Marek Kalmus on ?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Marek Kalmus on ?
- This topic has 136 replies, 61 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
juuni 19, 2008 at 8:54 p.l. #158303
Tuki
Membermina arvan nii, et on öeldud tellitakse treening- ja toitumusKAVA. Just kava, mitte ei tellita põhitõdesid kuidas olla fit. Kava ta sai, näpunäited ka. Põhitõed võiks küll ise selgeks teha.
juuni 19, 2008 at 8:59 p.l. #158305Alexander Andrusenko
ModeratorOk, kinni.
juuni 19, 2008 at 9:18 p.l. #158308joker
MemberEi ole kinni ja ei lähe prügikasti.
Selline reegel selles teemas siis teadmiseks modedele.
Tänan tähelepanu eest. Yesss …sain Fit-i kirja jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2008 at 6:40 e.l. #158315Jess13A
MemberMa arvan, et kui klient toitumise alal nii tark oleks, siis tal ei olekski vaja midagi tellida. Kui inimene tellib tegijalt kava, siis see peaks tähendama, et ta ise ei oska seda koostada ja laseb teha spetsialistil, keda usaldab. Seega inimene loodab, et talle tehakse puust ja punaseks mida, mis kell ja kui palju süüa. Kui inimene soovitud tulemust ei saa, siis minu arust on tal õigus laste tegijal kava ümber teha. See on ju tegija süü, et tema koostatud kava ei tööta. See, kui tegija ütleb, et ah, lase siis süsivesikuid juurde panna, siis see ei ole ümber tegemine ja see juba eeldaks kliendilt mingeid teadmisi, mida tal ei pruugi olla. Selleks ju inimene professionaali poole pöördubki, et talle tehtaks konkreetne kava, mida süüa. Samahästi võis kohe alguses öelda, et kui massi ei tule, no söö siis rohkem süsivesikuid. Aga selle eest 500 krooni maksta on küll liig.See steroidijutt oli muidugi liigne…
See on üsna mõstlik jutt võrreldes selle vahuga, mida siin üksteise pihta pillutakse, teeam võiks siit üldse maha võtta
juuni 20, 2008 at 7:07 e.l. #158318Hummer
MemberModed tahavad asja ikka Fitness.ee kombekohaselt lahendada.
1. Teema lukku
2. Kasutajatele veel postituse keeld.
juuni 20, 2008 at 7:44 e.l. #158325MoloM
MemberMina isiklikult võtan kasvõi juba morbiidsest huvist peale esimest rahasüsti Hr. Kalmuselt kava, tahaks ka omal nahal tunda saada, kummal osapoolel õigus on. Hetkel isiklikult pakun, et Kalmus normaalselt kava teeb ja hiljem ka küsimustele vastab, kuna siianii olen küll ainult head kuulnud, kasvõi siin foorumis, inikmestelt, kes temalt kava tellinud!!
juuni 20, 2008 at 8:04 e.l. #158329scubamonkey
MemberTere,
Türi ja Paide ütlen ma kogu selle jama kohta kokkuvõtvalt.
On äärmiselt tore, et sellised tagumikul olevad mädapaised ühe konkreetse raksuga paljastatakse. Ka on tore, et seda üheskoos pigistada üritatakse. Teemaalgataja tõmbas endale vee peale sellega, et kukkus klähvima nagu väike pulstunud karvaga külakrants. Miks see vajalik oli? Kui Kalmuse mainele kahju tahad teha, siis iseenesest oli ajastus super, usun, et elu 24 korjab veel selle üles. Vaidled nagu algkooli laps- sõnad otsas…..öäää ise oled loll.
Mis puudutab nüüd meie filmistaari, siis tõesti-karju appi. Milleks selline kiri vajalik oli, arva palju sa tulevasi kliente sellega kaotasid- keegi ei julgegi midagi enam tellida?
Lugupidamisega
juuni 20, 2008 at 8:42 e.l. #158333Aile
MemberTere,Türi ja Paide ütlen ma kogu selle jama kohta kokkuvõtvalt.
On äärmiselt tore, et sellised tagumikul olevad mädapaised ühe konkreetse raksuga paljastatakse. Ka on tore, et seda üheskoos pigistada üritatakse. Teemaalgataja tõmbas endale vee peale sellega, et kukkus klähvima nagu väike pulstunud karvaga külakrants. Miks see vajalik oli? Kui Kalmuse mainele kahju tahad teha, siis iseenesest oli ajastus super, usun, et elu 24 korjab veel selle üles. Vaidled nagu algkooli laps- sõnad otsas…..öäää ise oled loll.
Mis puudutab nüüd meie filmistaari, siis tõesti-karju appi. Milleks selline kiri vajalik oli, arva palju sa tulevasi kliente sellega kaotasid- keegi ei julgegi midagi enam tellida?
Lugupidamisega
8eldakse, et valitsus on oma rahva n2gu, selle v22riline jne.
Kalmus meeldib oma f2nnklubile t2pselt sellisena nagu ta on. Vaevalt, et neile meeldiks poliiitiliselt korrektne, h2sti k2ituv, k6rge intellektiga jne jne. Ma pakun, et ta saab veel t88d juurde. Miks?
