Maitsvad proteiinipulbrid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Maitsvad proteiinipulbrid
- This topic has 111 replies, 78 voices, and was last updated 13 years, 1 month tagasi by
-Sven-.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2006 at 8:05 e.l. #6943
jrx
MemberOkei laske tulla kirjutage nüüd siia KÕIKIDEST proteiinipulbritest mida te EALES olete tarvitanud ning kuidas mõjusid ning EELKÕIGE maitsetest. Loomulikult räägitakse, et ega neid asju maitse pärast ei jooda, aga samas mõnedele on kindlasti maitse oluline. Näiteks tean mitut tütarlast, kes enda treeningkoormuse juures ei saa RAUDSELT piisavat valgukogust kätte, samas valkusisaldavad asjad enamus neile lihtsalt ei maitse… vähemalt sellistes kogustes mitte nagu vaja oleks. Kui leiaks mõne hea valgupulbri võibolla siis nad seda tarbiks.
Ise kasutan Nutri Plusi Best 3 maasika oma hetkel. Maitse on selline… so-so. Ainult veega ei ole ikka eriti hea, kuid kui segan Spartakiaadiga, siis saab selline talutav. Ükskord sai ka Värska ja õuna Articu seguga tehtud. Tuli päris hea, aga enam ma gaseeritud asja sheikeris ei raputa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kaboom)märts 8, 2006 at 8:18 e.l. #745023peemot
Memberma siin hiljuti ajasin teemat et miks ei ole soolaheeringa v pitsamaitselist sheiki??!? ah? no ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see gaseeritud Kaboom on jumaal äge, eriti siis kui riietusruumis see matakas ära käib… valguristsed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise olen proovind
lemon whey’d, vahutab nagu põrguline maitseb magus nagu mitridaatsium, vist on miski sidrunilõhn ka juures. siis
Protein No 1. shokolaadi oma on täitsa pandav, see teine on suht neutraalne magus möga.
hetkel litsun
Protecit, maasikamaitselist. see on ikka täitsa jube, sinna on miskit paksendajat sisse pandud nii et ei vahuta ja muutub miskiks geeliks, maitseb nagu need Vau helendavad maasikajäätised ja kui siis 5 mintsa pärast tervisliku krooksu välja lased on kõik kohad seda “maasika haisu” täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rohkem valgutanud ei ole…
siiski, siiski mitte miski ei löö head lihatükki!!!
märts 8, 2006 at 8:26 e.l. #74539phonkypapa
MemberWhey 1, 2, 3 on väga head valgupulbrid – lahustuvad hästi, maitsevad hästi.
märts 8, 2006 at 9:36 e.l. #74551Tsaar
MemberKõige parema maitega, mida olen tarbinud on 100% whey Gold Standard, Rocky Road maitse. Ka teised maitsed on väga mõnusad. Ka tulemused on ülihead seda tarbides. Kõige hullem, mida olen söönud on vist eesti biolabi proteiin. (jahujook).
Maitse poolest on ka No1 väga vastumeelne. Tulemuste suhtes ilmselt päris hea lisand.
märts 8, 2006 at 10:56 e.l. #74565subertoz
MemberKõik ISS, Optimum Nutrion, Twinlab proteiinid on maitsvad ja hästi lahustuvad ning lisaks ka suurepärase hinnaga.
märts 8, 2006 at 12:56 p.l. #74579taavet
MemberMin söön praegu vene valgupulbrit” atlanti” . Minu arvates on ikka väga maitsev eriti maasika oma ja poole odavam ka kui lääne analoogid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2006 at 12:59 p.l. #74583inside14
MemberHetkel tarvitan oma esimest proteiini see on NO.1 mul mõlemad nii maasika kui ka shokolaadi.Shokolaad on ikka kõige parem aga maasikas no kuradi magus joon enne trenni piimaga ja veel hullemaks läheb kui lisan süsivesikuid jube magus aga tulemused see eest väga head.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2006 at 1:30 p.l. #74585alz1
Memberkunagi ammu ostsin apteegist “megaproteiin3” ( olles täielik võhik sellel alal)
see oli täielik jahu, ennem tõmban end oksa kui ostan seda uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2006 at 1:47 p.l. #74587alr89
MemberWhey1 on parim , parem kui protein no1
märts 8, 2006 at 1:48 p.l. #74590jannno
MemberUltra Whey Pro. Sokolaadi maitsega –> mega hea maitse ikka küll. Aga kehv lahustuvus ja valgusisaldus.
märts 8, 2006 at 1:58 p.l. #74594NO.1
MemberNiisiis…
Minumeelest on Whey1 ?hokolaadi maitseline päris tegija. Siis GPWD on samuti, isegi väga hea maitsega(toffe) aga Heavy aminodrink on nii jubeda maitsega(“?hokolaad”), et kohe mitte ei taha kurgust alla minna, sega millega tahes…samuti ei lahustu see täielikult. Minumeelest auku-kukkunud toode
märts 8, 2006 at 2:18 p.l. #74598muc
MemberParimad maitseelamused olid kunagi Eiselti ?okolaadimaitselise Maxgainiga. No mega lihtsalt.
Ise proovisin ka hiljuti Heavy Amino Dringi ära. Ei tea, mis ta puhtalt on, sest võtsin lisaks veel Glutamiinpeptiidi, mis teadagi väga jubeda maitsega. Segu alla kallates, oli ikka päris kibe ja tõmbas kurgu kipitama, aga teadsin, et asi läheb õigesse kohta ning muu polnudki oluline. Päevad, mil peale trenni olen nimetatud segu joonud, on juba samal päeval olnud tunne, et olen täielikult taastunud. Energiat on tohutult ning lihasväsimust isegi peale väga rasket trenni pole tunda. Olengi seisukohal, et mida kehvem maitse, seda parem on:))
märts 8, 2006 at 2:25 p.l. #74599theONE1
MemberIse proovisin ka hiljuti Heavy Amino Dringi ära. Ei tea, mis ta puhtalt on, sest võtsin lisaks veel Glutamiinpeptiidi, mis teadagi väga jubeda maitsega. Segu alla kallates, oli ikka päris kibe ja tõmbas kurgu kipitama, aga teadsin, et asi läheb õigesse kohta ning muu polnudki oluline. Päevad, mil peale trenni olen nimetatud segu joonud, on juba samal päeval olnud tunne, et olen täielikult taastunud. Energiat on tohutult ning lihasväsimust isegi peale väga rasket trenni pole tunda. Olengi seisukohal, et mida kehvem maitse, seda parem on:))Kusjuures võtsid mult sõnad suust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2006 at 2:35 p.l. #74600noobie
Member1. Nutriplus Whey 8100 – Maitsetu, üsna normaalselt lahustuv. Vastu küll ei hakanud, üsna ok.
2. Tai Kane Whey Lemon Super – Normaalselt lahustuv, kuid väga rõvedalt vahutav. Maitse täiesti OK.
3. ON 100% Whey Gold Standard Rocky Road – nende hulgast vaieldamatu parim, seguneb paari lusika tõmbega ja maitse on üsna meeldiv, eriti piimaga.
märts 8, 2006 at 3:03 p.l. #74601Titaan
MemberOstsin endale nüüd prooviks endale sokolaadi NO1 ja see oli hämmastav mis maitse oli ja lahustuvusega on ka head tööd tehtud.Jäin No1 rahule võrreldes mõne aastaste taguste tulemustega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.