Martinkink blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Martinkink blogi
- This topic has 952 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
mai 19, 2014 at 7:39 e.l. #366455
martinkink
MemberEile Käisin veel pärast tööd rattaga sõitmas. Ilus ilm oli ja kokku tuli 1,5h rattasõitu. 32 Km. Aga mitte niisama ei käinud rattaga tühja sõitmas vaid panin ka keskkonnale rõhku ehk võtsin eesmärgiks kõik panditaara, mis tee ääres vedeleb, üles korjata. Seljakott oli seljas, kus sees siis omakorda kilekott. Sain nii mõnegi pudeli/purgi omanikuks ja loodus jälle puhtam. Tegin sellise WIN-WIN sõidu. Ise kulutasin veits pekki, loodus sai puhtamaks ja ma sain munadepaki raha kokku. Nice…
Täna hommikul kaal 87,9 Kg. Karm värk. Hakkab looma juba.
mai 19, 2014 at 7:42 e.l. #366456Kristjan-Johannes Konsap
MemberEile Käisin veel pärast tööd rattaga sõitmas. Ilus ilm oli ja kokku tuli 1,5h rattasõitu. 32 Km. Aga mitte niisama ei käinud rattaga tühja sõitmas vaid panin ka keskkonnale rõhku ehk võtsin eesmärgiks kõik panditaara, mis tee ääres vedeleb, üles korjata. Seljakott oli seljas, kus sees siis omakorda kilekott. Sain nii mõnegi pudeli/purgi omanikuks ja loodus jälle puhtam. Tegin sellise WIN-WIN sõidu. Ise kulutasin veits pekki, loodus sai puhtamaks ja ma sain munadepaki raha kokku. Nice…
Täna hommikul kaal 87,9 Kg. Karm värk. Hakkab looma juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Einoh, üllas eesmärk. Kes kopikat ei korja, see rubla ei saa.mai 19, 2014 at 7:46 e.l. #366457martinkink
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Einoh, üllas eesmärk. Kes kopikat ei korja, see rubla ei saa.Well said my friend, well said
mai 20, 2014 at 7:15 e.l. #366506martinkink
MemberTäna raske rind, õlg ja biitseps
Lamades surumine – 62,5*5, 72,5*5, 80*6 – jõudu tuli iga seeriaga juurde. 60kg kang oli raskem kui 80 kilone.
Plokil lendamine – 5*10
Lendamine küljele istudes – 17,5kg 4*8
Risti plokil tagaõlg – 3*12
SS Hantel+z-kang – 20*9+40*8, 17,5*8+35*8, 15*8+32,5*7 – On ikka põnev harjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänane (eilne, üleeilne) toidukord – Üks kanakints, lehed, hapukoor ja seemned. Seda olen söönud viimased kolm päeva. Seda hapukoort võin ma pakkide kaupa endale sisse imeda. Lapsest saati oma supid üle ujutanud sellega. Praetud kanafilee, no kellel sellest isu täis küll saab. Maitseaineid nii palju siin ilmas. Ja salatilehti vahetan – rukola, salat, spinat, segud jne. Hommikul tegin endale magustoitu. Jätsin ühe muna ära ja panin asemele viilu peekonit pannile. Huhh, dieet on ikka raske
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhtul kui kaloreid üle jääb siis keedan mune juurde.Olen hakanud jalgrattaga tööl käima. Hommikul tööle ja õhtul tagasi. 7 km ots. 25 minutit. Mõnus
Samuti olen praktiseerinud viimasel ajal pärast trenni sellist asja. Lähen pesema siis enne lasen selle kuivati (loe elektrisaun, kus õhupealevoolu toru kogu aeg kinni keeratakse) voolikust üleni märjaks ja viskan kerisele kaks kulbitäit vett. Siis lähen pesema ja kui pestud, on saun valmis saanud. Isa õpetas sedasi saunas käima, et enne sauna pesed puhtaks ja siis võtad leili. Hoopis teine mõnu puhtana sauna minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidagi kuumus saab kehale paremini ligi ja pärast sauna on küll selline keedetud makaronitunne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme veel süsivesikud madalal ja siis tuleb kaks päeva laadimist. Korralik hunnik tatart ootab juba
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2014 at 8:18 e.l. #366508elfriide
Memberköögiviljandusest sobivad jah kõik lehed, aga ka paprika, kurk, mugulsibul, avokaado. ka zucchini, brokkoli ja paljud marjad. peaasi, et sv ei ületaks 50 g päevas (tegelt sobib kerge ketoosi jaoks ka 70 g)
aga kuule, kui sa teed 2 päeva süsivesikuid vahele, siis ei saagi pidevat kerget ketoosi tekkida….
