Marius Lemming blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Marius Lemming blogi
- This topic has 304 replies, 31 voices, and was last updated 11 years, 1 month tagasi by
MariusL.
-
AutorPostitused
-
juuli 10, 2014 at 12:06 p.l. #367865
MariusL
MemberTäna jõuan üle nädala aja lõpuks saali, jee. Kaal on hetkel ka langenud ca 2kg. Üldse on raske suvel juurde võtta, isu pole üldse ja peab sisse ajama lihtsalt. Magada ka hetkel üsna raske. Alles olin haige ja praegu nohu. Ja see nohu+palavus on ikka ulme vastik kombo. Ilmselt on jõudu ka praegu läinud, aga peab rutiini tagasi saama. Täna ilmselt teen full body läbi ja eks vaatab edasi.
Varsti peaks hakkama baasharjutustele rõhku panema, et jõud üles saada.
juuli 22, 2014 at 9:10 e.l. #368882MariusL
MemberHei
Lõpuks on nõo jõusaal uuesti lahti ja saan käia omal vabal valitud aegadel.
Eile sai käidud päeval rannavolleyt mängimas ja õhtul trennis. Tegin rinda ja biitsa.
Täna plaanis jalga teha õhtupoole.
Vahepeal sai käidud Rally Estonial tööl. Palka sai mitte millegi eest.
Tervisest nii palju, et eilsest on mul täna jälle nohu ja kurk valus…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu ikkaaugust 3, 2014 at 6:06 p.l. #369181MariusL
MemberHei,
Annan ka vahepeal endast märku.
Täna ja eile trennis ei käinud, käisin jalgpalli mängimas. Homme lähen rinda ja biitsa tegema. Tervis on hea.
Sõbraga tuli mõte teha lähiajal 3 päevane “treeninglaager”. Teha 2 korda päevas trenni, üks kord jõusaal, teine keharaskustega vms. Eesmärk oleks teha palju trenni ja süüa kõvasti liha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti võtame ka selle linti, niiet saavad ka teised seda näha. Aga train hard jne..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 6, 2014 at 7:21 p.l. #369263MariusL
MemberHei
Nagu lubatud, siis esmaspäeval tegin rinda ja biitsa, sattusin pisut hoogu ja tegin kergelt õlga ja triitsa ka..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile puhkasin ja täna käisin tegemas jalga ja õlga. Tegin üsna lühikesed puhkepausid ja lisaks sellele veel palav ilm tõi tulemuse, et esimest korda hakkas mul trennis paha. Peale igat seeriat pidin igaksjuhuks prügikasti lähedal olema..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnneks sain trenni mõnusalt ära tehtud. Lõpuks olid riided nii märjad, et oli tunne nagu oleks õrnalt dušši alt läbi käinud. Päris higi välja ei keeranud särgist, nagu Ott, aga it’s something..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme selga ja triitsa tegema.
august 13, 2014 at 2:18 p.l. #369545MariusL
MemberHei
Täna alustasime nö oma 3 päevast “treeninglaagrit”. Esimene trenn ja korralik söök on juba tehtud, tunni aja pärast hakkame teise trenni minema. Võibolla taavi kirjutab ka midagi juurde..praegu ei oskagi midagi lisada.
Mõned pildid, õhtuks tahaks esimese päeva video kokku panna.
august 13, 2014 at 10:12 p.l. #369555MariusL
MemberPumping iron day 1 lõpuks üleval. Aega läks aga asja peaaegu sai. Fookus vahest väljas, kaamera väriseb, aga jah. Enamasti räägib Taavi tarka juttu jne, head vaatamist. (kvaliteet peaks paremaks minema)
https://www.youtube.com/watch?v=5cSyPh6gptI&feature=youtu.beaugust 14, 2014 at 1:10 p.l. #369581MariusL
MemberTänane trenn pildis:
august 15, 2014 at 1:49 p.l. #369621MariusL
MemberMeie kolmas päev. Praegu pole ühtegi kohta mis ei valutaks, enesetunne on nagu zombie..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga endiselt lõbus.siis kui shock sisse lööb..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõppu üks harjutus ka. Minu arust üsna hea harjutus, isegi väikse raskusega võtab korralikult läbi. Varem tehti siin foorumis neid võistlusi iga kuu, see oleks päris põnev ma arvan. Korduste peale 1-2 minuti jooksul tõmbaks korralikult läbi.
september 8, 2014 at 4:46 p.l. #370316MariusL
MemberHei, pole kaua midagi kirjutanud, aga kuna tagasisidet väga ei ole, siis ei motiveeri kirjutama ka.
