Martinkink blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Martinkink blogi
- This topic has 952 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
juuli 3, 2014 at 8:48 e.l. #368335
marti384
MemberVäike retseptinurk
Kui on väga suur tüdimus juba keedetud riisist siis sellele leidsin vähemalt mina lahenduse (mitte, et ma koguaeg riisi sööksin). Riisi keetmise ajal lisada veidike broileri maitseainet, nii et segu oranžikaks läheb. Pärast on riis mõnusalt kana maitsega. Isegi kui sööd riisi kala, muna või sealihaga. Hoopis teistsugune jääb. Proovige
Ma lisan alati riisi, tatart, pastat keetes keeduveele puljongikuubiku, mis teeb asja oluliselt maitsvamaks kui lihtsalt vesi+sool keeduvesi.
juuli 3, 2014 at 9:00 e.l. #368336martinkink
MemberMa lisan alati riisi, tatart, pastat keetes keeduveele puljongikuubiku, mis teeb asja oluliselt maitsvamaks kui lihtsalt vesi+sool keeduvesi.
Pastadele ma olen pärast keetmist lisanud seda sinises pakis olevat maitseainet. Teeb küll mõnusaks ja maitsvamaks. Tatrale pole veel proovinud. Selge, proovin ära.
juuli 3, 2014 at 9:25 e.l. #368340Tragl
MemberMis uut. Olimpi AAKG võtan ja proovin ära. YOLO
Homme siis plaanis kerge selg ja biits. Kindlasti ka õlale lendamine, sest nii on hää
Lisan ka video, kust sain väga palju juurde. Näiteks tänu sellele videole sain teada miks on mul õla eesosa nii suur, aga rind võrreldes õlaga väike (mida ütles mulle oma ala parim – Gmaster – http://www.teiping.ee). Ei ole kunagi õla esiosa eraldi arendanud, seega oligi väga kummaline, et miks just asjad on nagu nad on. Ehk ma surungi õlaga, mitte rinnaga. Suurema osa tööst teevad ära õlad, kuigi on ju rinnatrenn. Päris palju olen viimasel ajal ka kohandanud enda surumistehnikat ja numbrid on ka ilusti kasvama hakanud. Korraliku tehnikaga hakkavad nüüd numbrid ka ilusamaks minema. blaa blaa blaa laval kedagi need numbrid ei koti – no krt ma TAHAN 200kg kunagi suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu videoski ütleb – ” keskmine mees läheb pooleks sellise raskuse all”
Koos jõuga läheb ka lihase kvaliteet kindlasti paremaks. 100kg oskab igaüks suruda, 150kg on juba teine asi, aga 200kg mnjaa… 
Täna panin ka tänu juhuste kokkulangevusel kokku kaks asja. Ehk eile õhtul kukkus mul kodus muna jala peale puruks (toores loomulikult ja viimane muna oli) ja pärast veel kukkus maitseaine tops (veskiga vägev tops) maha puruks. Konkreetne 30 sekundit ropendamist järgnes sellele ja ikka südamest. Ise naersin pärast naabrite üle. Aga mis ma siis kokku panin. Kõrge testotaseme, mis muud

