Skip to main content

Maitse taluvus

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Maitse taluvus

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    klubikas
    Member

Kui talutav on maitsetu Ultrafiltreeritud vadakuvalk, HERA80. Pole seda proovinud, olen varem whey lemon ja NR1 söönud. Ostaks maitsetu lihtsalt odavuse suhtes, aga ennem oleks vaja maitse talutuvust uurida. On keegi seda kogenud, milline teile tundub?

Aero
    Member

Sisendad endale midagi head, paned silmad kinni ja jood selle millegagi alla.. või… kui ta maitsetu on, siis võid ju igale söögile lisandiks panna <_<“>

kronik
    Member

Sorry aga ma ei saa aru sinust.Kui sa kasvada tahad siis joo se ära ega need bensiini maitselised ei ole.Vot mida ma usun et on tõesti sitta maitsega on Eesti valgud aga isegi kui vaja ma jooks neid.Enamus inimesi joovad need ära ja pole mingit probleemi kas või hoiad nina kinni ja jood selle ära,mõttetu.

klubikas
    Member

Selge, saab tehtud. Tänud!

Churka
    Member

osta teise firma toode ja ei pia si*ale maitsele vastu punnima.

inside14
    Member

Võid lisada süsivesikuid, mis teevad maitse magusaks. <_<“>

Titaan
    Member

Pane seina peale Colemani pilt ja kui seda vägijooki hakkad jooma siis mõtle ,et saad kuna ka selliseks kui selle ära jood <_<“>

jrx
    Member

See Hera 80 segatuna süsivesikujoogiga (vee baasil) oli ikka suht jälk. Samas piima, peti ja keefiriga ta kooskõlastub hästi. Mahlaga pole proovinud.

gmaster
    Member

osta mingit maitselist valku ka ja seda maitse pärast juurde

gain fast on suht hea minumeelest

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.