Marius Lemming blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Marius Lemming blogi
- This topic has 304 replies, 31 voices, and was last updated 11 years, 1 month tagasi by
MariusL.
-
AutorPostitused
-
mai 7, 2014 at 3:37 p.l. #365835
MariusL
MemberVahepeal üks väike vormikas kah..
mai 17, 2014 at 7:36 e.l. #366338MariusL
MemberHei,
annan endast ka natuke teada.
Viimane nädal olen teinud trenne natuke teistmoodi. Mõtlesin vahelduseks teha pikemaid seeriaid kergema raskusega.
Rinna trennis tegin surumist vastupidavuseni. Peale esimest harjutust enam väga suruda ei jõudnudki midagi, positiivne surumine oli piin omaette..
Jala trennis proovisin Taavi soovitatud kükki, ehk siis iga seeria vahel oli ainult 60 sekundit puhkust. Pole kunagi varem kükki 5 minutiga ära teinud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks see annab siiamaani tunda ja kindlasti tahaks veel teha, vahelduseks on päris vägev. Õla trenn annab ka üle pika aja tunda, muidu peale õla trenni õlgadel ei ole midagi tunda, aga praegu pärast pikki seeriaid on päris mõnus.
Nüüd on veel ees pikkade seeriatega selja ja triitsa trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2014 at 8:46 e.l. #366347martinkink
MemberKui pikad sa seeriad teed? 30 kordust ?
mai 17, 2014 at 8:54 e.l. #366348MariusL
MemberÜritan alustada küll 30 ringis, aga iga seeriaga väheneb. Näiteks rinnale oligi nii, esimene seeria tegin 30. Neljas seeria lõpetasin umbes 12 korduse juures, sest lihtsalt ei suutnud, rinna tõmbas nii hullult täis. Aga oleneb harjutusest ka, kükile päris 30 ei tee, ei kujuta ettegi seda..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2014 at 8:59 e.l. #366349martinkink
MemberÜritan alustada küll 30 ringis, aga iga seeriaga väheneb. Näiteks rinnale oligi nii, esimene seeria tegin 30. Neljas seeria lõpetasin umbes 12 korduse juures, sest lihtsalt ei suutnud, rinna tõmbas nii hullult täis. Aga oleneb harjutusest ka, kükile päris 30 ei tee, ei kujuta ettegi seda..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükiga on lihtne. 3*30 ja ongi kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2014 at 9:03 e.l. #366350MariusL
MemberEks jälle midagi uut, mida proovida. Tegelikult olen alati mõelnud proovida mingi raskusega järjest 100 kükki, teoreetiliselt peaks päris mõnus olema, aga hetkel ongi see ainult mõtteks jäänud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2014 at 6:26 p.l. #356552MariusL
MemberHei,
Eile käisin siis selga ja triitsa tegemas. Võtsin kavasse ka tõmbe üle pika aja, viimati tegin tõmmet võistlustel..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nüüd hakkan regulaarselt tegema.Täna käisin rinda ja biitsa ja lõpus pisut kossu. Trenne olen nüüd hakanud nõos tegema, palju parem kui kuskil mujal ikka.. kodusaali ei ületa ikka miski.
Üldiselt on päris hull nädal olnud. Iga päev paar kontrolltööd ja vastamist koolis, täna sai 4 tehtud, homme veel 3+spordipäev. Nii, et tööd on..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga homme ilmselt trenni ei liigu, lähen naudin natuke ilma ja lebotan kuskil rannas peale spordipäeva, laupäeval aga õla trenn!
mai 30, 2014 at 1:45 p.l. #366996MariusL
MemberHei
See nädal üsna väsitav olnud, esmaspäev ja teisipäev oli palju töid koolis ja sai ka trennis käidud. Kolmapäeval sõitsin mustveele praktikale klassiga ja täna jõudsin tagasi. Eile sai ka peipsis “ujumas” ära käidud. Vesi oli nii külm, et juba vees seista oli raske..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga hea karastus oli. Täna puhkan kindlasti ja homme tahaks trenni jõuda.
Olge mõnusad!
juuni 11, 2014 at 10:31 e.l. #367472MariusL
Memberhei,
Annan ka endast natuke teada.
Trenni olen endiselt regulaarset teinud, mingit erilist puhkust olnud ei ole. Täna lähen ka õhtupoole nõkku rinda lammutama.
