, artikleid ja bloge et ennast natuke asjaga kurssi viia, muidu hakkad tugevat kriitikat saama

daemonium
    Member

Tänan Capricorn, kui keeegi veel midagi tarka oskab öelda siis olen huvitatud Tere, ma sooviksin teada kas ainult valgust piisab, et massi suurendada, või pean ostma valku ja proteiin kreatiini eraldi ?? – loodad kuulda?

Karu
    Member

Mis jama te ajate, et ainult valku ja ilma trennita tuleb massi.

Võta kreatiin ja tribulus, siis on sul igal pool kasvu näha. Ei pea voodist tõusmagi.

“Pole olemas rumalaid küsimusi, on olemas rumalad vastused…”

kraaner
    Member

“Pole olemas rumalaid küsimusi, on olemas rumalad vastused…”

Nagu näha ei pea see tsitaat paika

Karu
    Member

Nagu näha ei pea see tsitaat paika
    tulevik
    Member

et massi saada pead süsivesikute rikast toitu sööma ja hullult trenni tegema ega valk ju massi anna ja kreatiin annab jõudu .Aga kui tuleb jõudu siis tuleb ka mass nii ,et söö söö sööö ja tee trenni

ROtter
    Member

Ma arvan, et näiteks ka see küsimus siin ei ole rumal küsimus, sest kui algaja ning teemaga täiesti võõras tuleb siia foorumisse, siis ta ei pruugi olla teadlik võimalusest uurida eelnevaid teemasid, kasutada otsingut või – tee, mis tahad – panna kokku / teha vahet proteiinil ja valgul. Tark vastus olekski sellisel juhul juhatada küsijat otsima teemakohaseid artikleid või selgitada ise.

AGA noojah… Me oleme kõik siin ikkagi tüübid, kes tahavad alati natuke nalja teha ja möliseda, seega pisut ikka paugume! http://www.elu24.ee/?id=7796

kraaner
    Member

Ma arvan, et näiteks ka see küsimus siin ei ole rumal küsimus, sest kui algaja ning teemaga täiesti võõras tuleb siia foorumisse, siis ta ei pruugi olla teadlik võimalusest uurida eelnevaid teemasid, kasutada otsingut või – tee, mis tahad – panna kokku / teha vahet proteiinil ja valgul. Tark vastus olekski sellisel juhul juhatada küsijat otsima teemakohaseid artikleid või selgitada ise.

AGA noojah… Me oleme kõik siin ikkagi tüübid, kes tahavad alati natuke nalja teha ja möliseda, seega pisut ikka paugume!

0ttt
    Member

Siin foorumis võiks olla algajatele sõnastik. Näiteks mis asi proteiin tegelikult on

Hi
    Member

Sellistest lausetest võidaks raamat v mingi kogumik teha “Kulturistil oli nohu”

kraaner
    Member

Ma arvan, et keegi ei hakka sul Aitahi eest raamatut kirjutama või mingit pikka sõnastiku.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.