Magusaisu
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Magusaisu
- This topic has 27 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
maxcar.
-
AutorPostitused
-
august 26, 2009 at 7:27 p.l. #215688
Vägivaldur
Memberma oletan, et sul on toitumine jällegi 110% paigas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh jah.. Kui mul on periood, kus saan normaalselt trenni teha, siis üldiselt olen rahul oma toitumisega. Kui trenniga mingi jama, siis võtan juurde nagu mäger sügisel.
Eks ta sellest muidugi sõltub ka, et kui ei söö korrapäraselt, siis mingil hetkel hingad endale suu kaudu kõik toitu meenutava ühe hooga sisse. Regulaarselt süües lihtsam kontrollida. Aga isegi kui ma toitun ebaregulaarselt, siis ma võin igasugust jama süüa, aga pigem on see soolane kui magus. Magusaisu pole. Ei tea, kuidas see nii on.
august 26, 2009 at 7:39 p.l. #215690Kask
MemberOh jah.. Kui mul on periood, kus saan normaalselt trenni teha, siis üldiselt olen rahul oma toitumisega. Kui trenniga mingi jama, siis võtan juurde nagu mäger sügisel.Eks ta sellest muidugi sõltub ka, et kui ei söö korrapäraselt, siis mingil hetkel hingad endale suu kaudu kõik toitu meenutava ühe hooga sisse. Regulaarselt süües lihtsam kontrollida. Aga isegi kui ma toitun ebaregulaarselt, siis ma võin igasugust jama süüa, aga pigem on see soolane kui magus. Magusaisu pole. Ei tea, kuidas see nii on.
Vedanud lihtsalt, äkki?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2009 at 7:50 p.l. #215693samuil
MemberKui tuleb ikka hull magusaisu peale söön kuivatud aprikoose-kasulik ja magusaisu läinud.
august 26, 2009 at 7:52 p.l. #215696PumaZ
MemberMul magusaisu ei ole niisama, aga kui kodus toit pole valmis vms, siis kõht tühi ja kiusatus tekib süüa magusat, tavaliselt jäätis selleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, süües kasvab isu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, siis söön niikaua kuni süda paha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga noh seda juhtub harva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.august 26, 2009 at 7:53 p.l. #215697Amarillo
Membermett on ka väga hea süüa..mmm
august 26, 2009 at 7:54 p.l. #215699marjasha
MemberMa vist mingi friik, aga kui šokolaadi pilti kasvõi näen, siis tekib kohe isu, olenemata sellest, mida enne söönud olen. Muidugi, kui isu tuleb, ei jookse ma poodi magusa järgi, nii karm ka asi pole, mõne aja pärast läheb see lihtsalt meelest. Samas vahel peab isule alla ka andma ja hea vabanduse leidma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – tegin endale just homseks sünnipäevakingi- mõnusa juustukoogi… juba ootan, et saaks hommikukohvi kõrvale tükikese ära süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2009 at 7:58 p.l. #215705asdfghjkl
MemberMagusaisu otseselt pole minul, st magusa tunnet nagu otseselt ma ei usu, et tunneks, näiteks kui on hetkel mingi nn magusa isu, siis suhkrut ma ei sooviks kül llusikaga suhu panna, ei maitseks. Küll aga on konkreetsed magusad asjad igal inimesel minuteada, mis tekitavad kõne all oleva magusavajaduse. Snikers või muu hsokolaad, või magus tort ei tekita mul mingit soovi magusaga maiustada, küll aga kui käin tuttavatel külas mustamäel, siis neil on peaaegu alati halvaad köögis, seda söön alati, ja teinekord ostan ka ise seda, see on asi, mis minul subjektiivselt magusa isu jaoks on ja meeldib, mingeid torte või shokolaade mulle isiklikult süia ei rahulda küll. Ilmselt kellele meeldib jäätis, siis tema ka eriti shokolaadi poole ei vaata ma usun, või eksin äkki?
august 26, 2009 at 8:20 p.l. #215725marjasha
MemberMagusaisu otseselt pole minul, st magusa tunnet nagu otseselt ma ei usu, et tunneks, näiteks kui on hetkel mingi nn magusa isu, siis suhkrut ma ei sooviks kül llusikaga suhu panna, ei maitseks. Küll aga on konkreetsed magusad asjad igal inimesel minuteada, mis tekitavad kõne all oleva magusavajaduse. Snikers või muu hsokolaad, või magus tort ei tekita mul mingit soovi magusaga maiustada, küll aga kui käin tuttavatel külas mustamäel, siis neil on peaaegu alati halvaad köögis, seda söön alati, ja teinekord ostan ka ise seda, see on asi, mis minul subjektiivselt magusa isu jaoks on ja meeldib, mingeid torte või shokolaade mulle isiklikult süia ei rahulda küll. Ilmselt kellele meeldib jäätis, siis tema ka eriti shokolaadi poole ei vaata ma usun, või eksin äkki?Minu puhul kehtib see, et peaaegu kõik magusad asjad meeldivad, muidugi peab ka hea ja kvaliteetne olema, igasugust jama küll suhu ei pistaks, suhkrut lusikaga ka mitte- aga mett küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2009 at 9:25 p.l. #215741pikkpoiss
MemberKui isu on siis tuleb süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hammaste pesemine ja nätsu närimine viib mõtted magusalt, vähemalt minul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2009 at 9:39 p.l. #215746Xero
MemberKellel võtab magusaisu kalamari, kes teeb pisikese glutamiini-kohvikoore koksi. Pidavat aitama. Mina ei oska öelda, sest minul ei ole magusaisu. Magusat söön ainult:A. Viisakusest (keegi pakub oma sünnipäevakooki vms).
B. Kui on nälg ja midagi muud peale magusa ei ole.
Sama asi ka siin, on aint kaks varianti, no tegelt on kolmas kah – trennijärgses sheigis kasutan Trauben Zuckerit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 27, 2009 at 5:25 e.l. #215756Aile
MemberSelline küsimus, et vahel tekib hull magusaisu, et kas see on tingitud mingi aine puudusest või miks ta nii on?Hetkel olen küll kasvueas, aga kas kuidagi vältida ei saa seda?
Magus tekitab magusaisu… nii lihtne see ongi.
august 27, 2009 at 7:50 e.l. #215773Mcken
MemberKui magusaisu tekib siis söön kohupiima-rosina toru või lihtsalt kohukesi
august 27, 2009 at 3:03 p.l. #215887maxcar
MemberKui sa kasvueas siis söögi magusat ega sul päris vee ja kapsa dieedil ka ei tasu olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul isiklikuld võtab magusa isu aind magus ära ei kujuta ette kuidas teistel saab mingi teine asi magusa isu ära võtta kui magus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.