magusaisu
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » magusaisu
- This topic has 54 replies, 21 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Ahha.
-
AutorPostitused
-
november 21, 2006 at 1:10 p.l. #95873
salver
Membermis ohud nendel kroomitabletidel on
november 21, 2006 at 1:16 p.l. #95874Smiler
MemberTo theONE: Aga sa ju ise treener, miks sa ei paku ,et koostaksid kava?
november 21, 2006 at 1:22 p.l. #95876kikikeit
Memberole nõus Smileriga
november 21, 2006 at 1:38 p.l. #95878Annika Pärtel
MemberTöötegemine sh kava koostamine ei ole siiski tasuta lõbu, seepärast ei ole mõtet ka foorumis oodata, et keegi personaalse toitumiskava siin kellegile valmis teeks
november 21, 2006 at 1:48 p.l. #95880kikikeit
Memberex kõik tahavad oma teadmiste eest saada raha !!!!!!!!!!!!!
püüüan hakkama selle nõuandega , mis siit sain ………….
minu röö on nii või na kontoris istumine !!!!!!!!!!!
ja selle soovitus on vist ikka vähem süüa !!!!!!!
november 21, 2006 at 2:14 p.l. #95884PT London
Memberex kõik tahavad oma teadmiste eest saada raha !!!!!!!!!!!!!püüüan hakkama selle nõuandega , mis siit sain ………….
minu röö on nii või na kontoris istumine !!!!!!!!!!!
ja selle soovitus on vist ikka vähem süüa !!!!!!!
november 21, 2006 at 2:30 p.l. #95886kikikeit
Memberma ei koonerda nii väga ka ….
kui ma koonrrdaks …ei käix ma jõusaalis vaid värskes õhus hüppaks ja lõuga tõstaks puu okstel !!!!nõmme metsad ju sellex sobiv koht.
ja kui ma nii kooner oleks ma ei kasutaks toidulisandit:P
ex kui ma tunnen , et ma ise ei sa sellega ikka hakkama , võtan sinu nõu kuulda ;P
november 21, 2006 at 4:30 p.l. #95898theONE1
Memberheh
november 21, 2006 at 10:06 p.l. #95951jorsik
Memberkikikeit loe http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9943 ja http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime põhjalikult läbi, seal on palju soovitusi Fredi poolt, järgi neid ja magusaisu peaks vähenema, vorm paranema jne.
november 21, 2006 at 10:19 p.l. #95952Xero
MemberKeegi ei saa sinu eest otsustada mida sööd, kui palju ja millal. Toitumiskava on personaalne ja aint sina oskaksid selle välja mõelda, see pole ju nii raske. Mõni võib sulle teha selle, aga vb sulle ei meeldi ja ei sobi, selle peale pead ka mõtlema. Mul oli sama, ma ei ütle et mul praegu toitumine on perfektne, toitumine ei saa kunagi perfektne olla, aga ikkagi. Aga enda eest ei lase ma kellegil otsustada mida söön… Harjutamine tee meistriks, ka toitumise koha pealt!
Jätku leiba!
november 22, 2006 at 6:23 e.l. #95959kikikeit
MemberXero
november 22, 2006 at 6:39 e.l. #95960kikikeit
Membermõtlesin , et natuke vist ikka kasutan neid kroomitablette , kuna ma pean magustast tugevam olema ……natc aega võtan neid siis kui olen magustast eemal olnud kuuaega sjiis vaevalt mul tuleb selle magusa järgi nii suur igatsus , sest tahan ikka oma kaalu juurde jääda ja lihvida natuke oma tulemusi ja neid mis olen magusal laknud ära rikkuda!!!!
november 22, 2006 at 6:53 e.l. #95962Annika Pärtel
MemberKeegi ei saa sinu eest otsustada mida sööd, kui palju ja millal. Toitumiskava on personaalne ja aint sina oskaksid selle välja mõelda, see pole ju nii raske. Mõni võib sulle teha selle, aga vb sulle ei meeldi ja ei sobi, selle peale pead ka mõtlema. Mul oli sama, ma ei ütle et mul praegu toitumine on perfektne, toitumine ei saa kunagi perfektne olla, aga ikkagi. Aga enda eest ei lase ma kellegil otsustada mida söön… Harjutamine tee meistriks, ka toitumise koha pealt!Jätku leiba!
Kui kõik oleksid nii targad, et lisaks trennile sobiva toitumiskava välja mõtleksid–milleks meile siis üldse treenerid, ah?
Ei saand ikka aru, kas riisis oli küsimus, et sa profi poolt koostatud toitumiskavasid ei hinda? No tere talv, keegi ei sunni sulle ju mingeid kindlaid toiduaineid peale. Kava on antud varieerimisvõimalustega ju. Siin foorumsi ei tea sa kunagi, kes sulle nõu annab ja mis kogemustega “spetsialist” ta on. Aga sinu vaba valik, keda kuulad. Eks tulemused ole siis ka vastavalt sellele näha
november 22, 2006 at 1:34 p.l. #95968kikikeit
Membertekkis veel küsimus…
kas teed võib juua koos suhkruasendajaga või pole eriti soovitav …
november 22, 2006 at 6:59 p.l. #95999ROtter
Membertekkis veel küsimus…kas teed võib juua koos suhkruasendajaga või pole eriti soovitav …
Pole eriti soovitav.
Mina tegin nii, et alguses panin 2 tl täit suhkrut, siis paari nädala pärast 1 tl, siis 1/2 tl ja organism harjub niimoodi päris hästi ilma suhkruta teed omastama.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.