mai 20, 2014 at 8:19 e.l. #366509elfriide
Membervarsseller ja seened ka. miskipärast ei saa ma enda postitusi täiendada
mai 20, 2014 at 8:36 e.l. #366510martinkink
Member5 päeva 30g süsivesikuid ja kaks päeva 250g süsivesikuid. Ei hullu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2014 at 8:45 e.l. #366512elfriide
Memberhullu muidugi ei ole, aga kehal keeruline niimoodi kergesse ketoosi minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2014 at 8:49 e.l. #366513martinkink
MemberKas oleks targem teha 5+1 ? ja ühel päeval laadimist ?
mai 20, 2014 at 8:57 e.l. #366514elfriide
Memberpõmst ma ei tea su eesmärke ja ei ole ise teab mis spets
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. miks sa laadid? ma ise olen seda katsetanud seoses terviseprobleemidega ja juhindusin sellest, et a) kehal võtab aega, et ketoosi jõuda ja
kerget ketoosi (mild ketosis) on lihtsam taluda kui väga tugevat. tegin mark sissoni strateegia järgi, s.t. pidevalt 50-70 g sv päevas. oli täitsa ok. üritan uuesti. võimalik aga, et sinu lähenemine töötab sinu eesmärkidest lähtuvalt paremini. ja tegelikult on ju huvitav teada ja jälgida. oled sa juba ketoosis? kui jah, siis jaga ise ka seda, kas peale laadimist tuled ketoosist välja ja kui kaua võtab aega, et tagasi ketoosi jõuda. mu enda kogemuse järgi 1-2 päeva sv ülesöömist lõpetas ketoosi ja sinnajõudmine võttis jälle ca nädal aega.
mai 20, 2014 at 8:58 e.l. #366515elfriide
Memberhmh, selle emotikoni asemel pidi olema “b” täht
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2014 at 9:04 e.l. #366516elfriide
Membermulle endale meeldib sellist tüüpi salat. ise ma seeni ja paprikat ei söö, kuid ntx avokaado ja oliivid on seal ka väga head. ja mugulsibul, seller jmt. vahel greipfruut. kui neid asju vaheldada, siis ei lähe üksluiseks, kuigi ta maitseb mulle nii või teisiti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. lisandina sobib mistahes valk: kana, kala, liha, muna, peekon, kes juustu sööb, siis juust…
mai 20, 2014 at 9:15 e.l. #366519martinkink
MemberEga ma ei teagi, kas ma juba olen ketoosis või mitte. Esimest korda proovin seda värki. Väsimus on niikuinii koguaeg, sest on ju energiadefitsiit. Ega mul kodus ei vedele ka glükomeetrit. Pole ka proovinud kas mu hingeõhust küünal põlema läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enesetunne on muidugi hea. Kas ketoosi märk on see kui enesetunne on halb? ma ei usu, asi ikka inimeses ja suhteline. Trennis täna jõudu oli. Mitte muidugi sellist, mis on päevadel kui sõin enne trenni 50g kaerahelbeid.
mai 20, 2014 at 9:17 e.l. #366520martinkink
Membermulle endale meeldib sellist tüüpi salat. ise ma seeni ja paprikat ei söö, kuid ntx avokaado ja oliivid on seal ka väga head. ja mugulsibul, seller jmt. vahel greipfruut. kui neid asju vaheldada, siis ei lähe üksluiseks, kuigi ta maitseb mulle nii või teisiti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. lisandina sobib mistahes valk: kana, kala, liha, muna, peekon, kes juustu sööb, siis juust…
Nii kõrvalt võin öelda, et tänud retseptide eest. Minule ei muutu toit kunagi üksluiseks. See on lihtsam kui süüa seda, mida vaja, mitte mis maitseb. Muidugi kui keha vajab vitamiine ja paprika maitseb hää siis 2in1 tooted on alati hea valik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2014 at 9:35 e.l. #366521elfriide
Memberega ketoosi tunnused ilmnegi paljudel inimestel, eriti, kui enne ka pole peamiselt sv-toitumisel oldud. minu enda kogemuse järgi ketoosis on pigem enesetunne hea, energiat palju rohkem ja väsimust ei ole, pea ka selgem.
samas ma ise tunnen lisaks oma keha lõhna muutust küll, eriti trenni ajal. eks see individuaalne ongi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.