Marius Lemming blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Marius Lemming blogi
- This topic has 304 replies, 31 voices, and was last updated 11 years, 1 month tagasi by
MariusL.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2013 at 5:51 p.l. #348052
MariusL
Memberkogemata tuli 2 postitust..vabandan.
august 21, 2013 at 5:52 p.l. #348055Sarge
MemberAga nüüd tekkis minul huvi, kes hetkel veel noorteklassi kuuluvatest meestest IFBB’ga lõpparve tegi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ei tahaks mina avalikustada, sest v-o mees ikka on IFBBs, aga lihtsalt geneetiline sensatsioon, kelle võiks ka laboris uurimuse alla võtta.
september 2, 2013 at 5:30 p.l. #348630MariusL
MemberNo tere!
Pole kaua kirjutanud, aga see ei tähenda, et olen kadunud või trennist eemal..Vastupidi, trenn käib veel kõvemini ja hetkel on kõik super.
Täna tegin trennis tõmmet ja õlga ja üle pika aja olen suutnud taastada oma jõu tõmbes. Kuna kevadine hooaeg võttis tõmbel kõvasti jõudu maha ja vahepeal ei saanud üldse teha, siis nüüd jälle paigas. Läksin tunde järgi täna tõmbes üles ja tegin ka isikliku rekordi, kitsalt 202 kg! On küll rihmadega, aga kahjuks gripgeli polnud ja ei jäänud muud üle. Kuna tehnika on halb siis ärge kodus järele proovige..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2013 at 6:41 p.l. #348632Sarge
MemberNoorte jõutõmbe rekord -66kg: 172,5kg – ✔ (mitteametlikult)
Juunioride jõutõmbe rekord -66kg: 197kg – ✔ (mitteametlikult)
Avatud klassi jõutõmbe rekord -66kg: 221,5kg – Coming Soon Spring 2014
september 11, 2013 at 4:40 p.l. #349112MariusL
MemberNonii
Eile käisin fitshopis ja võtsin endale puddingu, mis on ülihea. Täna käisin saalis ja sai filmitud uus treeningivdeo, seekord siis selg. Loodetavasti juba homme on see üleval ja ka jagamiseks valmis.
Vormi kohta nii palju, et maha võtta on veel kõvasti, aega hakkab ka juba väheseks jääma. Lisaks tuleb veel kõvasit poseerimist harjutada, aga loodan parimat.

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2013 at 5:59 p.l. #349119Ott Kiivikas
MemberRammu sul on oma kaalu ja vanuse kohta nagu “väike aatomik….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ” oli kunagi selline raamatutegelane kui ma õigesti mäletan. Loodetavasti ei jää ka vorm kuhugi tulemata, seega edu soovides!september 11, 2013 at 6:20 p.l. #349124MariusL
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ” oli kunagi selline raamatutegelane kui ma õigesti mäletan. Loodetavasti ei jää ka vorm kuhugi tulemata, seega edu soovides!Eks kellegil ju peab olema..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see pilt praegu muutub ka õnneks, vahepeal hakkas kinni jääma, siis sai menüüs paar asja muudetud ja nüüd läheb positiivselt edasi. Tänud!
september 11, 2013 at 6:34 p.l. #349125Sarge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ” oli kunagi selline raamatutegelane kui ma õigesti mäletan. Loodetavasti ei jää ka vorm kuhugi tulemata, seega edu soovides!Mariusele on väga suureks abiks ka olnud Musclecore’i toetus! See on ka kindlasti lisa andnud treeningutel progresseerumisel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 23, 2013 at 6:01 p.l. #349776MariusL
MemberNo hei!
Vaikselt jälle blogi unarusse jäänud, aga ei ole jõudnud kahjuks kirjutada.
Alustaks dieedist..
Paar nädalat tagasi siin oli selline tunne, et ei jõuagi vormi, kuidagi seisis ja pilt ei tahtnud paraneda. Nüüdseks on vorm juba kõvasti parem ja ilmselt võistlustel tuleb päris hea vorm. Olen andnud 100% endast ja kindlasti annan ka edasi, et lava peal maximumi näidata. Võimalik, et lähiajal saab ka vormist pilte!
