Martinkink blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Martinkink blogi
- This topic has 952 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
november 23, 2013 at 10:53 e.l. #354639
Anonüümne
GuestSiinses keskonnas on neid mitu, kes annavad head nõu aga ikkagi tekitab vastakaid tundeid, kui tema tekstis on :
varjant, potensjaal, jne
See “potensjaal” liigitub slängiks vms-ks. Vist sama nagu “geenjus”- kirjutatakse meelega nii. Ses mõttes võib-olla sa ise ei saa aru, et peale primitiivse õigekirja eksisteerib ka keerukamaid kirjutamise stiile lihtsalt?
Aga kas sulle ei tundu, et suhtlemine on palju vabam kui inimesed teavad, et keegi vigade kallal ei tule norima? Mulle tundub küll. See on nagu selline aktsepteeriv sõbralik õhustik, kus kõik märkavad vigu kuid ei pea neid oluliseks üles üle märkida. Näiteks oli vaba valdkonna alane arutlus Arc-i ja sinu abil paar päeva tagasi siin- selline vaba arutlus tekibki siis kui on vaba normaalne õhustik, ja kirjavigadega nokkimine peletab selle ära.
Sinu puhul on kirjavigade kallal norimine küll küpsemal nivool, kuid see ei vabanda põhimõtet. Seetõttu ka negatiivsed hääled me siin norijatele paneme. Mina seejuures muide negatiivseid nooli ei pannud, ma neid ei kasuta. Aga mul on hea meel paradigma üle.
november 23, 2013 at 6:54 p.l. #354683martinkink
MemberTänasest toidust:
muna 292g
kohupiim 650g
vorst 204g
brokkoli 196g
mandariin196g
leib 312g
kohvikoor 100ml
sült 300g
jogurt 375g
nipetnäpet väikseid grammikesi veel, kokku – 3499,4KCal, 235,1 valku, 307,4 süsivesikuid, 141,8 rasva
november 25, 2013 at 7:34 p.l. #354855martinkink
Member
Nonii nonii
Käidud täna siis õlikooli jõusaalis ning näitasin oma tõmbe ette – 160kg*1 – sellega korras. Järgmine nädal proovime siis surumist ja kükki ette näidata. Jairus küsis, et kas mul on ka suurem huvi jõutõstmise vastu, et ta oleks nõus mulle kava tegema ning aitama tehnikaga ja kõigega. Vastasin, et ei tahtsin vahelduseks lihtsalt proovida ja vaatan rohkem sinna kulturismi poole. Olen rohkem selle nö pumba fänn, et kui ikka kooserdades dušširuumi poole jalutad. Kui ikka pead pestes pead pead liigutama, sest käsi ei jaksa liigutada. Mulle meeldib see, mis teha.
Jairus ütles, et ma pikk poiss, hakka aga õlga treenima. Kui pikal mehel õlgu pole, võid kohe koju minna. Lisaks Jairus ei mõistnud, et mismoodi see on võimalik, et Koovit on maailmameister, aga Kiivikas on Eesti meister. Kummaline…
Eeskükk – 92,5kg – 5*5
Kükk – 52,5kg *15, *20, *25, *30 – 30 kordust murrab ka suuri mehi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sirutus – 45*18, 35*18
Painutus – 20*10, 20*10
Rippes kõht – 3*21
Homme siis rinnatrenn, proovimisele läheb 90kg 5*5. Mnjaa. Esimene oktoober tegin 50*15, 70*6, 80*6, 85*3, 85*2. Edasiminek missugune, juba praegu. ![]()
Jairus on huvitav isik, aga informatsioon, mida ta valdab, on osaliselt siiski vananenud.
