Martinkink blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Martinkink blogi
- This topic has 952 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
november 16, 2013 at 6:22 p.l. #354149
Anonüümne
GuestTualetis siiski ei soovitaks telefoni kasutada, nii need bakterid paljunevadki, telefoni sa ju puhtaks ei pese. Pärast sööd võileiba ja saad telefoni kõne ja sööd edasi ja saad kõhugripi.
november 18, 2013 at 7:54 p.l. #354321martinkink
MemberTänane trenn oli raske. Raske vast seetõttu, et NV olin end tervendamas ja sain haigusest lahti, kuigi täna trennis tundsin, et keha oleks tahtnud veel päeva kaks taastuda. No ma ei tea, mõni teine kord ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei viitsigi kõike kirjutada, võtan lihtsalt kokku. Kükis ja paar kordust puudu ja plangus ei jaksanud hoida. Ülejäänud olid graafikus. Kükk tõmbas ikka korralikult maha. Homme loodan rinnatrennis juba puhanum olla.
Tänased makrod – 3492,8 KCal, 249,1 valku, 310,9 SV, 142,4 rasva.
Sööge(vaba valik) lehtpeeti, uskumatult kasulik asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 19, 2013 at 6:36 p.l. #354372martinkink
MemberRind+triits+biits
Kangiga surumine – 85kg – 5*5 – Viimasel võtsin julgestuse juurde, aga ära punnisin ikka. Napilt, aga ära ta tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Surumine hantliga põrandal – 36*6, 36*5, 36*5, 36*5 – Oleks võtnud 34kg, sest eelmine tuli 32. Mida ei olnud, ei olnud hantlit nr.34. Seega järgmine kord surume 36kg uuesti. Raskused hakkavad juba huvitavaks minema, sest enam ei jaksa neid endale üles punnida, et paar seeriat teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lendamine – 16kg – 3*12
Püsti biitseps z-kang – 42,5kg – 5*5
Püsti biitseps hantel eraldi – 14kg – 3*14 – Siin oli lõpus juba päris raske…
Plokil triits sirge kangiga – 65 – 3*8
Rööbaspuudel surum – *13, *8, *8,5 – 29,5 kordust tuli kolme korraga ära. Puhkusest tegin varasema 30s asemel minuti ja sain 3 seeriaga hakkama. Tubli mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks asiaate on NII palju???
november 21, 2013 at 5:14 p.l. #354529martinkink
MemberSelgus, et täna oli kool kinni. Õnneks mõtlesin viimasel hetkel ümber. Asjad olid juba autos
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna siis Reis ja Säär
Eeskükk – 90kg – 4*6
Kükk kang turjal – 52,5*15, 52,5*20, 52,5*25, 52,5*30 – nii nagu Angelo ütles – Kükiga 10 kordust – phähh…. Kükk 20+ kordust…mnjaa, mõttekoht
Sirutus – 40*26, 35*16 – jalad läksid nii valusaks, hea et nutma ei hakanud keset jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõmme hantlitega – 40kg 3*8
Painutus – 40kg*9, 40*9
Smithil säär – 120kg – 4*9
Istudes säär – 40kg*45, *45 – õudne harjutus
Rippes jalgade tõsted – 3*19
Seda kava teen siis detsembri lõpuni. Kaks kuud. Siis võtan järgmise fitness.ee treeningkava kuni kõik on läbi tehtud ja kõigile omad järeldused, soovitused ja hinnangut antud. Kas toimis hästi ju kuidas toimis. Eelmine, käed suureks massikava, 5+. Kätele tuli 1,3 cm kahe kuuga juurde ja jõudu tuli nagu loomal. Kava tegi seda, mida ta tegema pidi. Lihtne. Siis saate siit blogist uurida, kes millist kava tahab võtta. Muidugi kavade läbi tegemiseks läheb ikka tohhujaa aega, aga ega lihased ka ülepäeva kasva. Ikka aastatega. Uskumatu, mida ikka üks inimese keha võib teha kui talle rutiinselt ja järjepidavalt rauda anda. Vahet ei ole mis kavaga. Keha areneb ilusti. Järjepidev peab lihtsalt olema. Kogu maagia keha ehitamise juures. Ei tea miks on vaja ei tea mida taga ajada. Raske töö ning vaev, on need, mis end ära tasuvad. Nagu ütles juba meie kõikide suur Isa ja Valitseja Arnold: “Work your butt off…”
Täna trennist tulles sadas vihma ning tossud ja sokid on nii katki juba, et ei toss ega sokk saanud märjaks, vaid kohe varvas
Oi kui naljakas mul oli trennist koju kulgedes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 21, 2013 at 6:41 p.l. #354534Marxengel
MemberMeeldiv tutvuda su isa ja valitsejaga, fitnessi- ja pärispere võiksidki lähedasemad omavahel olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vaata nüüd, mis ma nägin sel ajal, kui sul varvas sai märjaks:
Sõidan linna sisse Pärnu mnt, ja tee ääres, kõnniteel, vihma sajab, kojamehed teevad tööd, koolipoiss – vast 8-9ne, teksad, jopp, triibuline müts, üksi, tänavavalgustus vaevaline – teeb hundirattaid
mina nägin kuskil 5,
liikus rattaid tehes edasi.
