Marius Lemming blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Marius Lemming blogi
- This topic has 304 replies, 31 voices, and was last updated 11 years, 1 month tagasi by
MariusL.
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2014 at 6:56 p.l. #368243
Sarge
MemberKes meistriks tuleb ?
Saksamaa arvatavasti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2014 at 6:58 p.l. #368244MariusL
Mängude järgi vaadates ennustaksin Hollandit, kuigi loodan, et mitte..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Finaali ennustan brasiilia-holland.juuni 30, 2014 at 8:02 p.l. #368250Sarge
MemberMängude järgi vaadates ennustaksin Hollandit, kuigi loodan, et mitte..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Finaali ennustan brasiilia-holland.Hollandil oli lihtsalt ülikerge alagrupp nagu Prantsusmaalgi. Mõlemal oli 1/8 mängud ülirasked kuigi oleks võinud arvata, et võidavad 4-0 vms alagrupi mängude järgi. Saksamaal oli aga tugev alagrupp, aga suutis ikkagi selle ära võita. Vasakult poolt pakun kindlasti Saksamaad ja teiselt poolt tuleb vastu loodetavasti Holland, aga kardan, et teiseks vastaseks ei ole Euroopa riik, vaid Argentiina. Kuigi Argentiinal ka eriti raske alagrupp ei olnud, kuid meeskond on suht ühtlane ja mingeid olulisi staare välja ei tooks. Messi näiteks parema jalaga ei oska lüüa. Kui vasaku jala peale ei saa, siis väravat ka ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hea näide oli Iraani mäng.Brasiiliat ei too juba selle pärast välja, et seal pole eriti mehi, kes oleksid suutelised Saksamaa kaitset läbi murda. Neymar on selgelt ülehinnatud mängija.
See oli minu täiesti erapooletu arvamus – ma lihtsalt vaatan ja naudin seda. Senimaani on mulle meeldinud, sest nagu Marius ütles, et sel aastal on pall väga ümmargune olnud ehk on palju üllatajaid olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2014 at 8:09 p.l. #368251MariusL
MemberHollandi grupp küll nõrk ei olnud. Tsiili ja hispaania mõlemad tugevad tiimid, v.a hispaania sellel aastal näitas natuke halba mängu jah, aga et see halb alagrupp oli – hell no!
Kui brasiilias pole sinu arust mehi, siis ilmselgelt sa ei tea brasiilia meeskonnast mitte midagi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks näis mis saab, see oli lihtsalt minu ennustus.
juuni 30, 2014 at 8:16 p.l. #368252a n d y
MemberMa kipun kuidagi Brasiilia poole. Kuidagi on selline tunne, et muudkui kobistavad ja kobistavad ja kobistavad lõpuni.
Aga eks ma loodan pigem Argentiina või Hollandi või miks mitte Prnatsusmaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saksamaa on kuidagi nii ilmselge, et see krahh võib tulla juba täna. Go Alzheeria
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2014 at 8:25 p.l. #368253Sarge
MemberMa kipun kuidagi Brasiilia poole. Kuidagi on selline tunne, et muudkui kobistavad ja kobistavad ja kobistavad lõpuni.
Aga eks ma loodan pigem Argentiina või Hollandi või miks mitte Prnatsusmaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saksamaa on kuidagi nii ilmselge, et see krahh võib tulla juba täna. Go Alzheeria
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimese mängu tegi kohtunik ära. No, see kohtunik pole rohkem vilistanud ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enne MMi arvasin ka, et Brasiilia kindel võitja. Aga nüüd olen kõiki mängu näinud, siis ütleks hetkel ütleks, et Brasiilia ei võida. Aga pall on ümmargune. Sel turniiril olen pöialt hoidnud nõrgematele meeskondadele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel olen ka Alžeeria poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ajalugu vaadata, siis pole ühtegi Euroopa riiki väljaspool Euroopat MMi võitnud. Selle pärast loodangi, et sel korral tuleb üks Euroopa riik võitjaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2014 at 4:49 e.l. #368260alarik
MemberNoh, J.R paugutab veel moned maasikad ja Kolumbia ongi meister
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2014 at 6:27 e.l. #368261martinkink
MemberAlžeeria maailmameistriks aastal 2014
No seda huumorit oleks küll põnev jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Holland – Brasiilia finaalis – No kes nendest võidab on mul juba savi. Mõlematele hoian pöialt – vastavalt siis MM ja EM
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2014 at 9:42 e.l. #368271MariusL
MemberNoh, J.R paugutab veel moned maasikad ja Kolumbia ongi meister
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks Rodriquez hetkel lööb neid väravaid küll aga brasiilia vastu näis, mida ta suudab, põnev tuleb igastahes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alžeeria maailmameistriks aastal 2014
No seda huumorit oleks küll põnev jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Holland – Brasiilia finaalis – No kes nendest võidab on mul juba savi. Mõlematele hoian pöialt – vastavalt siis MM ja EM
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olin eile Alžeeria poolt, saksa meeskond ei meeldi üldse..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui selline finaal on, siis olen ise Brasiilia poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2014 at 9:51 e.l. #368273alarik
MemberTegelt on nii, et Argentiina votab seekord asja ara, igati teenitult kusjuures.
juuli 1, 2014 at 11:33 e.l. #368280Sarge
MemberKui teema juba jalgpalli peale läks:
PS. Mariuse lemmik mängija.
juuli 7, 2014 at 9:19 e.l. #367821MariusL
MemberEile mõtlesin, et lähen naudin ilma ja käisin rannas. Täna istun kõrvapõletiku, nohu ja palavikuga kodus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot seda elukest
juuli 7, 2014 at 12:29 p.l. #367784Sarge
MemberEile mõtlesin, et lähen naudin ilma ja käisin rannas. Täna istun kõrvapõletiku, nohu ja palavikuga kodus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot seda elukest
Oleks pidanud eile ikka kükkima tulema, mitte rannas lebotama.
juuli 8, 2014 at 8:27 p.l. #367919Sarge
Saksamaa arvatavasti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mnjah… 25 minutit ja 4-0 Saksamaa kasuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2014 at 9:12 p.l. #367921MariusL
Memberkurb, pole midagi muud õelda
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.