1. T2helepanu (filmistaar, meediakangelane jne)
2. V6imalus kuuluda ringkonda, kes saavad ytelda, et vaat mulle Kalmus r22gib kyll k6ike ju ma siis olen piisavalt hea, tark, ilus jne.
3. Kuju on ju muljetavaldav? Yksik hunt, ei tea, mida ta seal “ajus omaette keedab”.
juuni 20, 2008 at 8:51 e.l. #158336Carlin
MemberKui sul Marekist juba selline arvamus ja ettekujutus on, et ta ainult puhta trenni ja korraliku toitumisega pole saavutanud seda, mis tal on, siis miks sa just temalt selle kava tellisid, maailmas on miljoneid inimesi, kes koostavad treening- ja toitumiskavasid. Oleks võinud siis ju valida kellegi, kes sinu silmis on VÄÄRT SULLE kava koostama.
Minu arust oli soovitustes kõik olemas, mis vaja. Loomulikult täpsem ja spetsiifilisem info maksab rohkem- kus sa elanud oled, et sellest alles nüüd aru saad? Tänapäeval ei saa ühtegi teenust tasuta!
Ja kui inimene ei oska selliste juhtnööride järgi ise edasi tegutseda, siis andke andeks, aga võiks kõigepealt elementaarsed asjad trennitegemisest ja toitumisest selgeks teha. Ega siis treener, kes sulle kava koosatb, et saa sulle kõike otsast lõpuni valmis teha. Iga treener, kes koostab kliendile kava, eeldab, et inimene, kellele ta kava koostas, suudab veidikenegi mõelda ja sellest aru saada, miks ja kuidas ta sööma peab. Aga tundub, et siin oodatakse, et Marek pudru lusikaga suhu ka paneks….
Ei ole vaja inimesi avalikult mustama hakata, kui omal igasugune analüüsivõime puudub!
juuni 20, 2008 at 9:10 e.l. #158338Renegaat
MemberMinumeelest Aile praegu põhimõtteliselt ütles välja, et Kalmus on temameelest halvasti käituv ja mitte eriti kõrge intellektiga tüüp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2008 at 9:22 e.l. #158340joker
MemberMinumeelest Aile praegu põhimõtteliselt ütles välja, et Kalmus on temameelest halvasti käituv ja mitte eriti kõrge intellektiga tüüp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No Aile ja Mareki “sõbralikud” suhted ammu teada ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2008 at 11:54 e.l. #158348andkemulle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1. kas keegi loeb seda vastust codeci mailile heaks käitumiseks? kui vanamutt sind bussis nügib, kas sa annad talle lõuga? “tema ise alustas”? kui ma ei eksi peaksid sellised kombed algkooli lõpuks kadunud olema.
2. “KERI ###### POJA, eks. Hoia oma suu kinni. Jõua pooltki niikaugele.” keskmise täisjoond ossi intellekti annab välja küll. eriti kõrge? ei.
keha poolest on mees tõesti kaugele jõudnud, keegi ei saa vastu vaielda, mõistuse poolest on täiesti selge, et mitte.
miks te käitute nii, nagu esimene kompenseeriks teist.
arusaadav, et tegelane nimega codec on imbetsill, aga nii käitutes langes Kalmus vähemalt samale tasemele.
juuni 20, 2008 at 11:57 e.l. #158349halfbeer
Member1. kas keegi loeb seda vastust codeci mailile heaks käitumiseks? kui vanamutt sind bussis nügib, kas sa annad talle lõuga? “tema ise alustas”? kui ma ei eksi peaksid sellised kombed algkooli lõpuks kadunud olema.2. “KERI ###### POJA, eks. Hoia oma suu kinni. Jõua pooltki niikaugele.” keskmise täisjoond ossi intellekti annab välja küll. eriti kõrge? ei.
keha poolest on mees tõesti kaugele jõudnud, keegi ei saa vastu vaielda, mõistuse poolest on täiesti selge, et mitte.
miks te käitute nii, nagu esimene kompenseeriks teist.
arusaadav, et tegelane nimega codec on imbetsill, aga nii käitutes langes Kalmus vähemalt samale tasemele.
Täiesti ühel nõul sinuga.
juuni 20, 2008 at 12:04 p.l. #158351Tervis7
Memberarusaadav, et tegelane nimega codec on imbetsill, aga nii käitutes langes Kalmus vähemalt samale tasemele.Kas nüüd ka mitte sina ei laskunud samale tasemele?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2008 at 12:09 p.l. #158353Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas me peame siin k6ik kooris lugema, et Marek, kes sa oled Tartus, kiidetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu, sinu tahtmine syndigu… jne jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei pea sellise kirja kirjutamist 6igeks. Kogu seda asja oleks v6inud lahendada tsiviliseeritumalt. Kuid samas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma usun, et ta kogus sellega ka lisaboonuspunkte.Iga asi on millegi jaoks hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Marek Kalmus on ?’ is closed to new replies.