Marius Lemming blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Marius Lemming blogi
- This topic has 304 replies, 31 voices, and was last updated 11 years, 1 month tagasi by
MariusL.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2014 at 5:42 p.l. #359555
urtz
MemberMis kaalus sa EMV jõutõstmises osaled?
veebruar 14, 2014 at 8:54 e.l. #359602MariusL
MemberKevadel ei osalegi. Sügisel RAWis ilmselt, aga eks näis kas -66 või -74.
veebruar 17, 2014 at 6:41 p.l. #336616MariusL
MemberÕhtust.
Tänane pikk päeva on möödas, sai käidud peale kooli trennis, seekord rinda ja biitsa tegemas ning peale trenni umbes tunni aja pärast võrkpalli võistlustele.. Homme ilmselt puhkan ja ülehomme õlg.
Ja enda teada polegi vist varem näinud, et veebruari keskel sajab padukat..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2014 at 2:22 p.l. #359987MariusL
MemberHei,
Eile käisin tegemas õlatrenni, tõstsin ka raskuseid pisut, tunne oli hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna trenni ei teinud, kuid tegin facebookis leviva mängu ära, mis mulle ülesandeks oli pandud..
Huvi korral saate vaadata siit:
https://www.facebook.com/photo.php?v=655756134486802&set=vb.100001572651215&type=2&theater¬if_t=video_processedHomme ilmselt lähen selga ja triitsa tegema.
Ja jälle sajab lund..juba lootsin, et enam seda jubedust alla ei saja, aga võta näpust..
veebruar 26, 2014 at 3:39 p.l. #360668MariusL
MemberTäna käisin turus jalga tegemas, küki asemel tegin jalapressi, kus viimase seeria tegin 340-ga. Kuna eriti ei tee jalapressi, siis ei oska öelda kas see on hea või halb..Endal oli tunne hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme puhkan ja ülehomme teen rinda ja biitsa ning peale seda praktilise tööna koolis korvpallivõistluse korraldamine ja peale seda veel omakorda lähen klassi eest korvpalli mängima..
Lisaks veel bussiga sõites mõtlesin, et kurat peaks autokooliga tegelema. Registreerisin ennast E-õppesse 9. detsember, aga siiani pole põhimõtteliselt mitte midagi teinud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid sellises kohas nagu ma elan, tuleks ilmselt juhiload ja sõiduk ikka väga kasuks – nii rahaliselt kui ajaliselt. Järgmise korrani!
veebruar 28, 2014 at 8:22 p.l. #360916MariusL
MemberÕhtust
Tänane ulmeline päev lõpuks möödas ja nüüd kodus. Tunne on nagu oleks elav surnu, ülakeha on trennist tuim ja alakeha nagu polekski..
Trennis tegin nagu plaanis oli – rinda ja biitsa.
Alustasin surumisest
Pos. surumine hantlitega
Rööbaspuudel surumine lisaraskusega
Püsti kangiga biitsaIstudes hantlitega kordamööda
Hammerit
ja lõppu pisut kõhtu.Päeva teisel poolel käisin korraldamas siis korvpallivõistlust ja seejärel võtsin ise ühest osa. Ütleme nii, et tallad löövad jubedalt tuld ja homme ma ilmselt ei suuda kuhugi kõndida..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga homme puhkan ja pühapäeval õlatrenn.
Olge tublid.
veebruar 28, 2014 at 8:58 p.l. #360920Ott Kiivikas
MemberMarius kas sa kevadel ka plaanid võistleda? Kas oled juba juuniorites või noortes saad veel kaasa teha?
veebruar 28, 2014 at 9:05 p.l. #360921MariusL
MemberKevadel pole plaanis kaasa teha. Sellest aastast olen juunior ja et konkurentsis püsida, peaksin massi juurde saama, sellest jääb mul puudu.. Eesmärk on ikka lavale pauguga tulla ja ka vanemate juuniorite elu raskeks teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 1, 2014 at 6:41 e.l. #360942Akrapovic
MemberKevadel pole plaanis kaasa teha. Sellest aastast olen juunior ja et konkurentsis püsida, peaksin massi juurde saama, sellest jääb mul puudu.. Eesmärk on ikka lavale pauguga tulla ja ka vanemate juuniorite elu raskeks teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige mõte. Üldse noortel minu arust pole mõtet aastas ennast mitu korda kuivaks nn. ajada.
märts 2, 2014 at 5:38 p.l. #361108MariusL
MemberTäna oli õlatrenn.
Alustasin rinnale võtuga
hantlitega surumine üles
Svung
Lendamine hantlitega
Lendamine õla tagaosale
Lendamine õla tagaosale matil
Trapetsit kangiga
Ja lõppu kõhtu.Lisanditest tarbin pildil olevaid lisandeid.
Creatine, Pro Series Workout Intra, Fast Workout Shock ja Maasika Whey3 (Ilmselt parima maitsega proteiin mida ma tarbinud olen)
märts 3, 2014 at 3:16 p.l. #361213MariusL
MemberTäna käisin Nõos selga ja triitsa tegemas
Jõudu eriti ei olnud ja üldse oli uimane olla, kuid sellegipoolest tuli trenn täitsa hästi välja.
Alustasin lõuatõmmetega
Alatõmmeülalt tõmbed rinnale plokil
“traktori” laadne harjutus
kukla tagant sirutamine hantliga
ja lõppu plokil sirutamineHomme puhkan ja ülehomme jalga.
Reedel on plaanis ka suurlinna tulla ja teha üks treening seal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2014 at 7:34 p.l. #361415MariusL
MemberÕhtust,
Täna oli jalatrenn
Alustasin kükist, kus läksin 130ni üles.
Seejärel väljaasted
Eeskükk
Kõverdamine
sirutamine
Ja lõppu säärt.Väike video ka, leidsin endale paraja seeriaraskuse..Elile jõudsin ka järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
https://www.youtube.com/watch?v=60BLzfWSaQA&feature=youtu.beHomme puhkan ja reedel kella 20 aegu juba spartas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2014 at 5:44 e.l. #361424Fdvk
MemberKuidas paljajalu teha on, mugavam või kuidagi teistmoodi?
märts 6, 2014 at 5:58 e.l. #361425Sarge
Vanakooli kutt, no!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Marius kasutab ainult võistlustel jalanõusid, sest siis on kohustatud neid kandma.
märts 6, 2014 at 6:35 e.l. #361426MariusL
Taavi ütles kõik ära juba..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tegelikult jah, mulle meeldib nii rohkem. Minu jaoks on mugavam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.