Skip to main content

Maksimaalselt n6rk

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Maksimaalselt n6rk

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    N6rkRuslan
    Member

Tervist !!! oleks selline mure et olen nigu 27 aastat vana ja 9 aastat olen olnud p6himöteliselt kummuli selles suhtes et ei ole ennast fyysiliselt pea aegu liikutanud kuna 9 a tagasi elasin yle moto katastrofi ja oli oht et jaan vapsee tooli ainult istuma. 6nneks nii ei lainud. Nyyd siis sooviksin teada mida teha ja kuidas et ennast suht koht kiiresti vormi saada kuna isegi 10 kätte k6verdust on raske teha ja k6ht on suht suur ees kuigi k6hulihaseid jouan teha vabalt hm ma ei tea 100 uh jutt laheb liiga pikkaks aga vast saab keegi paar tarka söna ytelda et mida syyja kuidas ja millal mida liigutada jne jne . ETTE TANADES Ruslan

Soovitaks kõigepealt arsti või füsioterapeudiga konsulteerida kui selline vigastus kunagi oli.

N6rkRuslan
    Member

Soovitaks kõigepealt arsti või füsioterapeudiga konsulteerida kui selline vigastus kunagi oli.

Nende poolt on koikk teed lahti ja avatud lihtdalt mul endal vahe imelik et naen valja kui luuud jne…….

SHOXi
    Member

tööriistade alt võid võtta mingi algajate kava, alguses ära jõusaaliga väga pinguta, et aeroobset trenni võiksid teha, ujuda, joosta, ratas jne, alguses vähem ja vaikselt suurendad distantse.

joey
    Member

kõige targem oleks vast ühte korralikku jõusaali minna ja treeneri käest nõu küsida. tema teeb vastavalt sinu vormile õige kava ja annab toitumissoovitusi.

salver
    Member

Kui on motivatsioon ja tahtmine ennast vormi ajada, siis maksab liituda mõne spordiklubiga, teha koormustestid ja värgid… selle põhjal on võimalik teha personaalselt sinu jaoks treeningkava kas siis jõusaali v mõne aeroobse treeningu näol, samuti toitumiskava. Kui sa oled ülekaaluline, siis joosta küll ei soovitaks.

Jõudu

k88
    Member

mina soovitax jõukas massi teha, sest olen tähele pannud et algajad ei arene eriti jõudu tehes

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.