Skip to main content

Magusasõpradele

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Magusasõpradele

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 72 total)
  • Autor
    Postitused
    Aile
    Member

Jäätist. Põlvi nõksuma panev nõrkus, müüksin kõik riigisaladused piisavalt hea jäätise eest maha.

Kui eriline enesehävituslik tuju tuleb, siis organiseerin endale ka lahtiselt müüdavatest kommilettidest ahvatlevamaid shokolaadikomme.

Mul oli ka s6ltuvus nii suur, et selliseid j22tiseid nagu Egoist (eelistasin kirsi, rummi ja shokolaadi segu), l2ks mul kaks

Mercy
    Member

Mul oli ka s6ltuvus nii suur, et selliseid j22tiseid nagu Egoist (eelistasin kirsi, rummi ja shokolaadi segu), l2ks mul kaks
    Aile
    Member

Mhm. Egoisti pole kahjuks enam leida eriti kuskilt, peab muude asjadega läbi ajama. Selle võrra on muidugi lihtsam, tihtipeale ei vaata letist lihtsalt midagi vastu mille peale inner fangirl kiljuma hakkaks ja võib kodus rahulikult kohupiima edasi järada.

Nana
    Member

Õigus jah. Magusaannuse saan kätte näit. meest, mida tee sisse segan. Aga kui keegi endalt tükiks ajaks magusaisu tahab võtta, siis soovitus: minge ostke suur(parem kui 2) Lioni sokolaad ja sööge need lõpuni ära. Peale sellist rõvedat kogemust ei taha te tükk aega magusat. > SUUR süümekas.
    jrx
    Member

Mina ntx rahuldasin enda magusaisu eile nelja Snickers Cruncheriga ja täna kaupsi saiakeste ja viie kohukesega. Nüüd kannatan suhkrupeavalu käes ja homme alustan dieeti;)

helenk88
    Member

Snickers on hea, mis siis, et pärast enesetunne kõige parem pole. Ikka on hea.

Aile
    Member

Mina ntx rahuldasin enda magusaisu eile nelja Snickers Cruncheriga ja täna kaupsi saiakeste ja viie kohukesega. Nüüd kannatan suhkrupeavalu käes ja homme alustan dieeti;)

cold turkey on parim…

Indrek K
    Member

Suhkur tee sees, marmelaad

pannkoogid moosiga ja šokolaad

jrx
    Member

cold turkey on parim…

Ma tavaliselt teen nii jah. Kahju ainult, et seni pole avastanud meetodid, kuidas võistluste vahepeal puhtaks jääda;)

Aile
    Member

Ma tavaliselt teen nii jah. Kahju ainult, et seni pole avastanud meetodid, kuidas võistluste vahepeal puhtaks jääda;)

Ainus meetod on motivatsiooni leidmine. Kui vastus kysimusele miks on piisavalt veenev.

jrx
    Member

Ainus meetod on motivatsiooni leidmine. Kui vastus kysimusele miks on piisavalt veenev.

Ülla-ülla:) Loomulikult ongi asi selles, et pole piisavalt veenev.

Aile
    Member

Ülla-ülla:) Loomulikult ongi asi selles, et pole piisavalt veenev.

Jackie
    Member

Minu magusaisu sai mingiks ajaks (umbes homseni) nüüd sõrnikute ja sefiiritordiga rahuldet…

Mart Muru
    Member

Ei tunne erilist vajadust magusat süüa..

Vahel midagi ostan, et maitse ära ei ununeks

jrx
    Member

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 72 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.