See on ’inspireeriv’ mitte mingi jama, mida suure häälega lällatakse.
november 21, 2013 at 6:56 p.l. #354540martinkink
MemberMeeldiv tutvuda su isa ja valitsejaga, fitnessi- ja pärispere võiksidki lähedasemad omavahel olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vaata nüüd, mis ma nägin sel ajal, kui sul varvas sai märjaks:
Sõidan linna sisse Pärnu mnt, ja tee ääres, kõnniteel, vihma sajab, kojamehed teevad tööd, koolipoiss – vast 8-9ne, teksad, jopp, triibuline müts, üksi, tänavavalgustus vaevaline – teeb hundirattaid
mina nägin kuskil 5,
liikus rattaid tehes edasi.
See on ’inspireeriv’ mitte mingi jama, mida suure häälega lällatakse.
Ossapoiss, sellist asja tahaks isegi teha. Lahe. Lapsed on ikka nii huvitavad ja vägevad olevused siin ilma peal. Mille kõige peale nad ei tule. Nad ei mõtle kunagi, et põlve maha pannes saab põlv mustaks. Et vihmas mängides võib haigeks jääda. Lapsed on VABAD ja seda võiks ka suuremad inimesed olla. Rohkem vabamad ja lasta lihtsalt asjadel juhtuda…
november 22, 2013 at 4:25 p.l. #354595martinkink
MemberJa siit kiire vahemäng…
Rind+õlg+trapets+triits
Kangiga surumine – 85kg – 4*6 – Õujeäeaäee, kuidas asi areneb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tagaõlg pos. kaldega pingil – 8kg – 5*9
Surumine üles hantliga – 24*6, 24*6, 24*6, 24*5 – rsk ei tulnud ära, peab uuesti proovima
õla kehitused hantliga – 36kg – 4*6 – Tõesti nende käte kõverdustest ei olnud mingit tolku. Tegin sirgetega ja sain sama koormuse.
Surumine põrandal kitsalt – 70kg – 4*5 – Viimane tuli nibin-nabin üles, aga tuli. Korras
Prantsuse surumine – 30kg – 3*7 – eelmine kord tegin kettidega, aga nüüd vaatasin hoopis, et need ketid on eri raskused
Tegin seekord 30ga ning lasin kurgule vajuda. Raskem kui peataha lasta ning triitsa oli väga hästi tunda.Pinkide vahel surumine +30kg*20, *16 …ja vajusin põrandale
Trenni kestvus 1:00h, millest 10min oli soendus. Lõbus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homsest toitumisest kirjutan kõik välja, kaalu ja grammi täpsusega(ega mul mingi juveliiri kaal ei ole), mis ma päeva jooksul söön. Kõik need pudrumäed ja munatornid. Eks paista, mis süüa ma söön.
Nimelt reisin jälle NV rakverre, kus on pood. Mis seal erilist te küsite??? 300g kanafileed marinaadis 1,08EUR nt. Pakk singi 150g 0,69EUR, seagrilliha alla 2 euro 400g, kohupiima tuubid/pakid alla 0,30 euro pakid. Mis nii viga toituda. Ma tean inimesi harjumaalt, kes spetsiaalselt Rakvere sõidavad, et seal poes käia. Hämmastav…
Seniks aga, kõike kaunist
november 22, 2013 at 7:12 p.l. #354604Nesatur
MemberDonna poest räägid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et siin liiga palju Rakvere inimesi ei loe, muidu sulle ei jätkugi äkki liha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2013 at 7:43 p.l. #354606martinkink
MemberDonna poest räägid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et siin liiga palju Rakvere inimesi ei loe, muidu sulle ei jätkugi äkki liha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahet ei ole kui sinna poodi sattuda pärast kella 13.00 siis on niikuinii juba kõik otsas

PS. see ei ole Donna pood
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2013 at 7:50 p.l. #354607Marxengel
MemberSoojendus.
november 22, 2013 at 8:01 p.l. #354610martinkink
MemberSoojendus.