Jõu poolest ei olegi suur langus, mõnes osas isegi jõudu juurde tulnud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks tahan ikka novembris jõutõstmise emv-l ka jõutõstjatele konkurentsi pakkuda..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Videost nii palju, et tehniliste probleemide tõttu ei ole jõudnud seda alustadagi. Oli küll plaan, kuid tehnika vedas alt. Loodan lähiajal valmis saada, aga ei hakka ajaliselt midagi lubama.
Täna käis ka koolis loengut pidamas Härra Jorgen Matsi. Ütlen ausalt, et ega ma MMA ja taoliste asjadega väga kokku puutunud pole ning tänu sellele oli seda kõike väga huvitav vaadata ja kuulata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks täna sain veel toidulisandite riiulit täiustatud, egas muidu ju ei kasva…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Järgmise korrani!
oktoober 10, 2013 at 5:28 p.l. #351087MariusL
MemberNonii..
Annan ka endast siis veel viimast korda enne võistlust märku. Kõik on sujunud väga hästi ja nagu kõik teisedki, lähen mina võitma. Enamus tööd on tehtud ja olen andnud endast parima ja annan ka laupäeval laval. Vorm tuleb kindlasti võimsam kui kevadel (nii massi kui kuivuse poolest) ning ei jäägi muud üle kui oodata võistlust.
Siin üks vormipilt, kahjuks küll nö korrigeerimata, aga ajab asja ära..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kohtumiseni laupäeval!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2013 at 2:47 p.l. #351332MariusL
MemberNonii..
Võistlused möödas, võit kodus, kõik korras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlused läksid üllatavalt hästi. Kui eile oli täiesti pingevaba lavale minna, siis eelmine päev olid küll igasuguseid erinevaid mõtteid peas, et äkki juhtub üks või teine asi, olin ka ju mõnest ca 30kg kergem..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga läks hästi! Seekord oli ka rohkem konkurentsi, mis tegi publikule kindlasti vaatamise põnevamaks ja endal oli põnevam.Huvitav oli ka ennustusi vaadata, kes kuidas kellegi paigutab ja miks..küll põhjendati, et üks on suurem, teine kuivem jne..Tegelikult peab ju ikkagi terve komplekt hea olema, ei saa nii, et ülakeha on suur ja jalgu all pole, ei saa võita kui pool keha on puudu..Samamoodi võid olla kuiv, aga kui oled ebaproportsionaalne või kuidagi teistmoodi erinev, siis ei saa ju võita..komplekt peab vägev olema – kuiv, proportsionaalne, massiivne jne..
Põnev oli vaadata ka klassikalist kulturismi. Vägev võitlus oli küll! Õnnitlused Imrele ja kindlasti ka Peebule ja Taavile, kelle vahel karm rebimine oli, Peepu vaadata on vägev, väike aga samas nii kuradi suur ja võimas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ka Otti peab õnnitlema. 15 abs. EMV tiitlit, hämmastav!Kuna pilte ei leia kuskilt veel, siis hetkel piirdun sellega:
oktoober 13, 2013 at 5:23 p.l. #351347Reinart
MemberVõistlus oli väga põnev ja tagantjärgi pean tunnistama ,et olin päris närvis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud sulle heade sõnade eest ja õnnitlen sind veel kord võidu puhul.
Jätka samas vaimus !
oktoober 13, 2013 at 5:46 p.l. #351351Ott Kiivikas
MemberTubli poiss oled Marius! Jätka samas vaimus ja küll tulevik sulle helge on! Tänud ka õnnesoovide eest!
oktoober 13, 2013 at 5:46 p.l. #351353priibe
MemberÕnnitlused Marius !
Jätka samas vaimus!
oktoober 14, 2013 at 6:36 e.l. #351388KaisakeM
ModeratorTubli poiss!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igati eeskujuks! -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.