Skip to main content

Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse !

Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse !

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 277 total)
  • Autor
    Postitused

See uudis suht vana et ta plaanis siirduda MMA’sse kuskil poola ajalehele andis intervjuu,mehel on profipoksilitsents seega päris võhivõõras jõujurakas võitluskunstidele pole. Loodetavasti tuleb üleminek uute keskonda hea ja teeb ilma seal <_<“>

Terviseks
    Member

@ MP Sappiga võrdleja

Kusjuures kui vaadata MP treeningvideot siis vend ikka kargleb seal ringi, 11 aastasest peale seda X võitluskunsti + 7 aastat poksi pole ka väike asi.

Mees tundub video järgi olevat ulmelises vormis + veniv.

Ainus spekulatsioon mida julgen teha on see, et MP-d Sappiga võrrelda on küll ikka liig.

P.S. kuna MP on nii kõva mees juba, siis temal pole raske oma treeningrutiine muuta, et võitlemiseks valmistuda. Kõike võib oodata.

-AJ-Styles
    Member

Võiks juba praegu Mariuszele KO-si ennustada:D

See et tal hea ko power seda ei saa tavalise jõu järgi hinnata/eeldada, näiteks UFC lightweighti eelmisel championil Sean Sherkil ple seda,kuigi mees oma divisjoni välimuse poolest kõige tugevam ja lihaselisem.

Sakurai
    Member

See et tal hea ko power seda ei saa tavalise jõu järgi hinnata/eeldada, näiteks UFC lightweighti eelmisel championil Sean Sherkil ple seda,kuigi mees oma divisjoni välimuse poolest kõige tugevam ja lihaselisem.

Arvan et tahtsid öelda, et Head KO powerit ei saa välimuse järgi hinnata/eeldada. Jõudu just jõu järgi hinnata saabki.

Mida ma öelda tahan, on see, et välimus ei määra löögi tugevust. Oleneb kuidas on treenitud ning millele keskendutud. Muidugi on mõnele ikka looduse poolt antud ka tunnetust ja mõni on sündinud kaklejaks.

jrx
    Member

KO powerit on raske realiseerida kui nii lühikesed käed on:P Ja seal on veel kümneid tegureid.

Aimuu
    Member

samas on ka bob sapp suur tegelane ja ikka lüüakse nokki, no eks tulevik näitab mis saama hakkab

killerleib
    Member

Enne ei lähe Mariusz kuskile,kui talle see summa makstakse,mida ta tahab.Vähemalt nii on jutud.Et ei näe veel pikka aega jõujurakat MMA-s

scorpion666
    Member

Kinnitan kasutaja killerleib juttu

Mart Muru
    Member

Siin foorumis on kõik muidugi kõvad mehed aga kui Sapp õhtul koplis vastu tuleks ja suitsu küsiks siis situks kõik ennast täis.

-AJ-Styles
    Member

Ai kurja, ei näegi teda veel seal, ma juba lootsin:D

jrx
    Member

Ma loodan, et ta šõumaadlusesse ei lähe kui ta tugevalt raha peal väljas on:(

tereummikust
    Member

Ma loodan, et ta šõumaadlusesse ei lähe kui ta tugevalt raha peal väljas on:(

Wrestlingusse w? Kõige nõmedam “võitlussport” minu arust fo sho.

Kui ta MMA’sse läheb, peab ta väga palju vaeva nägema, et seal ellu jääda ma usun. Palju rasket tehnika trenni jpm, sest suuri lihamägesid on heavyweight’is küll, võta või Brock Lesnar, k.es on kõik temast kindlasti ringis üle

Mart Muru
    Member

Wrestling on mõttetu

jrx
    Member

Wrestling on mõttetu

Selline kommentaar on mõttetu.

Mind isiklikult ärritab ainult see, kui šõumaadlust esitatakse spordina. Kui seda esitatakse puhta meelelahutusena, siis kas see meeldib või mitte on juba samalaadne diskussioon, kas keegi eelistab muusikastiili A või B.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 277 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.