Martinkink blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Martinkink blogi
- This topic has 952 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
oktoober 25, 2013 at 6:57 p.l. #352351
piretlangsepp
Memberhea kuulda vahelduseks võsu jõusaalist, ise käin aint suvekuudel kui puhkus ja siis ka saalis enamasti uhkes üksinduses, mis häirib et pileti hinda tõstavad iga aasta, kunagi sain tasuta käia..
“> aaaga tegelt tahtsin uurida kas Laurale juba ei nakatu trennipisik v
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2013 at 7:40 p.l. #352355martinkink
MemberArvad sa, et 12 aastasele poisile on mõtekas hakata jõutõmmet õpetama?
Mul läks endal sellega selg peesse, hoidsin ma seda kui hästi tahes.
Peaasi, et üle ei pingutaks, nagu mina.
Aga muidu huvitav blogi ja lase aga edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õpetasin ainult, ei teinud. Kõik mida sellest tean ja oskan andsin edasi. Korralike tõmmeteni ei jõudnudki, peale selle, et raskuseks oli tühi kang.
hea kuulda vahelduseks võsu jõusaalist, ise käin aint suvekuudel kui puhkus ja siis ka saalis enamasti uhkes üksinduses, mis häirib et pileti hinda tõstavad iga aasta, kunagi sain tasuta käia..
“> aaaga tegelt tahtsin uurida kas Laurale juba ei nakatu trennipisik v
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See pileti hind on juba jah huvitav asi. Iga kord kui satun sinna küsin, et palju pilet maksab? Kas on ka tõusnud? Laura vennad käivad kõik veel tasuta. Saal on iseenesest väga mõnus. Saab sokkes ringi tuiata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura rääkis jah mulle, et ta klassiõde võistleb ka ja siis ma pidin su piltidelt üles otsima. Jana avastas su ja siis rääkis Laurale. Tüdrukud…
Nii palju ikka hakkab, et kord 2 nädala jooksul pean ma terve hunniku harjutusi ette näitama, mida siis samal ajal tehakse. Järgmine kord tehakse siis kui ma uuesti need harjutused ette näitan… jne jne. Talle piisab minu koguaegvatranjõusaalistjakõigegaseonduvast emotsioonist. Piisab kui perekonnas üks sõgedaks läheb, las teine jääb ikka jalgupidi maapeale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 6:01 e.l. #352376martinkink
MemberÜks särg üks ahven
Siit moraal – tuleb pealamp osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 7:22 e.l. #352384Kang08
MemberTäna proovisin soojenduseks õla rotaator(loodan, et on õige nimetus) lihaste treeningut. Kuidagi teistsugune oli küll. Tõmbas õla seest soojaks. Järgmine kord teen rinnapäeval. Hakkangi neid soojenduseks tegema õla- ja rinnapäeval – T ja R. Vaatame, mida see mu surumise maksimumile teeb. Loodame muidugi parimat ja metsikut numbrite suurenemist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oleks vahvaRinna maxile need liigutused suurt midagi juurde ei anna,aga õla tervise seisukohalt tasub kindlasti teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 3:59 p.l. #352438martinkink
MemberRinna maxile need liigutused suurt midagi juurde ei anna,aga õla tervise seisukohalt tasub kindlasti teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See mul eesmärgiks tegelikult algselt oligi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 6:37 p.l. #352450piretlangsepp
Memberkas jalasirutusmasinat on õlitatud ka? suvel see kääksus nii et ei kuulnud kohalikust makist dnb’dki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah kujutan ette et teil praegu tasakaalus, värskes peres kaks jõukahunti liiga hull
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 7:58 p.l. #352451martinkink
Memberkas jalasirutusmasinat on õlitatud ka? suvel see kääksus nii et ei kuulnud kohalikust makist dnb’dki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah kujutan ette et teil praegu tasakaalus, värskes peres kaks jõukahunti liiga hull
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea ei proovinud, aga minul pole ta kunagi mingit erilist häält teinud. Muidugi see suvi ei jõudnud Võsule. Eelmine suvi sai pisut rohkem külastatud siis oli küll korras
Mis ta nüüd ikka nii värske on
oktoober 28, 2013 at 7:03 p.l. #352548martinkink
MemberSeljatrenn
Lõuatõmme lai/pealt – 0*10, 5*5, 5*5, 15*3, 0*8
Plokil tõmbed kõhtu kitsas/neutr – 60*12, 65*10, 70*8, 75*6
Tõmbed kukla taha – 60*12, 65*10. 70*8, 75*6
Jõutõmme sirgete jalgadega – 70*20, 90*15, 90*12
Lõuatõmme alt – 0*6, *6, *5, *5, *4, *4
Püsti biits hantel – 24*6, *5, *4
Ei viitsi täna palju kirjutada. Esmaspäev ja puhkus läbi. Olen hakanud Kuku raadiot kuulama. Jube head tarka juttu tuleb sealt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2013 at 6:15 p.l. #352644martinkink
