Martinkink blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Martinkink blogi
- This topic has 952 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
juuli 20, 2014 at 8:47 e.l. #368825
martinkink
MemberEile õhtul sai 21:30 Käsmus ujumas käidud. Ma seal peaaegu nagu kohalik. Muuli pealt on mõnus merre hüpata. Vesi oli seal 18-20 kraadi. Värskendus pärast kiiret päeva garanteeritud.
Järgmine nädal teen hoopis rööbaspuude maratoni ehk küki asemel rööbaspuudel surumisi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundub põnevjuuli 20, 2014 at 9:16 e.l. #368826MaPo
Member” I would be extremely careful with dips, especially at the end of a workout where your front delts are already being hammered. Some people on SS swear by dips, but I messed my shoulder up BAD doing them (even with good form and no weight attached).
I’d consider doing something like cable flies to finish off your chest day instead of dips.
Just my two cents. “
juuli 20, 2014 at 9:33 e.l. #368827martinkink
Member” I would be extremely careful with dips, especially at the end of a workout where your front delts are already being hammered. Some people on SS swear by dips, but I messed my shoulder up BAD doing them (even with good form and no weight attached).
I’d consider doing something like cable flies to finish off your chest day instead of dips.
Just my two cents. “
Ma ise mõtlesingi neid teha iga trenni alguses ja siis edasi oma tavapärast kava,
aga rinnapäeval on nad mul tõesti olnud lõpus. Hmm, peab mõtlema.
juuli 20, 2014 at 10:49 e.l. #368830MaPo
MemberSa võid juhtuda nende õnnelikke hulka, kes ei koge dipsidest põhjustatud probleeme.. aga igal juhul, asi on väärt kaalumist – plussid/miinused. Ja kas nad on nii asendamatud.
Üks põhjalikemaid mehi selles valdkonnas ütleb samuti – väga tricky harjutus.. näiliselt efektiivne aga võib korralikult lõhkuda. Kunagi püüan selle artikli sulle leida kui huvi.
juuli 20, 2014 at 11:07 e.l. #368831martinkink
MemberSa võid juhtuda nende õnnelikke hulka, kes ei koge dipsidest põhjustatud probleeme.. aga igal juhul, asi on väärt kaalumist – plussid/miinused. Ja kas nad on nii asendamatud.
Üks põhjalikemaid mehi selles valdkonnas ütleb samuti – väga tricky harjutus.. näiliselt efektiivne aga võib korralikult lõhkuda. Kunagi püüan selle artikli sulle leida kui huvi.
Eks koormus ja pinge on küll suur sellel harjutusel. Ülakeha kükk. Ega see alakeha kükkki kõige säästvam ole. Samas triitsepsi baasharjutused on kõik päris uhked lõhkujad. Võta nüüd kinni.
juuli 20, 2014 at 8:53 p.l. #368835Rambo vend
MemberBench dips on küll üsna karm õlgadele, ise olen tunda saanud tagajärgi, kui treenimatult laksama hakkasin. Rippes on vähe kergem, kuna õlad natuke loomulikumalt ja esialgu ei jõua palju teha niikuinii.
juuli 21, 2014 at 8:10 e.l. #368840martinkink
MemberUuel nädalal uued suunad.
Täna siis alustasin 10×5 +5kg rööbaspuudel surumisega. Homme +7,5kg 10×4, edasi +10kg 10×3, 10kg 10×4 ja reedel siis 10kg 10×5.
Edasi tegin õlatagust 4×12
Lendamist 4×11
Lõua alla tõmbeid 4×12
trapets 4×8
Homme piirdun ehk rinna treenimisega ja triitsa eraldi ei tee. Eks ta mõistlik ole. Proovin ka positiivsel pingil kangiga rinda puudutada ehk pööran sellele veidi tähelepanu.
Viimane nädal ja siis hakkab puhkus. Puhkuse ajal treenin Rakveres ja nagu ikka eestlaslikult palju tööd on vaja puhkuse ajal teha.
juuli 21, 2014 at 8:18 e.l. #368843elfriide
Membermillele peale deltalihase dipsid veel kahju võivad teha? Või millele tähelepanu pöörata tehnika osas?
juuli 21, 2014 at 8:51 e.l. #368844martinkink
Membermillele peale deltalihase dipsid veel kahju võivad teha? Või millele tähelepanu pöörata tehnika osas?
Randmed saavad päris hea koormuse. Kindlasti saab oma ka küünarnukk.
Liiga kiiresti ei soovita teha kui keha veel päris soe ei ole.
juuli 21, 2014 at 9:02 e.l. #368846SKG
Sternum.
juuli 21, 2014 at 9:26 e.l. #368847Akrapovic
Terve õlaliiges on suure koormuse all (paras killer on ) Siit saab rohkem ennast harida : http://www.uttv.ee/naita?id=4482#
juuli 21, 2014 at 10:36 e.l. #368853MaPo
MemberEelkõige kardaks ka seda. See on vastik. Kogu rindkere muutub ebameeldivaks. Võib mõjutada hingamist, paljut muudki..
juuli 22, 2014 at 7:34 e.l. #368874martinkink
MemberMis siis täna…100kg rinnalt – lõpuks ometi. 200kg pole enam mägede taga
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasi tegin nagu ikka kaldus surumist 62,5kg 5×8. Lasin ilusti rinnale kõik 8 seeriat. Venitus oli suurem ja raskem oli. Vast jätkan siis seda liini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis mu rööbaspuude projekt 7,5kg 10×4 – Homme 10kg 10×3
Ja lõppu hantlitega lendamist – 4×12
Eraldi triitsa ei teinud, sest terve nädal dipse tuleb koormust küll ma usun.
Ülehomme siis teen jalga. Veel ei tea, kas teen kergelt või raskelt.
juuli 22, 2014 at 7:43 e.l. #368876Sarge
MemberTegin ca aasta-kaks tagasi max sügavusega rööbaspuudel surumist ja mitte just väikse raskusega (60+kg). Ja mingi hetk hakkas rinnakus valus ja pidin pidevalt rakse välja saama, muidu oli raske hingata ja ebameeldiv olla. Nüüd teen rööbaspuid ainult triitsepsi trenni lõpus ja püstises asendis, et rinnalihas tööd ära ei teeks ning tempo 2 sek alla ja 2 sek üles ülikerge raskusega ja 12-seid seeriaid.
juuli 22, 2014 at 7:48 e.l. #368877Sarge
MemberMis siis täna…100kg rinnalt – lõpuks ometi. 200kg pole enam mägede taga
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasi tegin nagu ikka kaldus surumist 62,5kg 5×8. Lasin ilusti rinnale kõik 8 seeriat. Venitus oli suurem ja raskem oli. Vast jätkan siis seda liini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis mu rööbaspuude projekt 7,5kg 10×4 – Homme 10kg 10×3
Ja lõppu hantlitega lendamist – 4×12
Eraldi triitsa ei teinud, sest terve nädal dipse tuleb koormust küll ma usun.
Ülehomme siis teen jalga. Veel ei tea, kas teen kergelt või raskelt.
Ma arvan, et väiksem tuleb nädala lõikes triitsepsi koormus. Ma sinu asemel ei oleks ära jätnud, sest eesmärk oligi ju üllatada lihast?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.