Martinkink blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Martinkink blogi
- This topic has 952 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
juuli 15, 2013 at 6:55 p.l. #344414
Low Protein Forever
MemberSee Kõrgemäe liivane maastik tundub olema väga hea looduslik jooksu maastik.
Tallinnas sellist liivast eriti ei leia.
juuli 16, 2013 at 6:21 p.l. #346640AlanBStard
ModeratorVäikesed mõtted enne trenni
Kõigepealt käisin tööl arstlikus kontrollis ja sain teada, et olen terve kui purikas.
Spetsiaalselt küsisin oma kolesterooli taseme kohta ja oli normis. Ehk olen elav tõestus nendele, kes veel ei usu muna heatahtlikuses. Mõni päev on mul isegi 16 muna sisse läinud ja ei möödu päevagi, kus prae-, keedu-, vuti- või jumal teab mis muna mul menüüs ei oleks
Kui sa ei taha munapaanikaga kaasa minna, siis ei tasu ka a) “tervisekontrolli” tulemustele erilist emotsionaalset tähtsust omistada,
Olen käinud oma naise vendadega päris tihti kalal. Olen neid õpetanud korgiõngega ahvenat ja särge püüdma. Oskavad küll, aga kala ei saa. Püüame kõrvuti, mina tõmban järjest kalu välja, kõrval mitte midagi. Vahetame õnged ära ja püüame sealt, kus teine püüdis ja sama lugu. Mina võtan järjest kalu välja, neil mitte midagi. Täna ma hakkasin selle peale mõtlema ja välja mõtlesin. Mina püüan kala, nemad ON kalal. Kahjuks või õnneks on see igal pool niimoodi. Jõusaalides on sama moodi. Näen inimesi, kes ON trennis ja näen inimesi, kes TEEVAD trenni. Miks liiklusõnnetused juhtuvad (mitte muidugi iga õnnetus, aga suhteliselt palju õnnetusi)? Inimesed kas juhivad autot või nad ON roolis. Samamoodi, kas inimene on tööl või ta teeb tööd. On puhkusel – Puhkab. Siia võikski näiteid tooma jääda. Inimesed olge alati hingega asja juures siis on teie tegevustest tolku ka. Ärge veetke lihtsalt aega. Tehke asju korralikult. Ärge minge trenni, et õhtul koju tagasi tulla ja linnuke kapi peale märkida, et ma käisin trennis. Mõelge, kas te TRENNI ka tegite või lihtasalt käisite trennis aega parajaks tegemas. Kogu loo tahaks kokku võtta ühe ilusa emakeelse lausega – Ärge olge elus, vaid ELAGE. Kustutage oma elu tegevustest olema vorm ja nautige elu täiel rinnal.
See pole just päris enda teha. Individuaalne ja suheliselt geneetiline neurokeemia.
Liiklisõnnetustega ka. Ma arvan et see on üks ilmselge koht kus suitsetamine näiteks säästab inimelusid, sh ümbitsevate inimeste omi. Kõige lihtsam legaalne vahend dopamiini tõstmiseks, muud mehhanismid lisaks.
juuli 16, 2013 at 6:32 p.l. #346641Low Protein Forever
MemberSee pole just päris enda teha. Individuaalne ja suheliselt geneetiline neurokeemia.
Tundub, et lisaks doktor Fredile on meil siin saidil uus psühhiaatria doktor siginenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalapüüdmisel keskendumine pole mingi geneetika vaid suhtumine.
juuli 16, 2013 at 8:05 p.l. #346652AlanBStard
ModeratorTundub, et lisaks doktor Fredile on meil siin saidil uus psühhiaatria doktor siginenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalapüüdmisel keskendumine pole mingi geneetika vaid suhtumine.
Tänan. Suhtumine ongi epi/geneetiline.
Trollimine tõenäoliselt ka:D
juuli 17, 2013 at 7:10 e.l. #346675MoloM
MemberSuhtumine pole geneetiline. Kalapüügi suhtumine ei tule geneetilikast vaid kasvatusest.
