Skip to main content

Mass

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    marko4x
    Member

Tahaks treenida massi aga ei tea kuidas ja oleks vaja head kava ülakehale massi treenimiseks. olen 17 aastat vana 191 cm pikk kehakaal ainult 74 kg =/ ja jõusaalis olen 1 tund ja võlkpalli 2 tundi. kui need andmed aitavad.

ja üks pisi küsimus. kas peaksin tegema jõusaali enne võlkpalli trenni( järgneb 30 min paus)või peale

Wire
    Member

Tahaks treenida massi aga ei tea kuidas ja oleks vaja head kava ülakehale massi treenimiseks. olen 17 aastat vana 191 cm pikk kehakaal ainult 74 kg =/ ja jõusaalis olen 1 tund ja võlkpalli 2 tundi. kui need andmed aitavad.

ja üks pisi küsimus. kas peaksin tegema jõusaali enne võlkpalli trenni( järgneb 30 min paus)või peale

Otsingut kasutasid?? Ei kasutanud. Kasuta siis!

Wire
    Member

ja muide siin kavasid olemas ka, vaata tööriistade alt. Ja ega see üldine mass ei tule, kui ei treenid ainult ülakeha. Võta töriistade alt kava. Loe siit lehelt toitumise kohta, (et mida süüa ja kunas) ja anna trennile pähe:D Võrkpall ja jõusaal oleks hea panna erinevatele päevadele. Jõusaalis ära jäta kindlasti välja alakeha. Kükki ja jõutõmmet tee kindlasti, siis treenid suurimaid lihaseid ja tuleb üle keha massi. Ja loe siin tegelikult kõigest üksikasjalikult kirjas artiklites ja foorumis.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.