Skip to main content

Mandariinid

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mandariinid

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    Hellboy
    Member

Ma ei saa aru MargoL, sulle antakse siin head nõu, aga sa ikka punnid põikpäiselt vastu, aga jah sa tahtsid ju ainult arvamust kuulda, mitte, et keegi sind ümber veenaks…

rennu21
    Member

ei noh õpeta laps üleaja sitale kuid situb ikka oma aeda..

MargoL
    Member

Ma ei saa aru MargoL, sulle antakse siin head nõu, aga sa ikka punnid põikpäiselt vastu, aga jah sa tahtsid ju ainult arvamust kuulda, mitte, et keegi sind ümber veenaks…
    MEE
    Member

Loomulikult võtan ma kuulda. Kusjuures, maiustusi ma ei söögi praktiliselt, kooka ja karastusjooke samuti mitte, saiakest sõin ka viimati vast aasta tagasi.

allavõtmised ning sellises vormis püsimine EI OLE paari päeva teema, see on protsess mis kestab ja et tulemus püsiks peab seda protsessi ka kontrollima. Pole mõtet kaaluga edasi-tagasi hüpata ja end näljutada..

kraaner
    Member

Kõik sellised ekstreem dieedid tulevad ainult kahjuks.

Igast mandariin, sibula, vee jne dieedid need rahva lollus jällegi, harimatus toitumise valdkonnast ja vale erusaam dieedist.

Täielik organismi piinamine.

Isu taltsutamiseks mõtle midagi targemat välja, toitu tervislikult ja vala trenniga higi, näed kuidas kõht kaob.

Samuti sauna “rasvapõletus” .

Ja saunabeldid ja mandariinijala püksid vmis need olid:D

Reklaam lollidele.

800cal on ikka täiesti miinustes, sa ei saa oma päevasest vajadusest pooltki kätte.

See tähendab et ka lihased kannatavad!

Energia, vitamiinide, aminohapete , rasvade ja valgu puudus on ka tohutu..

Mandariinidest saad sa ainult süsivesikuid, neid peaksid sa just päevas piirama, valku rohkem sööma ja kindlasti ka natuke rasva.

Ühesõnaga Lollus.

Vatnii arvan ma.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.