Ma olen postitan kolmas kord siia seda ja ei näe selles tekstis midagi valet, aga 2 korda see postitus/tekst siin kustutati moderaatori poolt. Naljakas, aga jätkame, ma postitan ka neljas kord seda siia kui ka selle kustutate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>( Blogides rääkige geneetikas vabalt ja muust, ärge kustutage kui eksite, sest normaalne on, et ka moderaatorit eksivad ja mina ja kõik eksime, poel vaja kustutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Kas Sa annad reaalselt ka mõnele tuttavale/sõbrale trenni-toitumisalast nõu. Kui annad siis… ära anna!
juuli 17, 2013 at 7:51 e.l. #346680Low Protein Forever
MemberKas Sa annad reaalselt ka mõnele tuttavale/sõbrale trenni-toitumisalast nõu. Kui annad siis… ära anna!
Kui annan…siis…ei …anna?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu arvamus ja soovitus siin on vaba normaalne teema, kui viitsid, siis lisa juurde, mis täpsemalt sinu arvates minu soovituses halba oli?
Imestan, et miks Moderaatorid kustutavad siinseid blogide teemasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2013 at 8:49 e.l. #346687MoloM
MemberKui annan…siis…ei …anna?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu arvamus ja soovitus siin on vaba normaalne teema, kui viitsid, siis lisa juurde, mis täpsemalt sinu arvates minu soovituses halba oli?
Imestan, et miks Moderaatorid kustutavad siinseid blogide teemasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei räägi konkreetsest soovitusest vaid kogu Sinu postituste suhteliselt jaburast sisust kokku
juuli 17, 2013 at 1:48 p.l. #346721martinkink
MemberKui sa ei taha munapaanikaga kaasa minna, siis ei tasu ka a) “tervisekontrolli” tulemustele erilist emotsionaalset tähtsust omistada,
kolesteroolipaanikaga kaasa minna. Kui teil oxLDLi mõõtma hakatakse siis tasub alles süveneda.Ei ei, mina olen anti-munavastane
Ehk kõigile inimestele soovitan RANGELT mune süüa. Iga päev vähemalt üks muna. Munast võibki rääkima jääda, rääkimata tema headusest. Kuu lõpus on rahakoti vahel isegi ämblikud nälga surnud siis minu menüüs on väga mitu muna päevas. Munade paki ostsin viimati L-suurus 0,74eur pakk. Arvutage valgu grammi hind välja ja leidke mulle odavam valguallikas.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte ma nüüd ei propageeri ainult muna süüa, teisi valke peab ka sööma. Nagu treeningulgi – kui sa teed eluaeg ühte ja sama harjutust iga trenn siis alguses on lahe, aga 5 aastat järjest kogu aeg teha ühte ja sama harjutust. Siis su lihased ütlevad sulle ainult üht

Homme rõõmus jala ja õla päevake tulemas. Loodame parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2013 at 5:28 p.l. #346836martinkink
MemberTervitused sõbrad kaasmaalased
Tänane jõusaal jäi kahjuks ära, sest pidin sõbrale sadama vastu minema ning ajaliselt ei klappinud…
…mis ei tähenda veel, et trenn ära jääb. Kui on trenni päev siis on trenni päev, olgu mis on.
Trenni tegin kodus oma pingiga, mille ma sain sünnipäevaks vist 16.a. Kahju kohe, et sellega treeninguid ei alustanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga pink sobib ideaalselt praegu alustatud karjäärile. Surumispink, kus on jalatrenažöör otsas ja kõik. Ei leidunud lihast, mida vaba kangi ja ühe hantliga teha ei saanud. Soovitan kõigile, kes ei julge pliiatsina jõuka kohe karata. Kuigi kõik alustavad kuskilt. Ise teate
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga siis trennist…
Kükk – 40*16, 40*16, 50*16, 50*16
Zercher kükk – 50*12, 50*12, 50*10
Etteasted – 40*16sammu, 40*16, 40*16
Eesel – NS*18+TS*18, ja nii 3 ringi (NS – naine seljas 60kg ja TS – tütar seljas 15kg) Kes ütles, et kodus ei saa koos perega aega veeta. Tütar:” Issi on obene”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kukla tagant kangiga üles – 40*12, 50*6, 50*4, 40*6
tõmbad lõua alla – 40*12, 40*10, 40*8, 40*8
Muide avastasin enda jaoks punapeedi lehed ehk mangoldi. Uskumatult kasulik ja vitamiinirikas. Soovitan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2013 at 8:52 p.l. #346851lifthard
MemberEt oli lõbusam treening siis täna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2013 at 3:41 e.l. #346855martinkink
MemberEt oli lõbusam treening siis täna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Absoluutselt.