MemberRinnnake, rinnake, kasva mu väikseke…
Toon välja väikese arengu võrreldes varasemate treeningutega. Tänase trenni moto oli – Less is more. Ehk jõusaal pidi varakult kinni minema ja ei jõudnud palju teha(ajaliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Mustaga kirjutan tänase trenni tulemused ja punasega kirjutan 1.aprill.2013 trenni tulemused, et oleks mõnusam jälgida, ka endal. Vahe 7 kuud
Kangiga surumine – 20*15, 50*12, 60*10, 70*8, 80*6
Kangiga surumine – 20*20, 50*12, 60*10, 65*8, 70*3
Pos. kaldus hantel – 25*12, 25*10, 25*8, 25*6
Pos. kaldus hantel – 25*6, 25*6, 25*5, 25*5
Lendamine hantel – 10*12, 10*12, 10*12
Lendamine hantel – 15*6, 15*5, 15*5
Rööbaspuud – *12, *12, *10, *5
Rööbaspuud – *10, *8, *6, *6
Lisaks täna jäi kõigil harjutustel varu sisse. Aprillis aga mäletan, et oli sellised viimased punnimised (ma tean, sest mul on päevikus kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Midagi teen ma järelikult õigesti kui arvestada sellega, et olen treeninud kogu aeg oma kava järgi. Eelmine käed suureks massikava(mis töötas super hästi – kätele +1,4cm) oli ainuke kava, mille olen kuskilt võtnud ja mida näpuga järginud. Seda enam tahaks ma käia ära ka treenerikoolitusel, et saada ametlikuks jõusaalikolliks. Kahjuks näitavad tänapäeval paberid teistele inimestele väga palju. Ise võid sa teada ja arvata, et sa oled tark, aga teised sind ei pruugi uskuda. Näita paberit ja suhtumine muutub. Kõiki, keda olen õpetanud, olen öelnud, et see on ainult minu arvamus ja see ei pruugi õige olla. Olen saanud ainult positiivset tagasisidet.Neljapäeval vaatan, kuidas selg on taastunud. Kas hakkan kükis edasi suruma või mis saab. Muide Lasnamäe prismas on praegu väga head greibid müügil, hästi valmis ja väga mahlased ning magusad. Kellel fking allergia on tsitruste vastu siis ei tohi süüa
“>Olge õnnelikud ja puudutage ikka teineteist
oktoober 29, 2013 at 6:18 p.l. #352646Invention
MemberKellel fking allergia on tsitruste vastu siis ei tohi süüa
Sa vist võtsid seda kellegi mõni kuu tagasi tehtud märkust väga tõsiselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2013 at 6:37 p.l. #352652Marxengel
MemberAga, näe, meelde jäi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Areng, lisaks lihastele, ka muus!
oktoober 29, 2013 at 6:58 p.l. #352653martinkink
MemberKellel fking allergia on tsitruste vastu siis ei tohi süüa
Sa vist võtsid seda kellegi mõni kuu tagasi tehtud märkust väga tõsiselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ennetasin asju eos
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga, näe, meelde jäi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Areng, lisaks lihastele, ka muus!
Jäi jah. Peab jääma
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Education is important, but big biceps are importanter
oktoober 30, 2013 at 6:34 p.l. #352715Anonüümne
GuestTsitrused, ananass, kiivi, hapud õunad- hommikuti võivad need olla ärritavad kõigile, ka neile kellel allergia-diagnoosi pole otseselt.
Samas ise olen viimasel ajal hapumaid õunu hommikuks söönud ja ei ole mingit maoärritust. Oleneb siis kohanemisest või muudest asjadest. Kunagi ammu aga olen hommikuti ärritand küll.
oktoober 30, 2013 at 7:25 p.l. #352720martinkink
MemberOtsustan päästa, mis päästa annab. Esmaspäevast võtan ette kava – surumise sõpradele. Detsembri lõpuks peaks siis 108kg üles saama. Praegu 100 ehk siis peaaegu kahe kuuga +8kg. Nagu kavas mainitud, ei saa kõikidele kehaosadele võrdselt keskenduda. Praegu on siis rinna kord. Küll jõuab teisi ka edasi arendada, aga praegu on vaja tiss kurjaks ajada. See nädal lõpetan veel enda kava ära, mis mulle väga küll meeldib, aga teine kord.
Lisaks sobib mull see 3/4 päevane režiim. Loodame parimat ja kajastan ka loomulikult arengut nii jõi kui ka ilunumbrites.
Nüüd aga tuduma ja kasvama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2013 at 6:30 p.l. #352756martinkink
MemberTäna siis jalg
Minu rõõmuks/kurvastuseks jäi mul trennipäevik koju. Ehk mida ma täpselt tegin jääb aegade lõpuni saladuseks. Trenni sai vist niipalju tehtud, et kõnnak jõusaalis sarnanes kuningpingviini omale või nagu noores eas Forrest Gumpile.
Niipalju otsustasin meelde jätta – Kükk – 110*5, 110*3, 110*3, 110*3, 110*3. Kükiga proovin ka uues kavas vaikselt edasi ronida, nii salaja, et rind aru ei saaks, et rõhk on talle suunatud. Jalg oli ikka esmaspäevast natuke hell. Kakspea andi ikka tunda. Peab endale vist selle rulli soetama, saaks jala korralikult lahti rullida. Eks elu näitab, mis saab.
Olge mõnusad
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.