Läbi see kurjus saigi
Lõuatõmbed – 7,5kg – 6*4
Sõudmine plokil – 65kg – 3*10 – eelmine nädal oli selg neljapäevani haige. Just sealt selgrooäärest. Mõnnnus…
EESKÜKK – 80kg – 3*13 – sai kaelast ära. Võtsin kohustuseks ära teha, sest muidu oleks pidanu järgmine nädal uuesti 3*13 tegema. Enam mitte
![]()
Seda videot vaadates tahaks öelda, et kükkimine peaks rahulikumas tempos läbi viidama.
kui nsuudab teha siukse tempoga siis kutil võhm väga hea ja mina ei näe põhjust mix rahulikumalt peaks tegema. Tuli ju toime..
Või kui viitsid siis võid mulle rumalale seletada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Seda videot vaadates tahaks öelda, et kükkimine peaks rahulikumas tempos läbi viidama.
Veel rahulikumas??? Ma olen ise aru saanud, et on ilge pussutamine. Tahaks veel niimoodi jaksata, et jalg sirgu ei lähekski. Langed alla ja tõused kuni sinna 90% ja siis kohe alla tagasi. Ma ei tea. Ma ikka tahaks veel tempokamalt teha. Jalad on mõnusalt suureks ka juba paisunud, ei arva, et peaks rahulikumalt tegema.
Muidugi neljapäeviti kui on kavas kükk*15, *20, *25, *30, siis seal kolmekümnesel läheb ikka metsikuks hingeldamiseks. Seal tuleb lõpus ikka ca 6-7 kopsutõmmet. Tahaks muidugi ühekorraga ära jaksata
Veel rahulikumas??? Ma olen ise aru saanud, et on ilge pussutamine. Tahaks veel niimoodi jaksata, et jalg sirgu ei lähekski. Langed alla ja tõused kuni sinna 90% ja siis kohe alla tagasi. Ma ei tea. Ma ikka tahaks veel tempokamalt teha. Jalad on mõnusalt suureks ka juba paisunud, ei arva, et praks rahulikumalt tegema.
Kükk nagu enamus harjutusi on asi kus võib öelda, et kiirem
= parem.
Aga siis tänasest trennist
Kangiga surumine – 90*4, *4, *3, *2, *2 – Natuke jäi küll puudu, aga areng on meeletu. Järgmine kord teeme uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tagaõlg kaldpingil – 8kg – 4*10
Surumine üles hantel – 24kg – 4*6 – eelmine kord viimane kuues jäi tulemata. Saab ka siin edasi liikuda
Õla tõste hantliga – 36kg – 4*9
Surumine põrandal kits – 70kg – 4*6 – piir oli lähedal, aga samas ka kaugel
Prantsuse surumine – 30*8, *8, *8 + 20*15
Pinkide vahel surumine – 30kg – 2*30 – edasiminek ka siin
Seekord kirjutan tänased toidud numbriliselt, mitte makroliselt
500g kodujuust
694g muna
50ml kohvikoor
322g õun
236g leib
187g kurk
40g juust
639ml mahl
30g valgupulber
50g isostar
144ml piim
400g kohupiim
118g mustikas
140g mandariin
Kokku – 3497,5 KCal
kui nsuudab teha siukse tempoga siis kutil võhm väga hea ja mina ei näe põhjust mix rahulikumalt peaks tegema. Tuli ju toime..
Või kui viitsid siis võid mulle rumalale seletada
Ma mõtlesin langusfaasi. Põlveliigeste tervis?
Paljud jõutõstjad teevad yldse põrkega ja pole häda midagi
Täna siis käisin Teeviidal.
Proovisin siis ära ka sangpommi harjutuse. 16kg õlalt üles 100 korda. “Tule võistlema…” öeldi mulle. Ei ei, tasuta trenn
Paljud jõutõstjad teevad yldse põrkega ja pole häda midagi
Vaata selle video lõppu – siin on näha enam-vähem ideaalne rütm.
Ma isiklikult kasutaks lihtsalt “common sense”.Rapsida pole mõtet,aga eks see on rohkem individuaalne,mis kiirusega keegi teeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
- You must be logged in to reply to this topic.