Magusaisu…
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Magusaisu…
- This topic has 39 replies, 15 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Mesku.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2006 at 2:08 p.l. #73344
Fred Antson
MemberMagusahood näitavad,et veresuhkur kõigub liialt suurtes piirides,mis osutab sellele,et sõltud liialt lihtsüsivesikutest ja Sinu puhul ka valkudest saadavast energiast,kuna toiduratsioonis on liiga vähe rasva.Sellest kõigest tulenevalt ei saa Su keha rasvadest piisavalt ühtlast energiat (võin kihla vedada,et tarbid magusaid ja tõenäoliselt ka rasvavabu jogurteid,millised sisaldavad palju varjatuid suhkruid).Siin tuleb osa süsivesikutest,valkudest? asendada naturaalsete rasvadega või ebapiisava kaloraazi korral lihtsalt lisada rasvu- selleks peab nägema kogu päeva toitumist ja teadma kehalise aktiivsuse taset.
märts 2, 2006 at 2:12 p.l. #73345ROtter
MemberMesi stabiliseerib veresuhkru kõikumist, päevas võiks tarbida kuni 3 spl. täit mett.
märts 2, 2006 at 2:12 p.l. #73346Fred Antson
MemberKuna saan toiduga piisavalt rasvu,siis ei teki mingit magusavajadust!
märts 2, 2006 at 2:14 p.l. #73347ROtter
MemberKuna saan toiduga piisavalt rasvu,siis ei teki mingit magusavajadust!Ja kui palju see on?
märts 2, 2006 at 2:20 p.l. #73349Fred Antson
MemberÖöpäevas 150 grammi piires.
märts 2, 2006 at 2:28 p.l. #73352WBP
MemberAga millest siis saada päevanorm rasvu kätte? Hommikuti söön fitnessi krõbinaid piima ja valgu sheigiga või munavalgeid ja müslit jogurtiga, päeva jooksul kanafileed või kala riisi ja salatiga, 400g biojogurtit, lahja rosinatega kohupiim enne trenni, pärast veel üks sheik, õhtul puuviljad, kala või kana kodujuustuga mixituna, paar korda nädalas india pähkleid ( nämma!)! Pluss palju rohelist teed ja vett! Ma igatahes proovin siis nüüd mett ja vaatan, mis saab!
Aga kui kroom mu peal ei mõju, siis võib-olla mesi ka ei aita… Tahtejõudu on vaja lihtsalt!
Aga tänud!märts 2, 2006 at 2:42 p.l. #73358Fred Antson
MemberKulla tüdruk,mune tuleb süüa koos kollasega,selles ongi kasulikud rasvad!Asenda krõbinad ja müslid täisteraputrudega,magus jogurt maitsestamata jogurtiga ja lahja kohupiim rasvase kohupiimaga,lisaks veel hommikul linaseemneõli ja Sa hakkad end lõpuks inimese moodi tundma!
Hmm…meega oleksin ettevaatlik – sellega lisaksid verre 3 supilusikatäit glükoosi (milleks ta ju laguneb),millega ainult süvendaksid oma liigset sõltuvust süsivesikutest,mida just tuleks Sinu puhul vähendada.
märts 2, 2006 at 2:47 p.l. #73362jrx
MemberMina segasin kokku ise müsli ja see maitseb paremini kui poemüsli ja ma tunnen end seda süües ka paremini:
jrxi kilo müslit (kogused väga ligikaudsed):
350 g tavalisi kaerahelbeid
350 g suht “musti” neljaviljahelbeid
75 g mandleid
50 g rosinaid
75 g kuivatatud õunu
100 g linaseemneid
märts 2, 2006 at 3:02 p.l. #73371Vahue
MemberVahue müsli:
* kaerahelbed
*pähklid
*rosinad
*piim
Segada kokku ja alla kugistada. Kusjuures päris hää.
märts 2, 2006 at 3:17 p.l. #73384WBP
MemberPudrud ei lähe üldse peale – juba nenede lõhn ajab südame pahaks! Aga ma siis proovin ikkagi – peaasi, et inimese tunne peale tuleks!
No ja maitsestamata jogurtit ma kasutan muidugi ka kana ja kala kõrvale, proovin seda siis nüüd paljalt teiste jogurtite asemel sisse lahmida! Aga kõige targem oleks vist konkreetselt kellegi treeneri käest see toitumiskava tellida – kas Sinu käest, Fred, tohin küsida, kui Sind mõnikord trennis näen?
Ja kui julgen… Ja palju see maksab?
märts 2, 2006 at 3:49 p.l. #73395Fred Antson
MemberPutru soovitasin sellepärast,et see on lihtsalt parem variant halbade (krõbinad,poemüslid) seast.
Aga palun,tule küsi!
märts 2, 2006 at 4:00 p.l. #73399WBP
MemberTänud!
märts 2, 2006 at 4:51 p.l. #73412Annika Pärtel
Member…lisaks veel hommikul linaseemneõli …hmm…..linaseemneõli soovitaks jah, kasulik ja tervisele hea (uuri netist, vastavaid artikleid on mitmeid saada)!
märts 3, 2006 at 8:49 p.l. #73674spaniard
MemberEndal sama asi magusaga nagu tyki votan kaotan moistuse ja ogin koike(kui ei vota asi korras), halvaad, jaatist, sokolaadi ja seda koike korraga ja mitte vahe ja see toimub ohtuni kuna ei saa lihtsalt pidama.
See magusa soomine toimub ainult siis kui kaloraas miinuses ja dieedil olen,tegelikult peaks just vastupidi olema et dieet kfaliteetne ja massil olles patustada aga kuna massil olles soon piisavalt ja kaloraas on plussis siis magust ei motlegi ja soon vaga kfaliteetselt.
märts 3, 2006 at 9:16 p.l. #73677sexyer
Member16. Ärge laske oma ihadel/isudel/näljal dikteerida seda, mida sööte. Meie “aju” on kaval “trikitaja” ja manipuleerib meiega üsna tihti! Sööge seda, mida vajab teie keha, mitte teie ise!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.