Marek Kalmus on ?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Marek Kalmus on ?
- This topic has 136 replies, 61 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2008 at 9:59 p.l. #158401
Kurakin
MemberMa tõesti loodan, et Kalmuse nime ei võeta web treenerite hulgast maha, sest nii palju kui mina tean ja ma olen tellinud olen ma alati saanud head kraami kavade näol:)
juuni 21, 2008 at 6:25 e.l. #158404kuuliks
MemberPortaali bossid!!!PALUN VÕTKE MAHA MAREK KALMUSE NIMI WEBTREENERITE HULGAST! Nii on kõigile parem. Sellise madala intellektiga neandertaal ei sobi fitness.ee team-i teistele nõu andma.
Ma mõtlen seda muide päris tõsiselt. Igaljuhul kui minu nimele peaks edaspidi tulema kava(de) tellimusi siis ma neid täitma ei hakka.
Oli meeldiv! 0-solvumist, 0 stressi, lihtsalt aitab ka juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah jaa, Ailele ikka ka palju tervisi!
Teemaväliselt: Sa Rebane oled ikka kuradi kõva vend, uskumatu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on Su abi vbla edaspidi vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2008 at 6:28 e.l. #158406Arnold
Memberjuuni 21, 2008 at 7:28 e.l. #158410jrx
MemberNaljakas on see, et olgugi, et ma olen kuulnud, et ka teistes spordiala(liitu)des jne on mingit avalikku musta pesu pesemist ja sellist jama, siis kulturistid on küll minu teada ainsad, kes seda NII avalikutl teevad. Spordialaspetsiifika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2008 at 8:29 e.l. #158418Bonsuna
MemberNr.1 Jäägu siis pealegi, eks ma annan ikka jätkuvalt edasi teadmisi mis omal nahal proovituna on tulemusi andnud ja siiani ka teiste peal toiminud.
Nr.2 Teemasid sulgeda poleks üldse vaja. Avatus olevat EDU pant! Kui aga keegi liiga ebaviisakaks läheb oma kommentaarides siis peab arvestama vastava karistusega mis foorumi eeskirjad ette näevad.
Nr.3 Nagu pildilt näha võite siis Kalmuse kutsediplomil ilutseb tühjus. Valik on Teie, kas hindate rohkem kogemusi või dokumenti. Sellest vaatenurgast oli ju endine pealkiri poolenesti õige isegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2008 at 10:22 e.l. #158422Anonüümne
Guest60-40 oleks minu protsendid õiglusele kava soovija kasuks,et miks siis?lihtne…inimene pöördus abipalvega…sai abi kuid vähe .jäi vajaka kuid ei saa väita ,et seda yldse ei antud..no ja muidugi suhtlus häired mõlemalt poolelt…lihtsalt soovitus kui keegi tahab saada mingiks juhiks või õpetlaseks ,metoriks või guruks..siis kuulake inimese mure ära ja sellest aitab tavaliselt..mudamaadlus ei tule kasuks…tippjuht peab oskama suhelda nii oma kliendi kui ka koristajaga ja seda yhel tasemel mitte yleolevalt…ja klient ei ole alati kuningas.kena jaanipäeva
juuni 21, 2008 at 11:24 e.l. #158425joker
MemberMinu arust on asi küll lihtne. Inimene tellib kava. Treener saadab kava.
See, mis edasi tuleb, pole küll enam seotud nn kava tellimise ja saamisega.
Edasine lõhnab juba pigem tasuta personaaltreeneri järgi. Kui kava ei sobi, ei taha jälgida, pole see mis oodatud – shit happends … ikka juhtub.
Hakata uusi kavasid tegema või midagi vabandama – klge nii võib iga loll varstii iga päev uusi kavasid tellida ja raha tagasi nõuda.
