Martinkink blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Martinkink blogi
- This topic has 952 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2014 at 10:35 e.l. #368215
martinkink
Member28 000 km
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte nimi ei maksa, vaid disain, haruldus, ja palju nüansse veel. 2014 a BMW ei maksa 40 a pärast midagi, see aga… on hindamatu+1
juuni 30, 2014 at 11:20 e.l. #368218martinkink
MemberKüsimused – info – mured – küsimused – teadmised – info – areng…meeletu segadus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea arengu tagab kulturistile kõik lihased kaks korda nädalas läbi teha.
Ülepäeva teha terve keha läbi on räige overkill – kas ikka on?
Smolovi kavas on iga trenn kükk ja veel raske – see on normaalne, ei ole overkill. Samamoodi teha rinda – (P…kas kas sa jalgu ka treenid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Lihased valutavad, mis siis, treenin ikka (olen isegi valusa triitsaga surumise hästi ära teinud)
Kui kõik töötab enda kava juures ja raskused tõusevad kas siis ongi hea?? või võiks veelgi parem olla. Vähi tõmbas iga päev lõuga sadu kordusi, miks mitte – keha peab kohanema ekstreemsustes.
Riistvõimlejad teevad iga päev ülakehale trenne – keha nagu härjal. Sama käib uisutajate ratturite kohta – räige koormus taga päevast päeva – jalad nagu hobusel.
Kas siis tõesti võiks/peaks tegema terve keha trenne 3 korda nädalas ja lihtsalt sundima keha kasvama. Korralikult toitu peale anda – why not.
Paljud küsimused tiirlevad ja tiirlevad. Vastust…vist ei olegi olemas
Iga inimene toimib eraldi, kellele sobib mis, igaühele oma. BULLSHIT. Kui keha on raskustes siis ta kohaneb. Mis moodi siis iga inimene on eraldi??? Ei pea ju progresseeruma iga nädal kümme kilo. Piisab kui lisad ühe korduse – see ongi juba rohkem. Sel viisil kannataks teha terve keha trenni kolm-4 korda nädalas – overkill…hakkan kahtlema
juuni 30, 2014 at 11:30 e.l. #368219SKG
Member2 koda nadalas pole nn. naturaalile kindlasti parim variant. 3-4 oleks parem.
juuni 30, 2014 at 11:32 e.l. #368220martinkink
Member2 koda nadalas pole nn. naturaalile kindlasti parim variant. 3-4 oleks parem.
3-4 korda kogu keha läbi – hakkan sama arvama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2014 at 11:52 e.l. #368223SKG
MemberEi, mitte kogu keha. Baasharjutused voi nende alternatiive motlesin. Saari, biitsepsit, triitsepsit ja kohtu kyll nii palju ei teeks.
juuni 30, 2014 at 12:08 p.l. #368228martinkink
MemberEi, mitte kogu keha. Baasharjutused voi nende alternatiive motlesin. Saari, biitsepsit, triitsepsit ja kohtu kyll nii palju ei teeks.
Miks mitte sääri? Käsi, tõesti, aga sääri. Iga päev saavad nad kõndides metsikut koormust ja ikkagi ei ole 90% maailmast suured sääred. Ehk nad suudavad palju taluda. Suureks saavad nad kasvada vaid koormuse lisamisel. Eksin?
juuni 30, 2014 at 12:10 p.l. #368229Sarge
MemberMiks mitte sääri? Käsi, tõesti, aga sääri. Iga päev saavad nad kõndides metsikut koormust ja ikkagi ei ole 90% maailmast suured sääred. Ehk nad suudavad palju taluda. Suureks saavad nad kasvada vaid koormuse lisamisel. Eksin?
Valdavalt oksüdatiivsed lihaskiud.
juuni 30, 2014 at 12:15 p.l. #368230martinkink
MemberValdavalt oksüdatiivsed lihaskiud.
nii nüüd mul teadmisi napib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2014 at 12:43 p.l. #368231SKG
MemberSaarte suurust ei saa joutreeninguga eriti palju mojutada. Nende suurus on kooluse pikkuse ja kinnituste laiusega paigas. Void ykskoik kui pealju geari omale sisse ajada, aga ega saar ikka suuremaks ei lahe, moned IFBB Pro-d on head naited (Lionel Beyeke, Dennis Wolf).
juuli 1, 2014 at 8:18 e.l. #368266martinkink
MemberTäna käisin jälle myfitnessis. Rahvast oli palju. Tegin superseeriaid
Press+tõmme sirgete jalgadega – 4*15+15
Sirutus+kõverdus – 4*20+16
Lõppu tegin 4×16 rinnamasinal surumist
Vaikselt hakkan tavalistele päevadele – Rind+triits, Õlg+selg, Jalg, Selg+biits – teiste päevade harjutusi sisse panema. Mitte palju, ühe täpsemalt. Teen nii, et saaks lihas kaks korda nädalas koormust. Jalgadega on muidugi kurvemad lood, sest pärast jalapäeva ikka värisevad jalad all. Järgmised 3-4 päeva on ikka väike pisar silmis. Muidu teen kava ilusti edasi, sest kava meeldib, aga lõppu lisan lihtsalt mingi suure lihasgrupi, mis pole pikka aega kangi saanud. teen nii kergelt 4*8-15, kuidas tuju on. Äkki teengi ühe langeva seeria (5-6 korda langeva)
Annan koormust peale. Ega siin pole aega raisata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja siiani ootan ühte filmi…
??:”>juuli 2, 2014 at 10:13 e.l. #368309Sarge
MemberHerr Martin, sorry et off topic aga Sarge, huvi parast kusin et mis labisoit on?
