Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse !
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse !
- This topic has 276 replies, 81 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
detsember 6, 2009 at 3:59 p.l. #240227
Archangel
MemberLöögitugevusest on ikka siis kasu, kui pihta ka saab. Aga tema suuruse ja kaalu juures ei tasu eriti lootagi, et ta seal matil jooksma ja hüppama hakkab. See oleks ilmselgelt mõttetu väsitamine. Suurem tõenäosus võita on tal pöörata suuremat tähelepanu vastase liikumisele ning teha õigel ajal korralik vastulöök. Kui ta palju hüppab ja vehib siis on teise roundi lõpuks rihm tal maas ja siis on juba hilja hakata õiget auku vastase kaitses otsima. Pealegi kahtlen, kas ta suudab adekvaatselt üldse ennast kaitsta. Kui ta palju vehib siis saab oma paugud sisse ja korras.
Löögitugevus kõigub erinevatel inimestel päris palju. Minu treener kes on oma 172cm ja mingi 65kg lajatab selliseid pauke, et kaks korda suuremad mehed ajasid kohe varbad taeva poole. Samas normaalses vormis trennikaaslane pikkusega 192 ja 110kg jäi omajagu löögitugevusega maha.
Ning nagu mu treener ütles: pole mingit vahet kui suur sa oled, kui löögi otse sisse saad. Ole või 3 meetrit pikk ja 300kg. Kui ikka pauk otse silma alla või vastu lõugu tuleb ja sa õigel ajal reageerida ei jõua siis on enam kui tõenäoline, et paned pildi tasku.
Ise olen 185 ja 105kg ning pean ütlema, et päris kiiresti tõmbas üks korralik madistamine rihmaks. Treener ütles mulle kohe alguses, et ära üritagi ringi tatsata ega hüpelda. Tammu rahulikult ringi, hoia silmad vastasel – kaitse ennast ning leia õige koht ja aeg millale korralik pauk lajatada. Vehkides ei ole lootustki.
detsember 6, 2009 at 3:59 p.l. #240228Hi
Memberbob sapp’ga võrreldes pole paha
sapp’il on parem tehnika, vähemalt videos nähtu põhjal ütleks seda küll (minu arvamus). Jalg tundub ka väga hea potensiaaliga.
detsember 6, 2009 at 5:02 p.l. #240240.ep
Memberta üldse võidelda oskab? sorry et selline küsimus, ei tea sellest mehest midagi.
detsember 6, 2009 at 5:14 p.l. #240245timo116
Memberta üldse võidelda oskab? sorry et selline küsimus, ei tea sellest mehest midagi.Mariuzest või Sappist ?
detsember 6, 2009 at 7:47 p.l. #240269P-A-U-L
MemberNutune see Mariuse tase, et võita peaks ikka midagi oskama, lapasid võib igaüks taguda.
Võhm on ka olematu, mis siis saab kui veel paar pauku sisse ka tuleb?
detsember 6, 2009 at 7:57 p.l. #240270.ep
MemberMariuzest või Sappist ?Sapp on võitleja, nagu aru saan? ja Mariuz siis see jõumees. ja mõtlen, et kas Mauriz võidelda oskab? sest mingist lühiajalisest trennist vaevalt et kasu on…
detsember 6, 2009 at 8:10 p.l. #240272Kask
MemberSapp on võitleja, nagu aru saan? ja Mariuz siis see jõumees. ja mõtlen, et kas Mauriz võidelda oskab? sest mingist lühiajalisest trennist vaevalt et kasu on…Ei saa öelda, et kasu pole. Ta on siiski mõned kuud juba harjutanud.
detsember 6, 2009 at 8:12 p.l. #240273jrx
MemberMingit Marius vs. Sapp matši ei ole!
See oli minu poolt lihtsalt siuke hüpoteetiline asi, millele Jaapanis turgu oleks… ‘kki mingil hetkel teevad ära.
Mariusel tuleb matš ikka selle raskekaalu poksija vastu, kellest alguseski juttu. Tuleval reedel siis.
detsember 7, 2009 at 6:05 e.l. #240302tereummikust
MemberBob Sapp on paarkümmend kilo alla võtnud ja on kaotanud viimase 3 aasta jooksul 9st matsist 8 ja võitnud 1.Kui ta tuli oli ta suur ja tugev, ning võitis 2 korda isegi kahekordset K1 meistrit Ernesto Hoost-i
Seega Bob Sapp läheb järjest allamäge.
detsember 7, 2009 at 6:08 e.l. #240303-TANK-
MemberKui Marius võidaks Bob Sappi siis peaks viimane hoopis tema asemel rammumeheks minema.
detsember 7, 2009 at 4:37 p.l. #240501Eluminal
Memberväga kõva video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see bob sapp peaks koomikuks hakkamadetsember 7, 2009 at 4:54 p.l. #240507timo116
Memberväga kõva video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see bob sapp peaks koomikuks hakkamaTa on minarust pisut vaimselt ebastabiilne ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 6:16 p.l. #240533Sakurai
MemberTa on minarust pisut vaimselt ebastabiilne ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaimselt stabiilsel inimesel ei ole võitlusspordis tulevikku.
detsember 8, 2009 at 6:09 e.l. #240638tereummikust
MemberVaimselt stabiilsel inimesel ei ole võitlusspordis tulevikku.Ma arvan, et Sapp on juba piisavalt saavutanud, et see lause ümber lükata. Kuigi isiklikult seda selli vihkan, lihtsalt mingeid steroide täis puhutud loom.
Mitte, et mul mõni alus seda arvata oleks, aga mina küll ei usu, et taoline retard sellise lihasmassi puhtalt ehitanud on!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2009 at 6:44 e.l. #240675jrx
MemberVaimselt stabiilsel inimesel ei ole võitlusspordis tulevikku.Kle katsu olla nüüd.
Vaimselt EBAstabiilsel inimesel ei ole eriti kuskil tulevikku. Sh. võitlusspordis.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.