Mai Maser vastab küsimustele
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mai Maser vastab küsimustele
- This topic has 19 replies, 10 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
Alfonze.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2010 at 10:02 p.l. #21094
hehee
MemberSaab siis näha. Siiamaani pole see proua kuigi usaldusväärset muljet jätnud.
mai 16, 2010 at 4:22 e.l. #266265Aile
MemberSaab siis näha. Siiamaani pole see proua kuigi usaldusväärset muljet jätnud.Kõigilt on midagi õppida.
mai 16, 2010 at 5:39 e.l. #266266ROtter
MemberJuba esitatud küsimuste hulgas on häid pärleid, näis, kuidas pr. Maser välja keerutab.
mai 16, 2010 at 9:30 e.l. #266278inside14
MemberKas keegi on tuttav Maseri toitumissoovitustega? Kuhu poole ta rohkem kaldub rasvade, süsivesikute ja valkude suhtes dieedil, tervisliku toitumise ja sportlaste menüüs?
mai 16, 2010 at 10:50 e.l. #266285Alfonze
MemberNiipalju kui mina olen aru saanud, kaldub ta standard püramiidile ja süsikad mega olulisel kohal. Ta ise ka paras püramiid, niiet pole imestada…
mai 16, 2010 at 11:43 e.l. #266289PT London
MemberNiipalju kui mina olen aru saanud, kaldub ta standard püramiidile ja süsikad mega olulisel kohal. Ta ise ka paras püramiid, niiet pole imestada…Pole ta midagi paras pyramiid! vanust yle 70ne, teadmised on algsed, aga samas paremad kui mõnel teemaalgatajal.
mai 16, 2010 at 11:49 e.l. #266291daemonium
MemberKõigilt on midagi õppida.…
aga kõigi õpetusi ei pea ju ometi järgima,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 16, 2010 at 12:19 p.l. #266295kuuliks
MemberNiipalju kui mina olen aru saanud, kaldub ta standard püramiidile ja süsikad mega olulisel kohal. Ta ise ka paras püramiid, niiet pole imestada…Ta näeb välja väga hea, kui arvestada tema vanust. Ta on hoidnud oma kehakaalu ka väga hästi ja on sale. Minu teada soovitab ta eriti noortele inimestele rohkelt köögivilju ja muid taimseid toite. Kas mitte polnud see möödunud nädalal kuskil lehes (Õhtuleht?)
mai 16, 2010 at 12:20 p.l. #266297Aile
MemberNiipalju kui mina olen aru saanud, kaldub ta standard püramiidile ja süsikad mega olulisel kohal. Ta ise ka paras püramiid, niiet pole imestada…Püramiid? Tegemist on kõhna inimesega…
…aga kõigi õpetusi ei pea ju ometi järgima,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgima mitte, kuid teadmiseks võtta võib küll.
mai 16, 2010 at 1:36 p.l. #266309Alfonze
MemberPüramiid? Tegemist on kõhna inimesega…OK, minu viga, ajasin ühe teise nn. teadlasega, keda teles nägin segamini, Maseri asju olen ainult lugenud, kokku ei viinud nägu ja juttu.
Siiski on tegu suht valguvaese ja pigem taimetoitlusele kalduva teemaga, mis ilmselgelt ei ole mõistlik vähegi sportlikumat keha soovivale inimesele. Tavainimesele toimib saledana hoidmiseks loomulikult iga madalakaloriline toidulaud, selleks ei pea sugugi toitumisteadlane olema, et sellele järeldusele jõuda.
Loomulikult on mineraalide ja vitamiinide kättesaamine oluline jne, aga kui olla suht lahja söögi peal, siis pole probleemi ka need kätte saada.