Nii, vaatasin järgi. Ümaralt 330 000km.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2014 at 10:31 e.l. #368313martinkink
MemberMis uut. Olimpi AAKG võtan ja proovin ära. YOLO
Homme siis plaanis kerge selg ja biits. Kindlasti ka õlale lendamine, sest nii on hää
Lisan ka video, kust sain väga palju juurde. Näiteks tänu sellele videole sain teada miks on mul õla eesosa nii suur, aga rind võrreldes õlaga väike (mida ütles mulle oma ala parim – Gmaster – http://www.teiping.ee). Ei ole kunagi õla esiosa eraldi arendanud, seega oligi väga kummaline, et miks just asjad on nagu nad on. Ehk ma surungi õlaga, mitte rinnaga. Suurema osa tööst teevad ära õlad, kuigi on ju rinnatrenn. Päris palju olen viimasel ajal ka kohandanud enda surumistehnikat ja numbrid on ka ilusti kasvama hakanud. Korraliku tehnikaga hakkavad nüüd numbrid ka ilusamaks minema. blaa blaa blaa laval kedagi need numbrid ei koti – no krt ma TAHAN 200kg kunagi suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu videoski ütleb – ” keskmine mees läheb pooleks sellise raskuse all”
Koos jõuga läheb ka lihase kvaliteet kindlasti paremaks. 100kg oskab igaüks suruda, 150kg on juba teine asi, aga 200kg mnjaa… 
Täna panin ka tänu juhuste kokkulangevusel kokku kaks asja. Ehk eile õhtul kukkus mul kodus muna jala peale puruks (toores loomulikult ja viimane muna oli) ja pärast veel kukkus maitseaine tops (veskiga vägev tops) maha puruks. Konkreetne 30 sekundit ropendamist järgnes sellele ja ikka südamest. Ise naersin pärast naabrite üle. Aga mis ma siis kokku panin. Kõrge testotaseme, mis muud
juuli 2, 2014 at 12:23 p.l. #368319rait83
MemberEndal sama keiss. Õla esiosa on suur. Noh, ok, rinnalihast ka on aga surumisel tundus alati, et teen töö ära valdavalt õlalihastega. Pluss mul on pikad käed ja see ka kaasa just eriti ei aita. Aga aitas tehnika korrigeerimne. Teine variant on kasutada rohkem hantlitega surumisi.
juuli 2, 2014 at 12:47 p.l. #368320martinkink
MemberEndal sama keiss. Õla esiosa on suur. Noh, ok, rinnalihast ka on aga surumisel tundus alati, et teen töö ära valdavalt õlalihastega. Pluss mul on pikad käed ja see ka kaasa just eriti ei aita. Aga aitas tehnika korrigeerimne. Teine variant on kasutada rohkem hantlitega surumisi.
Ma jah olen tehnika juba väga palju paremaks saanud. Tunnen kohe, et surun rinnaga, mitte kätega. Hantlitega surumistel on jälle see, et kui raskused juba kasvavad siis proovi neid üles saada alguses. Üksinda on kangiga lihtsam. Hantlitega teen lendamist ainult praegu.
Aga jah, väga paljud suruvad õlgadega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2014 at 8:34 e.l. #368334martinkink
MemberKerged nädalad on alati mõnusad ja teretulnud. Mitte füüsiliselt kerged vaid vaimselt. Pikad pumpavad seeriad on siiani minu lemmikud. Langevad seeriad, superseeriad, palju kordusi jne. Nii ka täna.
Seljale – 5×6 lõuatõmbed, 4×12 kangitõmbed, 4×12 pullover, 4×6 neutr lõuatõmbed.
Õlale – püramiidis üles alla 2kg 4kg…10kg ja alla tagasi.
Biitseps – superseeria hantel + kang + lõppu langev seeria kangiga
Väike retseptinurk
Kui on väga suur tüdimus juba keedetud riisist siis sellele leidsin vähemalt mina lahenduse (mitte, et ma koguaeg riisi sööksin). Riisi keetmise ajal lisada veidike broileri maitseainet, nii et segu oranžikaks läheb. Pärast on riis mõnusalt kana maitsega. Isegi kui sööd riisi kala, muna või sealihaga. Hoopis teistsugune jääb. Proovige
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.