Martinkink blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Martinkink blogi
- This topic has 952 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2014 at 11:31 e.l. #364437
martinkink
MemberMinu kaalukõikumised siis.
Iga väikese nihke tõttu ei muuda ma oma dieedis midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olenevalt menüüst, kas päev sisaldab palju või vähe süsivesikuid siis on aru saada ka kaalukõikumistest. Kui kaal 3 päeva sama siis ei ole see just kõige helgem põhjus terve päeva ainult vett juua. Küll see kaal langema hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegune keskmine on olnud 0,8kg nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2014 at 4:39 p.l. #364518martinkink
Memberaprill 19, 2014 at 5:39 p.l. #364589martinkink
MemberTäna oli raske jalg. Lihas ei olnud küll 100% taastunud, aga tunne oli hea ja tuju oli. Minekut oli ka parajalt. RedWeiler sisse ja trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükk – 110*5, 115*5, 120*5 – Lõpp oli juba raskemate pingutustega, aga ära ta tuli ilusti
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Press – 230*12, 240*10, 250*8, 260*6 – Pressil alati vahetan iga seeriaga jalgade asendit, üleval, all, laiali, kitsalt, igatpidi
Asted – 30kg 3*20 sammu – no see on küll pigem vaimne pingutus kui füüsiline. Lihtsalt tuimalt sammud ja sammud, higi tikub silma ja kops ütleb üles, aga sammud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lähendaja+eraldaja – 4 ringi 4*6 tõusev raskus. Panin masina põhja ja tegin. Päris paksuks tõmbas kubeme

Säärt ja venitust.
Täna proovisin terve portsu küpsise Puddingut……….ahhhhhhhabahaba
. Täpselt nagu läheks ja võtaks Prismast neid soomlaste šokolaaditükkidega küpsiseid. Uskumatu maitse. Meeldiv vaheldus olemasolevale mündile. Puddinguga meeldib mulle kõige rohkem hommikul putru teha. Proovisin ka whey3ga, aga ei olnud nii hea. Pool klaasi kaera (50g), terve klaas vett (200ml) ja keema, nii on segu pisut vedelam kui muidu. Törts soola. Kui valmis siis lisan sellele pudrule 20g puddingut. Selline vahekord on kõige parem tulnud. Ei ole liiga magus, ei ole liiga vesine, kõik on täpselt paras
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme teen kerge selja ja kergelt triitsa. Olen hakanud ikka aru saama, et rasked baasharjutused on need, mis mind kasvatavad. Kordused 6-8, nendes on midagi
aprill 22, 2014 at 7:41 e.l. #364758martinkink
MemberTervus,
Täna hommikune kaal 90,9kg, päris huvitavaks läheb, ehk kaal on vaikselt tõusnud ja seda 2500 kalori pealt, mulle nagu meeldib natuke see asi