Kõigile meeldis ja mina sain korralikult sääre valusaks. Mis nii viga trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2013 at 3:08 p.l. #346890martinkink
MemberHei-hoo raffas
Tänaseida mõtteida siis enne trenni…
Eile rääkisin ma oma naisele pikalt ja laialt kuidas aminohapped (loe edasi töömehed), valgud (loe edasi materjal) ja vitamiinid (loe edasi palk) meie keha ehitavad. Ja põhitõde, ehk kuidas ma sellise asja peale tulin, sain ma Milos Sarcev filmist. Osa asju lisasin ise juurde. Ehk siis mitut moodi saab keha ehitada. Valik on meie endi teha.
1. Meil on üks ideaalne töömees, kes on kuldsete kätega. Ta saab maja ehitamisega ideaalselt hakkama. Vundamendist võtmeteni. Kui talle korralikult palka maksta teeb ta töö väga hästi ära. Ideaalselt lausa. Kuid küsimus on ajas. Üksinda kogu maja ehitamisega läheb väga kaua aega.
2. Meil on 100 töömeest. Üks parem kui teine. Kolmas parem kui neljas. Kõigile on ka raha, et palka maksta. Neile on juba ette makstud, aga materjali ei ole, millest ehitada. Nii kui natukene jälle tuleb, nii kasutatakse kohe materjal ära ja jälle töö seisab. Maja ehitus seisab, sest ei ole materjali.
3. Meil on 100 töömeest. Veel paremad kui eelmises punktis. Meil on materjali nii, et tapab. Rekkad on värava taga ootel. Aga me ei maksa palka töömeestele. Sel juhul ei taha töömehed hästi tööd teha. Natukene midagi koksivad ja toksivad, aga pikapeale viskab neil üle ja töö jääb katki. Mees ei tee ilma palgata tööd. Ja majaehitus jääb jälle seisma.
Siit moraal: Kui sa tahad, et su keha areneks suurimal võimalikul hulgal siis peab sööma võimalikult mitmekesist toitu ja vastavalt vajadustele. Kindlasti ei tohi unustada vitamiine. Vitamiinid on ainsaks palgaks sinu keha töömeestele. Kui sa ei maksa siis tööd ei tehta. Neid võimalusi on kindlasti veel, aga need siis põhilisemad. Loodan, et saite siit midagi kõrvataha panna.
Varsti varsti juba selga soojendamas ja kätt vehkimas jõusaalis. Olgu elu teil ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2013 at 4:07 p.l. #346892Kang08
MemberHuvitav blogi,alati mõnus lugemine.Jätka samas vaimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2013 at 5:43 p.l. #346901martinkink
MemberVäga hea, et mul väike lugejaskond tekkinud. Mulle meeldib ka kirjutada. Jätkan kuidas jaksan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nüüd trennist
Jõutõmme – 20*15, 60*12, 90*12, 120*8, 130*3 bljää libises pealthaardes käest, 130*6 see siis risti kätega
Plokil tõmbed rinnale kitsas neutr. haare – 60*12, 70*10, 75*8, 80*6
Hantlitõmme – 32*10, 32*10, 36*8, 36*8
Plokil tõmbed kõhtu vanal masinal lai alt haare – 50*12. 60*10, 70*8, 70*8
Trapets kang ees – 60*16, 70*14, 80*12
Istudes käte kõverdus hantliga – 16*10, 14*12, 12*14
SS plokil z-käepide pealthaare + köis – 25*14+25*14, 30*12+30*12, 35*10+35*10 – puhkus vahepeal 55 sek
Lõpetasin oma piinad kõhulihaste koinimisega (ma ei tea kas seda sõna tohib kasutada
)Treeningul osalesin üks tund ja kakskümmend viis minutit
Ning juba varsti on loodetavasti oodata…no nii 2 nädala pärast äkki… mõnda huvitavat videot, sest soetasin omale vidijokaamera
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 19, 2013 at 6:55 p.l. #346904Fdvk
MemberOleksid võinud ju hea nutitelefoni osta, sellega ka väga hea kvaliteediga videod.
Aga jõudu ja jaksu treeningutel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.