Selge. edaspidi olen korrektsem – soojendus
november 23, 2013 at 6:57 e.l. #354615Akrapovic
MemberHuvitav kelle per*e peale Marxengelil musi jäi tegematta ,et teenis omale -2. Peaks tänuväärt tegevus olema kui keegi oma vabast ajast õigekirja meelde tuletab !
november 23, 2013 at 8:56 e.l. #354619Anonüümne
GuestHuvitav kelle per*e peale Marxengelil musi jäi tegematta ,et teenis omale -2. Peaks tänuväärt tegevus olema kui keegi oma vabast ajast õigekirja meelde tuletab !
Õigekirja osas oleme liikunud uude paradigmasse. St, seda, et õigekirja kallal norimist peame eba-intelligentseks.
Selle saavutasime nii, et tõime Fitšopi äritekstides kirjavigu välja, lisaks kogu saidi kasutajaliidese tekstifraasides nimetasime vead üles, ja nö hirmutasime, et kas soovite, et hakkame Oti blogis igal õhtul vigade parandust välja tooma- see kõik tõi inimestele arusaama ja leppimise, et õigekirja kallal norimine oli lapsik, ja nüüd siis on ootuspärased viljad näha- pannakse miinus sellele, kes paneb tähte.
Uus paradigma pidi ohjama moderaatorite lapsikut kustutamist- aga see ülesanne küll ei juurdunud eriti, siiani millegipärast küllalt sagedalt lapp käes neil ja aina pesevad teksti seinalt. Mõned asjad veel.
Igatahes võiksid rõõmu tunda, et me oleme blogimist alustanud suvest, see annab normaliseerumisele tugeva mõju. Noolte osas muidu võin sulle ja MarxE-le positiivseid nooli panna juurde kui soovite. Olge positiivsemad.
november 23, 2013 at 9:28 e.l. #354626Marxengel
MemberMäletad, rääkisin tõsistest mordadest…
Mina ei NORI , juhin heatahtlikult tähelepanu.
Kui ma omast “vabast ajast” ja TASUTA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aitan noorel tugeval mehel lisaks füüsisele arendada ka muud, see peab ikka tõesti vastik olema, et teenida negatiivset suhtumist.Ja kui blogija-kirjutaja ise sellest ei tee suurt probleemi, seda hirmutavam on see, kui häiritud on keskmine “fitnessi” lugeja.
Tema reaktsioon ei ole kuidagi kooskõlas tahtega saada igakülgselt arenenud inimeseks.
See kõik on omavahel seotud: teemade taas ja taas püstitamine, lihtsate seoste loomise puudulik (isegi olematu) oskus, näha olulist, kirjutatu mõtet.
Näiteks mina ei suuda kuidagi võtta tõsiselt “oma ala spetsialisti” (isegi kui see tema ala on “väga kaugel” sellisest pisiasjast nagu õigekiri – vt kehakultuur).
Sa võid olla osanud oma lihased punni ajada, aga kui sa seda püüad ka teistele vahendada siis võta vaevaks, mine kooli kõigepealt. Kuidas nad treenerikutse saavad? Kas 2. klassi emakeel ei olegi seal nõutav? Siin ei ole juttu näpukatest või komadest (viimastega on tõesti rohkem tegemist – endalgi, juhtub)
See ei ole enamat kui lihtsalt inimese intelligentsuse näitaja (see veel enam, kas viga tehes, sa tunnistad ning püüad seda vältida edaspidi või hakkad õigustama end läbi tähelepanu juhtija “tähenärijaks” tituleerimise.
Siinses keskonnas on neid mitu, kes annavad head nõu aga ikkagi tekitab vastakaid tundeid, kui tema tekstis on :
varjant, potensiaal, jne
november 23, 2013 at 10:16 e.l. #354634martinkink
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.