Aga see minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sest parimad kavad koostan nagunii ikka mina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … 10 000 eek eestjuuni 21, 2008 at 11:42 e.l. #158426Alexander Andrusenko
ModeratorJah, inimene tellib rasvapõletuskava, tegija teeb, tellija võtab sellega 20kg juurde. Shit happens, eksole. Aga raha on makstud ja tegija õnnelik.
juuni 21, 2008 at 11:46 e.l. #158427joker
MemberJah, inimene tellib rasvapõletuskava, tegija teeb, tellija võtab sellega 20kg juurde. Shit happens, eksole. Aga raha on makstud ja tegija õnnelik.TÄPSELT – alati võib valida teise treeneri vms. Ja kui ükski treener ei oska või ei viitsi või ei taha aidata, siis ennast masenduses põlema panna, et elu nii karm ja ebaõiglane.
Ma lihtsalt räägin, et kuskil jookseb mingi piir ka kava tegemise ja personaaltreeneri teenuste vahel. Päris jube ju kui koostad kava ja sellega kaasneb “KOHUSTUS” inimest nüüd 24h aidata. Mingi 500.- eest. Hea nali.
juuni 21, 2008 at 12:09 p.l. #158428EvilClown
MemberMis siin salata, ise tellisin ka kunagi Jokerilt kava. Töötab vägagi hästi. Tegelt olin tulemuste kiirusest siis suht üllatunud. Kuna olen ka proovinud erinevaid menüüsi, siis oli ka võrdlus olemas. Liigne rasv kadus kiiresti ja lihas säilis ilusti. Tavaliselt on nende toitumiskavade järgimine suht tüütu tegevus. Kuid kava järgi mille koostas Joker on seda lausa lust teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2008 at 12:34 p.l. #158433Bonsuna
MemberMis siin salata, ise tellisin ka kunagi Jokerilt kava. Töötab vägagi hästi. Tegelt olin tulemuste kiirusest siis suht üllatunud. Kuna olen ka proovinud erinevaid menüüsi, siis oli ka võrdlus olemas. Liigne rasv kadus kiiresti ja lihas säilis ilusti. Tavaliselt on nende toitumiskavade järgimine suht tüütu tegevus. Kuid kava järgi mille koostas Joker on seda lausa lust teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige jutt, kui keegi minult kava tellib siis helistan Jokerile kohe, tema teeb kava ja saadab mulle, mina saadan siis edasi, Tulu läheb pooleks. Ise treenin ka Jokeri tehtud tr ja t kavade järgi. Alati treeninud. Antud juhul üritasin ise kava koostada ja kogu tulu omale kahmata. Krt haledalt kukkus läbi. Ise loll, oli mul vaja hakata sõimama. Oleks võinud edasi improviseerida.
juuni 21, 2008 at 1:56 p.l. #158434joker
MemberÄrge nüüd jamage – avalikustate siin niimoodi tõsiasja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eriti Bonsuna sina – mis ma nende klientide armeega nii peale hakkan, sest ma jube laisk ja ei viitsi küll eriti kavasid koostada. Vahest mõnele teinud, aga rohkem niisama “laias laastus” nõu andnud.Aga üks väike kava boonuseks ikkagi JA TÄIESTI TASUTA:
Hommik: VORSTI
Lõuna: VÕI
Õhtu: LEIB
juuni 21, 2008 at 2:29 p.l. #158437undisputed
MemberNojah, selle meeletu klientide armeega, kes sind nüüd pommitama hakkavad, saad ehk hommikul ühe viilu asemel lubada kaks viilu vorsti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2008 at 6:02 p.l. #158447big poppa pump
MemberÄrge nüüd jamage – avalikustate siin niimoodi tõsiasja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eriti Bonsuna sina – mis ma nende klientide armeega nii peale hakkan, sest ma jube laisk ja ei viitsi küll eriti kavasid koostada. Vahest mõnele teinud, aga rohkem niisama “laias laastus” nõu andnud.
Aga üks väike kava boonuseks ikkagi JA TÄIESTI TASUTA:
Hommik: VORSTI
Lõuna: VÕI
Õhtu: LEIB
Jess! Tasuta sain toitumiskava, võib ikka teinekord vedada!
juuni 21, 2008 at 6:14 p.l. #158455Annika Pärtel
Member…mis ma nende klientide armeega nii peale hakkan, sest ma jube laisk ja ei viitsi küll eriti kavasid koostada…Anna pooled siis mulle, tahaks ka hommikul vorsti süüa mitte aint sinu jääke nuusutada…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Marek Kalmus on ?’ is closed to new replies.