Kas see mees on dopingist?
juuli 3, 2014 at 9:28 e.l. #368341martinkink
MemberKas see mees on dopingist?
Mike O`Hearn? mis mul sellest? Mis vahet seal on? Tehnikat teab ja tunneb ning seda ta õpetab hästi.
juuli 3, 2014 at 9:44 e.l. #368347Tragl
MemberMike O`Hearn? mis mul sellest? Mis vahet seal on? Tehnikat teab ja tunneb ning seda ta õpetab hästi.
Jah. Kui tehnikat tunneb, on hästi. Vaatasin üht teist videot, kus ta palja ülakehaga oli – jättis üsna Oti masti mehe mulje. Sinu videos tundub suurem olevat. Üldiselt näiteks Pianaga võrreldes jätab väga soliidse ja toreda inimese mulje. Loodan, et ta pole dopingist.
juuli 3, 2014 at 9:56 e.l. #368348SKG
MemberLoodan, et ta pole dopingist.
Vilunud silmale on peale vaadates selge, et seda ta kindlasti on ja seda toetab ka pikkuse/kaalu suhe. Teine asi on muidugi tema kyki-deadlifti-surumise rekordid, mis reedavad, et kytuseks on midagi enamat kui kanarind/riis/brokkoli.
Mitte et roidid halvad oleks, aga nii valetada pole ka ilus. Aga selliste tegelaste tottu tekivadki vahemteadlikel treenijatel ebareaalsed ootused enda fyysise ja jou suhtes. Ei ole motet vorrelda, kes on geari peal kui ise pole. Mitmed tuttavad on yhendust votnud, et OK, ma hakkan nyyd suveks treenima ja tahan selliseks saada nagu see mees (naidatakse Simeon Panda voi Jaco de Bruyn vms fotot). Oh well…
juuli 3, 2014 at 1:31 p.l. #368355martinkink
MemberMitte et roidid halvad oleks, aga nii valetada pole ka ilus. Aga selliste tegelaste tottu tekivadki vahemteadlikel treenijatel ebareaalsed ootused enda fyysise ja jou suhtes. Ei ole motet vorrelda, kes on geari peal kui ise pole. Mitmed tuttavad on yhendust votnud, et OK, ma hakkan nyyd suveks treenima ja tahan selliseks saada nagu see mees (naidatakse Simeon Panda voi Jaco de Bruyn vms fotot). Oh well…
Lootus ja unistus peakski kõrgel olema. Ikka tahetakse ju firmasse tööle minnes saada juhatajaks. Kas see reaalselt on võimalik, eriti mitte. Unistused võiksid MINU arvates ollagi kõrgemad ja võibolla kättesaamatud. Palju imelikum oleks kui hakatakse treenima ja siis näidatakse mingit modelli pilti, et vot rsk nüüd hakkan saali möllama – BEAST MODE ON. Tahaks selliseks saada –

Kellele mis siinkohal. Ma ei tee ka maha mehi, kes käivad tundide viisi bodybumpides ja kes on vormis. Nad ei tahagi suureks saada, nad tahavad vormis olla ja end hästi tunda. MINA, aga näiteks tahaks suureks saada. Kindlasti ma tean, et naturaalsel tasemel on see pea võimatu, aga püüdlema ikka peab. Ikka vaatad neid suuri kolle ja unistad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvamus on see, et unistama peaks kõrgelt. Siis on ka püüdlus suurem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2014 at 2:03 p.l. #368356Sarge
MemberTeadmiste tõttu on mõnel inimesel ka selline asi võimatu saavutada. Ja siis hakatakse teisi roidivendadeks mustama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2014 at 2:11 p.l. #368357martinkink
Memberjuuli 3, 2014 at 2:58 p.l. #368361SKG
MemberKorged reaalsed eesmargid ja illusioonid on siiski eri asjad. Viimase mitte saavutamine on garanteeritud, samuti hilisem pettumine.
juuli 3, 2014 at 3:02 p.l. #368362martinkink
MemberKorged reaalsed eesmargid ja illusioonid on siiski eri asjad. Viimase mitte saavutamine on garanteeritud, samuti hilisem pettumine.
Ideaalis oleks see, et väikeste eesmärkide täitmisega astutakse unistuste redelil kogu aeg ülespoole. Iga aste võrduks väikese eesmärgi täitmisega ( suveks -4kg, kevadeks 120kg kükki, talvel +10kg jne), mis viiks siis lähemale unistustele. Kas sinna ka ükskord jõuad on iseasi, peaasi, et kõrgemale ronid kogu aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2014 at 3:18 p.l. #368363SKG
MemberIdeaalis oleks see, et väikeste eesmärkide täitmisega astutakse unistuste redelil kogu aeg ülespoole. Iga aste võrduks väikese eesmärgi täitmisega ( suveks -4kg, kevadeks 120kg kükki, talvel +10kg jne), mis viiks siis lähemale unistustele. Kas sinna ka ükskord jõuad on iseasi, peaasi, et kõrgemale ronid kogu aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juuli on naisevahetuskuu.
Olemas.
juuli 3, 2014 at 3:24 p.l. #368364martinkink
Memberjuuli 3, 2014 at 3:35 p.l. #368365SKG
MemberKui juttu oli eesmarkidest..
juuli 3, 2014 at 3:37 p.l. #368366martinkink
MemberKui juttu oli eesmarkidest..

no selge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.