Skip to main content

Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse !

Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse !

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 277 total)
  • Autor
    Postitused

Väga positiivne, et Mariusz ära võitis!

0ttt
    Member

Tehnikast polnud haisugi, toores jõud võitis:D Tal selg nii lai et kasutatakse reklaamitahvlina seda

Sakurai
    Member

Respekt, arvamus kuti suhtes muutus, aga tehnikat tal pole ikkagi ja aeglane on ka, aga toorelt mollis ära küll

Nojah, kui 360kg kükkija jalaga virutab, siis teist korda enam küsima ei hakkaks..

3xit
    Member

miks ei hakka?

3xit
    Member

ei julm millal uus fight ??Võiks vähe tugevam vastane tulla.

ztex
    Member

miks ei hakka?

oh kus tuli netigangster välja.

Matš oli hea.

Samakamees
    Member

Pudzian vs Sapp , blja seda tahaks näha

matroxx
    Member

mingi kükk ei anna küll siin mingit lööki juurde jne.plahvatusliku jõuga sel suurt pistmist ei ole.

C1rca
    Member

Minu jaoks ka väga positiivne. Nagu paljud igalpool spekuleerisid enne matsi et sellise lihasehunnikuga on üsna võimatu poksijale vastu saada aga asi läks täpselt nii nagu mina lootsin/arvasin. Et teda üsna raske pikali ka lüüa ja teeb lihtsalt ja konkreetselt toore jõuga asja selgeks

indica
    Member

Eks see taktika oligi tal kohe peale minna täiega, sest ega ta veel seal ringis kaua vist vastu muidu ei peaks võhma suhtes, aga see taktika töötas väga hästi.

Nii puised liigutused olid ka, aga kõvasti trenni teha siis võiks juba Brock vs Mariusz.

Indrek K
    Member

Ma ütlen selle kohta nii, et jõualadest ringi minna saab küll, ringist jõualadele nii väga ei saa!

oks
    Member

mingi kükk ei anna küll siin mingit lööki juurde jne.plahvatusliku jõuga sel suurt pistmist ei ole.

ära aja kelbast.

Eluminal
    Member

ma usun et selle poksija jalg ei olnud nendeks löökideks valmis, aga pudzianowskit näeb kindlasti kusagil kõrgemal varsti ma loodan et bob sappiga

jrx
    Member

Tohoh. Tundub, et oli isegi mingi mänguplaan. See low-kick oli hea valik.

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 277 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.