Parematel päevadel kaalus ca 140kg ja käsi oli üle 60 cm. Pikkus ca 170cm. Olen temaga korra koos showesinemist teinud, mees kaalus siis 131kg – oli ümmargune nagu pall. Mehe jõunäitajad olid ka kolossaalsed, seistes vastu seina biitsepsit kangiga 115kg 5 seeria.
No minul oli Otsusega kihlvedu, et kas ma suudan 105 kg pealt saada 78 kg peale. Nagu teada sõigi Otsus oma mütsi ära. See sügis on pilt sootuks teine ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Täitsa pekkis… ma olen 170 ja nac üle 70 kg ja inimesed räägivad MULLE et mina olen suur ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …60’se biitsepsini on ka vist 20 cm või tiba rohkem veel minna ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
No minul oli Otsusega kihlvedu, et kas ma suudan 105 kg pealt saada 78 kg peale. Nagu teada sõigi Otsus oma mütsi ära. See sügis on pilt sootuks teine ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen sellega kursis, eks see oli naljaviluks öeldud. Loodan ka ise sügisel lavale tulla ja sind ei alahinda ma siis kindlasti mitte. JÕUDU JAKSU KÕIGILE!