Enamus inimesi on siiski suht saiadieedil ja pole neil ka häda midagi (no ilmselgelt on palju asju puudu, aga hing ju sees), nädalas süüakse korra heal juhul miskit värsket ja seegi puuvili.
mai 16, 2010 at 1:56 p.l. #266312Aile
MemberOK, minu viga, ajasin ühe teise nn. teadlasega, keda teles nägin segamini, Maseri asju olen ainult lugenud, kokku ei viinud nägu ja juttu.Siiski on tegu suht valguvaese ja pigem taimetoitlusele kalduva teemaga, mis ilmselgelt ei ole mõistlik vähegi sportlikumat keha soovivale inimesele. Tavainimesele toimib saledana hoidmiseks loomulikult iga madalakaloriline toidulaud, selleks ei pea sugugi toitumisteadlane olema, et sellele järeldusele jõuda.
Loomulikult on mineraalide ja vitamiinide kättesaamine oluline jne, aga kui olla suht lahja söögi peal, siis pole probleemi ka need kätte saada.
Enamus inimesi on siiski suht saiadieedil ja pole neil ka häda midagi (no ilmselgelt on palju asju puudu, aga hing ju sees), nädalas süüakse korra heal juhul miskit värsket ja seegi puuvili.
Inimeste toitumisharjumuste kohta oli üks dokumentaalsari. Mina nägin ainult ühte, kus oli juttu 23 aastasest noormehest, kes oli 2 aastasest saadik toitunud ainult tomatimaitselisest makaronidega purgisupist, mida soojendas mikrolaineahjus… millele kõrvale haukas valget margariiniga röstsaia. Ülekaaluline ei olnud.
Tehti vereanalüüs ja öeldi, et põhimõtteliselt on kõik korras.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 16, 2010 at 3:12 p.l. #266328kuuliks
MemberInimeste toitumisharjumuste kohta oli üks dokumentaalsari. Mina nägin ainult ühte, kus oli juttu 23 aastasest noormehest, kes oli 2 aastasest saadik toitunud ainult tomatimaitselisest makaronidega purgisupist, mida soojendas mikrolaineahjus… millele kõrvale haukas valget margariiniga röstsaia. Ülekaaluline ei olnud.Tehti vereanalüüs ja öeldi, et põhimõtteliselt on kõik korras.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojaa, aga mida tegi tema rasva% ja lihase% jne. Kas seda ka mõõdeti?
mai 16, 2010 at 3:29 p.l. #266336Aile
MemberNojaa, aga mida tegi tema rasva% ja lihase% jne. Kas seda ka mõõdeti?Ma olen kaugel sellest, et soovitada taolisi ellusuhtumisi.
Ta oli kõigest 23… Ainevahetusega võib mängida oma 35 eluaastani…ja pärast seda mängib tema teiega, nii lihtne see ongi.
Homotsüsteiini tase oli tal kõvasti suurenenud. St südamehaiguste riski jne. Nägi ta välja…igastahes mittesportlik. Tavaline urbaniseerunud kodanik… vegeteerivas elulaadis.
mai 17, 2010 at 3:38 p.l. #266438AlanBStard
ModeratorKas keegi on tuttav Maseri toitumissoovitustega? Kuhu poole ta rohkem kaldub rasvade, süsivesikute ja valkude suhtes dieedil, tervisliku toitumise ja sportlaste menüüs?Transrasvu armastab ja loomseid rasvu kardab, vähemalt siiani on kartnud…
mai 17, 2010 at 6:57 p.l. #266453matti
MemberInimeste toitumisharjumuste kohta oli üks dokumentaalsari. Mina nägin ainult ühte, kus oli juttu 23 aastasest noormehest, kes oli 2 aastasest saadik toitunud ainult tomatimaitselisest makaronidega purgisupist, mida soojendas mikrolaineahjus… millele kõrvale haukas valget margariiniga röstsaia. Ülekaaluline ei olnud.Tehti vereanalüüs ja öeldi, et põhimõtteliselt on kõik korras.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne läheks seina äärde laskekommando ette, kui sellise toitumise peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.