Täna oli triits väga haige, sest muutsin kava ja keha peab uuesti harjuma. Mõtlesin tükk aega, kas teha kerge rinna või suruda läbi seina ja keha edasi lükata. Ja mis sai
Lamades surumine – 80kg – 4*7 – Tuli ilusti ära. nicee…
Plokil lendamine – 4*12
Facepull – 4*12 – tänud SKG hea harjutuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Risti plokil tagaõlg – 4*8
Külili 1 käega tagaõlg – 4*6
Hantlitega lendamine istudes – 3*8 – olen alati lendamise fänn olnud
Superseeria biitsepsile – 3x – 2*6-8
Nüüd järgmine raske jalapäev proovin ära küki rekordi ja sellest ka väikse video teha. Siis edaspidi proovin ka rinnalt surumise rekordi. Küki rekord oli 135 ja surumine 90. Need numbrid purustan meeldiva kerglusega.
aprill 22, 2014 at 7:46 e.l. #364759LauraL
MemberTäna pidasime perega munadepühi. Ja ega ma end tagasi ei hoidnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh sulle Laura imelise retsepti eest
Ohhoo, proovisidki järgi. On ikka hea maius küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2014 at 7:55 e.l. #364760Marxengel
MemberVarem meeldis sulle ülekaloraazis kaalu langemine, nüüd norm/ala-kaloraaziga kaalutõus. Kas raskustega rassimine on hakanud mõju avaldama – võiks öelda, mõttemuster muutunud kardinaalselt, arusaam toimuvast ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2014 at 8:29 e.l. #364769martinkink
MemberVarem meeldis sulle ülekaloraazis kaalu langemine, nüüd norm/ala-kaloraaziga kaalutõus. Kas raskustega rassimine on hakanud mõju avaldama – võiks öelda, mõttemuster muutunud kardinaalselt, arusaam toimuvast ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaikselt õpin jah oma keha tundma. Kuidas toitudega mängida, millal midagi süüa ja kuidas see mõjutab arengut/treeningut. Kuidas ja miks ja milliseid harjutusi teha.
Üritan ikka infot maksimaalselt ammutada ja sellest välja sorteerida endale vajaliku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui üldse hakkasin trenni tegema siis mõtlesin, et ma pole mingi eit, tegin isegi 7-8 päeva järjest trenni. Keerasin ka randme tuksi. Iga päevaga areneme
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 24, 2014 at 9:00 e.l. #364907martinkink
MemberRaske selg seljataga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõuatõmme – Kangitõmme kõhtu – Hantlitõmme – Ülalt plokil neutr – Kaldus pingil tagaõlg – Rööbaspuud – Plokil 1 käega althaardes. Hea trenn oli
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme puhkan, lähen aitan lihtsalt sõbral kava läbi teha, ise teen vast 2x10min aeroobset. Laupäeval on kerge rind, trapets biitseps ja pühapäeval puhkan jälle
, et siis Esmaspäeva hommikul proovida küki maksimaalset jõudu. Eelmine rekord 135kg tuleb purustada. Kui saaks 10kg juurde, oleks minu hing rahul. siis teeks kerge selja järgi ja siis jälle puhkaks ja siis prooviks suruda kõik endast välja, mis suruda annab. Kükist kui surumisest proovin ka filmile saada, endalgi huvitav vaadata pärast. Millalgi proovin ka tõmbe ära ja siis saab tulemused jälle paika, mille najal edasi liikuda. Mõnedel harjutustel tõmban tuurid maha, et edasi ronida. Siis ei kerki ma kuskile seinani, vaid astun sammu tagasi, et liikuda edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laupäeval naudin ka EKV´l meie sportlasi
aprill 24, 2014 at 11:34 e.l. #359087martinkink
Memberaprill 24, 2014 at 5:39 p.l. #364922Marxengel
Membereemalda siis kanalt nahk ja piimalt kah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 24, 2014 at 5:48 p.l. #364925martinkink
Membereemalda siis kanalt nahk ja piimalt kah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige parem on see, et vägev ja uhke portaal ütleb, et eemalda kanalt PEKK
Lisaks ma pean vältima neid toitaineid, mida ma üldse ei söönudki terve päeva jooksul. Rasvad tulid mul kõrvitsaseemnetest ja kodujuustust. aga ma pean edaspidi kondiitritooteid jälgima et ma neid ei sööks

palju õnne neile, kes neid soovitusi jälgivad

Ja mis mind lausa vihale ajab on see, et teadvustab seal kõikidele kodanikele, et “Kuna rasvade liigtarbimine põhjustab liigset kehakaalu” . Ja sii hakatakse kriitiliselt rasva vältima, sest rasv on ju see, mis teeb paksuks. fking nutridata.
aprill 24, 2014 at 6:05 p.l. #364927Nesatur
MemberKõige parem on see, et vägev ja uhke portaal ütleb, et eemalda kanalt PEKK
Lihalt(sealihalt) soovitati pekk eemaldada, mitte kanalt.
aprill 24, 2014 at 6:47 p.l. #364931Marxengel
MemberOhh, nüüd on veel sea ja kana rasval ka märkimisväärne vahe. Iga päevaga targemaks.
aprill 24, 2014 at 7:48 p.l. #364937martinkink
MemberRasv rasvaks, põhimure on selles, et teadvustatakse inimestele, et rasv teeb paksuks ja süsivesikud on head ja valgud teevad neerud haigeks.
Aga ega seal ei olegi eriline sportlaste portaal, kus igaüks valib “soovitused” vastavalt oma alale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 25, 2014 at 6:04 e.l. #364951Akrapovic
MemberRasv rasvaks, põhimure on selles, et teadvustatakse inimestele, et rasv teeb paksuks ja süsivesikud on head ja valgud teevad neerud haigeks.
Kui sööd ennast üle rasvast,siis ju lähed paksuks ja tarbid vähe süs. okei ja valkudega kahjuks paljud pingutavad üle mõtlen harrastus sportlasi kes lasevad 2-3g loomseid valke keha kohta.
Aga ega seal ei olegi eriline sportlaste portaal, kus igaüks valib “soovitused” vastavalt oma alale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.