Hetkel siis käsil viimane gümnaasiumi klass. Trenni see muidugi ei sega, pigem aitab just. Tekkinud on rutiin, et kooli-trenni-koju, mis on minu jaoks ülimalt mugav.
Treeningkava muutsin ka natuke endale sobivamaks. Tõstsin triitsa trenni rinna trenniga kokku, mis annab tervele ülakehale hea pump tunde alati. Lisaks nüüd on seljatrennis tõmbel rohkem aega, mida on kindlasti tulevastes tõmbetrennides vaja.
Hetkel midagi muud kirjutada ei olegi, tehke trenni ja olge tublid.
september 8, 2014 at 4:54 p.l. #370317urtz
MemberKuidas jõud praegu on? Plaanid ikka nov lõpus jõutõstmise eestikatel osaleda? Mis kehakaalus kui jah?
september 8, 2014 at 6:09 p.l. #370318MariusL
MemberJõudu pole praegu proovinud, sellega aega on. Plaanis on osaleda küll, üritan -66.
september 8, 2014 at 6:17 p.l. #370319Sarge
MemberPlaanis on osaleda küll, üritan -66.
Ei ole eriti mõistlik jah kilo juurde süüa, et raskemas võistelda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.oktoober 4, 2014 at 4:22 p.l. #371577MariusL
MemberAnnan jälle pisut endast teada.
Vahepeal oli plaan osaleda EMV-l lamades surumises, kuid see jäi katki. Põhjus on see, et olen viimasel ajal pidevalt haige ja 2 nädala jooksul olen tänu sellele saanud ainult 3 korda trennis käia. Hetkelgi on veel korralik köha ja nohu.
Sõltuvalt tervisest siis otsustan, kuna kreatiinile minna, sest aeg oleks hakata juba uusi rekordeid tegema.
Kaal langes ka nädala alguses palavikuga pisut, kuid see on juba tagasi söödud-joodud.
Rohkem erilist polegi, tehke trenni ja olge tublid! Järgmine postitus äkki juba mõne rekordiga?
oktoober 23, 2014 at 9:16 p.l. #372691MariusL
MemberHei,
Täna küll videot ei tule, kuid tõmbes sai eesti rekord ära proovitud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen siis nüüdseks baasharjutustel langetanud kordusi, et pisut jõudu üles saada. Kükki ja tõmmet olen proovinud juba ja järgmine nädal proovin isiklikku rekordit kükis. Endale teadaolevalt ei ole kunagi ilma sidemeteta kükkinud üle 150, aga ilmselt saab see parandatud. Hetkel on tunne, et jõudu tuleb küll. Aega on ka veel üpris palju, polegi varem nii vara alustanud jõutõstmise võistluseks valmistumisega..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga enesetunne on hea ja positiivne ja loodan, et raskused saavad võidetud. Kehakaal on tänu kreatiinile küll pisut tõusnud, kuid see ei tohiks kaaluklassi mahtumisega probleemiks tulla.Aga olge tublid ja üritan ka kükki filmida järgmine nädal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2014 at 8:00 p.l. #372938MariusL
MemberNonii, tulin just saalist ja tegingi isikliku küki rekordi ilma varustuseta. Nagu olen maininud, siis ei ole üle 150kg kunagi ilma sidemeteta proovinud, täna sai proovitud. Jõudu hetkel tuleb kõvasti, eile oli rinnatrennis juba häid arenemismärke näha.
Midagi erilist ei ole, kerge 160kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgmine nädal juba uus raskus!AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.