Skip to main content

maitsetu maitsvaks.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » maitsetu maitsvaks.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Flex250
    Member

Vadak ikka, firma American.

mul läx see hästi alla, polnd ebameeldivat maitsed täiza neutraalne-väga hea, võid ju dextroosi või siirupiga ise magusaks teha.

sa pole sita maitsega pulbrit veel saand!

Karu
    Member

Vadak ikka, firma American.

Minulgi American vadak – maitse on täiesti normaalne, nagu toote kirjelduses: neutraalne.

Pole küll pidanud millegagi magusamaks tegema.

Siin keegi mainis Ultra Geliga segamist. Tegin ise varem samamoodi, kuni glükoosamiini tablette kasutama hakkasin.

Täitsa hea magusa joogi sai tõesti!

savi_
    Member

Minulgi American vadak – maitse on täiesti normaalne, nagu toote kirjelduses: neutraalne.

Pole küll pidanud millegagi magusamaks tegema.

Siin keegi mainis Ultra Geliga segamist. Tegin ise varem samamoodi, kuni glükoosamiini tablette kasutama hakkasin.

Täitsa hea magusa joogi sai tõesti!

No mis ma ütlen

Capricorn
    Member

Proteiin No.1 näiteks veega küll eriti hästi alla ei tahtnud minna, piimaga aga oli asi palju parem. Ei tea kuidas selle proteiiniga on, aga proovi piima.

theONE1
    Member

mis vahet pole vadak läheb hästi alla ma räägin, ebameeldiva maitsega on tõsiselt munavalgepulber ja soja aga ka need lähvad alla kui oma eesmärgile mõtled!

Sa räägigi enda eest, maitsetud vadakud on samuti suht võika maitsega, aga kui sulle see alla läheb siis lase aga käia ja ära räägi teiste eest!

Thom
    Member

Lühidalt, täna proovisin seda valku siis viinamarja mahlaga ja maitse oli PALJU PALJU parem kui veega.

Et aitäh siis kes iganes mulle seda mahla asja soovitas!

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.