Skip to main content

Maksimumiks valmistumine.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Aimuu
    Member

käsil siis kaido leesmanni rinnaltsurumise kava mis on aidanud palju kaasa ja on lõpule jõudmas. Kuidas valmistuda viimaseks nädalaks kus on maksimumi proovimine?

Heix89
    Member

Treeni kava järgi, söö korralikult ja maga piisavalt! Kogu moos…

R.T
    Member

käsil siis kaido leesmanni rinnaltsurumise kava mis on aidanud palju kaasa ja on lõpule jõudmas. Kuidas valmistuda viimaseks nädalaks kus on maksimumi proovimine?

Palju tulemused paranenud on, palju ennem surusid ja palju nüüd?

Aimuu
    Member

No maksimumini pole veel jõudnu, aga täna oli 90 kiloga vaja 4×4 teha ja tuli ära, mis oli enne kava täiesti võimatu, enne kava ehk 85’ga 4×3 oleks tulnud.

emmimees
    Member

Söö ja maga, endal ka see kava poole peal, siiani olen ilusti hakkama saanud ..isegi varu jääb.

Kui on käsil viimane nädal, siis tuleb teha väike analüüs:

1.Kuidas läksid3x3,2×2, kas jäi varu, oli kerge, oli piiri peal

2.Kuidas on paranenud minu muud jõunäitajad, kehakaal

3.Kui on ületreeningut või väsimust, siis viimane nädal treeni natukene kergemalt

4.Siis tuleb paika panna viimane trenn

Näiteks: 2×2 oli110kg. (tuli normaalselt, ei jäänud jõudu üle ja ei olnud väga piiri peal ka)

Siis oleks viimane trenn:10×20, 5×50, 3×80, 1×110, 1×115,1xvaata kuidas 115 tuli kergelt raskelt ja siis lisa vastavalt. Proovi piirid ära. Niikaua kui kangi alla jääd:)

Aimuu
    Member

Kui on käsil viimane nädal, siis tuleb teha väike analüüs:

1.Kuidas läksid3x3,2×2, kas jäi varu, oli kerge, oli piiri peal

2.Kuidas on paranenud minu muud jõunäitajad, kehakaal

3.Kui on ületreeningut või väsimust, siis viimane nädal treeni natukene kergemalt

4.Siis tuleb paika panna viimane trenn

Näiteks: 2×2 oli110kg. (tuli normaalselt, ei jäänud jõudu üle ja ei olnud väga piiri peal ka)

Siis oleks viimane trenn:10×20, 5×50, 3×80, 1×110, 1×115,1xvaata kuidas 115 tuli kergelt raskelt ja siis lisa vastavalt. Proovi piirid ära. Niikaua kui kangi alla jääd:)

Tänan!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.