Maitsvad proteiinipulbrid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Maitsvad proteiinipulbrid
- This topic has 111 replies, 78 voices, and was last updated 13 years, 1 month tagasi by
-Sven-.
-
AutorPostitused
-
detsember 16, 2009 at 8:13 p.l. #243055
airmax27
MemberJah Ultralife`i tooted on maitselt kõige paremad aga paraku nii kallid, et neid ei kannata kaua juua, kui rahakott puuga seljas ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2009 at 8:42 p.l. #243074Wire
MemberMa nii rikas pole, et ultralife osta.. pole proovind ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen Mass Wheyga väga rahul. Hera80 ka super maitsega.. ei oska küll paremat tahta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 9:32 e.l. #243155Jarmo Oberst
MemberEga proteiinipulber peagi maitsev olema, ta peab oma töö lihtsalt ära tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 9:41 e.l. #243160Arx07
MemberJah Ultralife`i tooted on maitselt kõige paremad aga paraku nii kallid, et neid ei kannata kaua juua, kui rahakott puuga seljas ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dymatize näiteks on palju odavam ja maitselt minu arust võrdväärne
. 2,3kg whey elite ~700 eek mass.fi-s näiteks.Tegelikult ma ise pole nende whey’d proovinudki, aga olen kuulnud et pidevalt kiidetakse. Ise ostsin nende 12-hour mass.fi-st, vanilje oma… uskumatult hea maitseelamus lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Olen Ultralife banaani proteiini ka proovinud, et mul võrdlusmoment olemas küll ja minu arust on võrdsed või isegi Dymatize parem, aga eks muidugi maitse asi
detsember 17, 2009 at 10:22 e.l. #243174extrance
MemberWhey Gold on hea, ma ei usu, et ta Ultralife-ile saab väga alla jääda. Ise pole küll Ultralife-i proovinud, aga Whey Gold on küll nii hea, et sellest ei annagi eriti parem olla. On erinevaid maitseid, kellele mis meeldib, aga üldistelt jooks nagu jäätisekokteili. Tavalise kraaniveega on asi väga maitsev ja midagi lisaks tuunida pole vaja. Lahustub kah ülihästi.
PS. vahepeal proovisin ON-i Serious Massi kah, aga noh selle kohta pean ütlema, et see oli õudsaim asi mida proovinud olen. Whey Goldiga võrreldes oli see õudusunenägu, mis alla kuidagi ei läinud ja mille poti tühjaks saamine oli vaevaline tegevus, sest tõenäoliselt oleks sõnnik kah maitsvam. Serious massi erinevus muidugi ongi see, et seal on süsivesikud sees, aga igatahes see ei lahustu praktiliselt üldse, väikesed tükid jäävad sisse, sheigi kuidas tahes. Samuti on maitse nii läägelt magus, et pärast seda ei taha enam nädal aega midagi magusat näha. Ühe kopatäie kohta peab 2 liitrit vett panema, et asi joodav oleks, kuigi ka siis jäävad vahepeal mingid tükid hammaste külge ja kurku kinni. Niiet ON Whey Gold on super, aga noh Serious Massi ei võtaks ma enam tasuta kah.
detsember 17, 2009 at 10:25 e.l. #243175Belfort
Membermaitsetu, pole vaja mingeid lisaaineid sisse süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 10:30 e.l. #243177-TANK-
MemberKui juba nii võtta siis tavaline kodujuust annab ka parema tulemuse kui mistahes pulber.
detsember 17, 2009 at 10:33 e.l. #243182rinaldo
MemberMaasikamaitselisel HT-R-il on suurepärane maitse!
detsember 17, 2009 at 10:40 e.l. #243189Belfort
MemberKui juba nii võtta siis tavaline kodujuust annab ka parema tulemuse kui mistahes pulber.või kohupiim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tuleb odavam ka kui valgupulber..detsember 17, 2009 at 10:47 e.l. #243196Arx07
Membervõi kohupiim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tuleb odavam ka kui valgupulber..Oleneb valgupulbrist, Bulkpowdersi ja Mass whey pulbrid vaevalt kallimad kohupiimast tuleksid pikemas perspektiivis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 11:40 e.l. #243213Belfort
MemberOleneb valgupulbrist, Bulkpowdersi ja Mass whey pulbrid vaevalt kallimad kohupiimast tuleksid pikemas perspektiivis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võimalik, ei ole uurinud neid pulbreid niiväga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 12:54 p.l. #243261MõmmiLiis
MemberMinu jaoks on Eiselti DoublePro väga bro maitsega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik kolm erinevat varianti.detsember 17, 2009 at 1:24 p.l. #243273Arx07
MemberMinu jaoks on Eiselti DoublePro väga bro maitsega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik kolm erinevat varianti.Olen ka banaani-pähkli proovinud, suhteliselt hea, aga mingi natuke kummaline aftertaste oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .detsember 17, 2009 at 1:26 p.l. #243274Rain 6 kanget
Memberminu top 3, mida olen proovinud.
1-2 koht – Big Boss whey ning Qnt zero carb isopure
3 koht – 100% Whey protein ON´ilt
detsember 18, 2009 at 12:57 p.l. #243594alpina
MemberWhey Gold on hea, ma ei usu, et ta Ultralife-ile saab väga alla jääda. Ise pole küll Ultralife-i proovinud, aga Whey Gold on küll nii hea, et sellest ei annagi eriti parem olla. On erinevaid maitseid, kellele mis meeldib, aga üldistelt jooks nagu jäätisekokteili. Tavalise kraaniveega on asi väga maitsev ja midagi lisaks tuunida pole vaja. Lahustub kah ülihästi.PS. vahepeal proovisin ON-i Serious Massi kah, aga noh selle kohta pean ütlema, et see oli õudsaim asi mida proovinud olen. Whey Goldiga võrreldes oli see õudusunenägu, mis alla kuidagi ei läinud ja mille poti tühjaks saamine oli vaevaline tegevus, sest tõenäoliselt oleks sõnnik kah maitsvam. Serious massi erinevus muidugi ongi see, et seal on süsivesikud sees, aga igatahes see ei lahustu praktiliselt üldse, väikesed tükid jäävad sisse, sheigi kuidas tahes. Samuti on maitse nii läägelt magus, et pärast seda ei taha enam nädal aega midagi magusat näha. Ühe kopatäie kohta peab 2 liitrit vett panema, et asi joodav oleks, kuigi ka siis jäävad vahepeal mingid tükid hammaste külge ja kurku kinni. Niiet ON Whey Gold on super, aga noh Serious Massi ei võtaks ma enam tasuta kah.
Minumeelest just serious mass lahustub hästi(arvestades kogust), ise panen 5-6DL sheikerisse, ning mingeid tükke vms alles ei jää. Tuleb korralikult loksutada.Shokolaadi maitseline on enamvähem ok, meenutab veidi mõrkja kakao maitset.
Olen veel proovinud:
Whey gold-i maasikamaitset, mis on päris maitsev.
Reflex natural whey shokolaadi (ilma kunstlike maitse lõhna jms värgita) maitse ei ole väga hea, meenutab vahvli maitset veits, samas juues vastu ei hakka.
Bulkpowders maitsetu valk täiesti ok, meenutab sulanud koorejäätist kui juua koos malto ja dextroga.Ükskord proovisin ilma, siis oli poole halvem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Fit whey maasika ning shokolaadi – samuti väga hea maitsega arvestades hinda (kui lisada maltot ja dextrot).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.