Skip to main content

maitsetu maitsvaks.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » maitsetu maitsvaks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Thom
    Member

Tere. Küsimus konkreetne. Ostsin täna esimest korda maitsetut proteiini(mõtlesin, et hoian raha kokku ja pigistan sisse nagu õige eesti mees), aga tuli välja et seda on pea võimatu veega juua, nagu pakil kirjas oli

theONE1
    Member

Arvata on jah et ta sulle sisse ei lähe. Kui peale trenni jood, siis joo koos mahla või spordijoogiga!

V8
    Member

joo piimaga(rasvavaba)

Thom
    Member

joo piimaga(rasvavaba)

Mul on selline tunne, et ega ta piimaga ka palju parem ei ole.

Kuidas näiteks viinamarja mahl või artic sport sobib?

Tegelikult ma ei ole kuulnud, et keegi valgupulbrit spordijoogiga segaks…

painkiller
    Member

Spordijoogist saad kohe ka süsivesikud, tuleb kasulikum.

theONE1
    Member

Mul on selline tunne, et ega ta piimaga ka palju parem ei ole.

Kuidas näiteks viinamarja mahl või artic sport sobib?

Tegelikult ma ei ole kuulnud, et keegi valgupulbrit spordijoogiga segaks…

Sa ei ole kuulnud et keegi valgujooki spordijoogiga segaks?? Siis pead veidi uurima

savi_
    Member

Kõige lihtsam viis siiski on viinamarjasuhkur ehk Traubenzucker, mis poes maksab 14 krooni pakk (umbes) ehk siis on ka süsivesik. Natuke seda maitsetule hulka ja ma pean ütlema, et oluliselt parem saab + on kasulik. Spordijoogid on kallid nõnda segamiseks (minu arvamus) ning pikapeale tüütavad need ka ära, sest valk tuleb siuke imalmaguskaamlitatt

theONE1
    Member

No oleneb joogi maitsest ikka, kui saad hea maitsega joogi, siis on seda lausa lust juua

Thom
    Member

Silly one again: kas seda Traubenzucker müüakse apteegis või toidupoes?

Flex250
    Member

Tere. Küsimus konkreetne. Ostsin täna esimest korda maitsetut proteiini(mõtlesin, et hoian raha kokku ja pigistan sisse nagu õige eesti mees), aga tuli välja et seda on pea võimatu veega juua, nagu pakil kirjas oli
    theONE1
    Member

mis valk ta sul siuke on siis et alla ei lähe? vadak ikka vä? kurat ma pole veel siukest valku saand mis alla ei lähe. võid ju veega teha ja siis siirupit lisada, ka hea.

soja ja munavalge pulber on päris räige maitsega aga ka need on alla vägistatud.

vahet pole mis valk , aga kui ikka maitsetu on siis ega ta jah hästi alla ei lähe

Thom
    Member

Vadak ikka, firma American.

heli
    Member

Natuke siirupit tuleb juurde segada või kakao pulbrit, genialistid : )

savi_
    Member

Mul see sama American – hea valk on. Aga mis ma tahtsin tegelikult öelda, et üks hea kombinatsioon on osta Ultrageli (liigeseravimit) mis maitseb virsiku järgi ja segada üks kulp seda sinna hulka, väga ÜLIHEA maitse saab, aga noh eks see ole kallis variant, kui liigesed ravi ei vaja

Flex250
    Member

vahet pole mis valk , aga kui ikka maitsetu on siis ega ta jah hästi alla ei lähe
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.