Vahepeal oli ka valdade vaheline jalgpallivõistlus, kuhu kutsuti. Kukkusime küll veerandfinaalis välja, kuid võrreldes teistega, kes enamasti esindavad ka mingit tiimi, siis meie kui kohalikud pühapäevamängijad suutsime isegi konkurentsi pakkuda, mis oli üllatav.
Endal aias on siin väike iga-aastane “pardikasvandus”..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2 pere käivad hoovis ringi pidevalt. Hommikul tihti uksest välja lähed, siis pardipere ootab trepi peal..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sellised olevused siis:juuni 11, 2014 at 10:36 e.l. #367473martinkink
MemberTäna lähen ka õhtupoole nõkku rinda lammutama.
Küll see keel on üks tore asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas partidest päevast valguvajadust ei tuleks täis, või nii palju parte ei ole ruumi mahutada? munad + liha ? Oleks ju tore selline võimalus
juuni 11, 2014 at 10:42 e.l. #367474MariusL
MemberKüll see keel on üks tore asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas partidest päevast valguvajadust ei tuleks täis, või nii palju parte ei ole ruumi mahutada? munad + liha ? Oleks ju tore selline võimalus

Mis keelel viga..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valku saaks siin kõvasti, vahepeal oli kokku vist 17 parti õuel, kui õigesti mäletan. Aga nad rohkem koduloomade eest ja pole ise küll proovinud, aga pardiliha pidavat üsna halb olema..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2014 at 10:52 e.l. #367475martinkink
MemberMis keelel viga..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valku saaks siin kõvasti, vahepeal oli kokku vist 17 parti õuel, kui õigesti mäletan. Aga nad rohkem koduloomade eest ja pole ise küll proovinud, aga pardiliha pidavat üsna halb olema..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>naljakas see meie keel vahest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi ikka järgi kui toit hoovis ringi jookseb. A palju päevas mune ka tuleb?
juuni 11, 2014 at 10:57 e.l. #367476MariusL
MemberEks ta ole jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei olegi kusjuures mune näinud. Munad ammu ära munetud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga muidu pardipoegi kaob jubedalt. Alguses oli pardipoegi ühes peres ca 10, nüüd järel 5. Tundub, et see toit röövloomadele hea saak. Aga mis teha, tugevamad jäävad ellu.juuni 30, 2014 at 6:41 p.l. #368241MariusL
MemberHei,
Pole kaua siia midagi kirjutanud, aga ei ole osanud ka midagi kirjutada.
Hetkel nõo jõusaal on kinni ja ainuke võimalus on käia Taaviga, kuid sellise “päikselise” suvega on vahepeal raskusi minekuga. Aga sellegipoolest olen trenne teinud ja kui tõesti mingil põhjusel jääbki minek ära siis teen kodus trenni. Ja täitsa saab tehtud. Ülakeha saab täiesti vabalt ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga olen jälginud kõvasti ka jalgpalli MMi. Olen suur jalgpalli huviline, seega mulle on see päris põnev. Kahju muidugi, et minu lemmikud on välja kukkunud, aga vaadates seda MMi, siis ütlus, et jalgpall on ümmargune, siis peab see ikka seekord kõvasti paika.
Homme või ülehomme hüppan üle pika aja ilmselt TÜSKist ka läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest!
juuni 30, 2014 at 6:55 p.l. #368242martinkink
MemberHei,
Pole kaua siia midagi kirjutanud, aga ei ole osanud ka midagi kirjutada.
Hetkel nõo jõusaal on kinni ja ainuke võimalus on käia Taaviga, kuid sellise “päikselise” suvega on vahepeal raskusi minekuga. Aga sellegipoolest olen trenne teinud ja kui tõesti mingil põhjusel jääbki minek ära siis teen kodus trenni. Ja täitsa saab tehtud. Ülakeha saab täiesti vabalt ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga olen jälginud kõvasti ka jalgpalli MMi. Olen suur jalgpalli huviline, seega mulle on see päris põnev. Kahju muidugi, et minu lemmikud on välja kukkunud, aga vaadates seda MMi, siis ütlus, et jalgpall on ümmargune, siis peab see ikka seekord kõvasti paika.
Homme või ülehomme hüppan üle pika aja ilmselt TÜSKist ka läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest!
Kes meistriks tuleb ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.