magusaisu
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » magusaisu
- This topic has 54 replies, 21 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Ahha.
-
AutorPostitused
-
november 21, 2006 at 8:40 e.l. #95840
jasmiini
Membermida ma siis võix süüa siis selle vahemikus……sest ma ei taha trenni k minna kõht ppol täis.mida soovitaksid õhtuti süüa ???ja kuidas ma võix oma päeva plaani siis teha ???
kõik soovitused on tere tulnud ..sest ei taha selle magusal tulemusi rikkuda……..tahan tulemusi hoda mitte neid kiusatyssel lasta luhta lasta minnna!!!
Tahtsin lisada, et teadmiseni jõudmine – kui tähtis on siiski toitumine treeningute kõrval – selleni on olnud ka minul pikk tee…
Väga palju abi on olnud siin portaalis ringi kolamine, spetside ja teadjamate soovitusi ja kogemusi lugedes – nii et soovitan sullegi sama – proovi ja katseta enda peal, see mis ühele sobib ei pruugi teisele sobida, kuid põhitõed on siiki sarnased!
Veel lisaks muu kirjandus seoses teemaga, tasub kindlasti ennast harida.
Vaata, kui öeldakse, et soovitav on süüa 5x päevas, ei tähenda see seda, et ma kühveldan nendel kordadel oma mao ääreni täis. Nii, et kui sa sööd enne trenni väikese eine, siis jõusaalis tuleb see sulle ainult kasuks, sul on jõudu ja mootivatsiooni, sa ei mõtle söögile – sa keskendud treeningule!
See mida keegi sööb, oleneb juba inimese eelistustest – kui sulle sobib kohupiim siis palun, söö seda enne trenni ja juurde nats süsivesikuid nt marjad. Mina nt ei armast kohupiima ja söön nt tükikese kanaliha ja juurvilja.
Vabalt võib üks toidukord koosneda 1 banaanist ja juustust – tuleb kasutada oma fantaasiat ja arvestada ajaga, kas on kohe ja praegu vaja midagi süüa, sest kohe varsti on vaja ju minna trenni või mul on aega kokata ja valmistada enesele midagi tõeliselt maitsvat (st mitte kooki ja kringlit vaid midagi sportlikku).
See teooria, et trenni tuleb minna tühja kõhuga, no ma ei tea – soovitan peast välja visata! Ja enne trenni söömine ei tähenda et sä veered jõusaali!
Jah, enne jooksumaratoni ei soovitaks 3h süüa, kuid vaevalt sa seda mõtlesid!
Edu!
november 21, 2006 at 9:06 e.l. #95843kikikeit
Memberpüüan neid kõik nõuandied proovile panna…
aga üx asi veel minu trenn jääb vahel liiga hilise peale??? s. t ka õhtusöök jääb hilisele….
mida võix õhtuti süüa , et hommikul oleks ennesetunne hea …
olen tähelepannud, et toit mõjutab minu tuju väga palju ja maei taha ka oma tujudega teisi piinata
november 21, 2006 at 9:10 e.l. #95845Annika Pärtel
MemberRohkem rasva, ma panin tähele et kui hakkasin Fredi soovituste järgi rohkem rasvu sööma, kadus magusaisu suht ära.Kusjuures jutt täista õige! Minule mõjus samamoodi. Rasva osakaalu tõstmine ja süsikate oluline vähendamine dieedis—kõht on koguaeg täis ja magusat ei taha.
november 21, 2006 at 9:21 e.l. #95847kikikeit
Memberkust ma ssan seda Fredi soovitust…
aga ega ma siis kaalus juurde ei võta
november 21, 2006 at 9:25 e.l. #95848jasmiini
Memberpüüan neid kõik nõuandied proovile panna…aga üx asi veel minu trenn jääb vahel liiga hilise peale??? s. t ka õhtusöök jääb hilisele….
mida võix õhtuti süüa , et hommikul oleks ennesetunne hea …
olen tähelepannud, et toit mõjutab minu tuju väga palju ja maei taha ka oma tujudega teisi piinata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui trenn jääb hilja peale, siis parim minu puhul on proteka sheik kus ka süsivesikud ja aminohapped esindatud nt WDGP.
Aga ma kordan, et mitte midagi ei juhtu, kui sa õhtul kell nt 22.00 sööd oma trenniga ära teenitud toidukorra – loomulikult mitte nii, et ägised pärast seda, vaid jällegi mõistlikult. Lihtne keedetud muna on nt üks väga tänuväärne söök õhtul, valgud ja kasulikud rasvad on olemas ja juurde veel nt tomat kurk jms värsket.
Kindlasti ei soovitaks õhtul süüa enam saia, leiba, riisi jms.
kust ma ssan seda Fredi soovitust…aga ega ma siis kaalus juurde ei võta

No aga ma ju ütlesin, et loe ja tutvu siinsete spetsialistide ja teadjate nõuannetega, soovitustega
– pane otsingusse ja leiad!november 21, 2006 at 9:48 e.l. #95851Annika Pärtel
Memberkust ma ssan seda Fredi soovitust…aga ega ma siis kaalus juurde ei võta
november 21, 2006 at 10:07 e.l. #95856Xero
MemberMagusaisust SAAB alati lahti. Tuleb vaid võimalikult korralikult süüa. Nagu öeldud – rasvad, valgud ja nende osakaal kehas. Hakka paremini toituma, hakkad magusat ka võimalikult vähe tahtma. Kui mina hakkasin paremini toituma, kadus ka magusaisu ära. Šoksitahvlid ja igausgused kommid seisavad kapis ma ei tea misajast
november 21, 2006 at 10:48 e.l. #95860Kaspar90
MemberSain aru, et eesmärk on rasvapõletamine. Seega minu arvates oleks suurepärane lahendus tarbida l-karantiini, mida leidub Arctic Slim Lines ning Fat Burneris. L-karantiin hoiab ära ka magusa isu. Arvan, et enne treeningut ning treeninug ajal on teda väga hae tarbida. Tee proovi!
november 21, 2006 at 10:55 e.l. #95861kikikeit
Membersõin just lõunat…
lahjat kohupiima rosinatega ja banaani
ei tekkinud magusaisu ..
aga ex paistab mis õhtul saab …
hakkasin eilsest tarbima kroomi tablette !!!!
peab vist tõsiselt vaatama üle oma toitumiskava !!!
oleks vaja saada lahti 3kg….
november 21, 2006 at 11:31 e.l. #95863Annika Pärtel
Membersõin just lõunat…lahjat kohupiima rosinatega ja banaani
ei tekkinud magusaisu ..
aga ex paistab mis õhtul saab …
hakkasin eilsest tarbima kroomi tablette !!!!
peab vist tõsiselt vaatama üle oma toitumiskava !!!
oleks vaja saada lahti 3kg….
Milleks sulle LAHJA kohupiim? Miks ei kõlba näiteks 3%? Ise söön 5%st koos kreeka pähklitega ja keha rasva% langeb sealjuures
november 21, 2006 at 11:52 e.l. #95864kikikeit
Membermis ma siis õhtuti võin süüa kui pole soovitav süüa ..riisi, makaroni …sai ..jne.
november 21, 2006 at 11:58 e.l. #95865salver
Membermis ma siis õhtuti võin süüa kui pole soovitav süüa ..riisi, makaroni …sai ..jne.loe ka nt eelmist lehekülge, seal saad ühe soovituse… lisaks võid juu nt ka tomatimahla v keefiri, v siis hiljuti olen avastand, et päris ok on süüa pool pakki naturaalset kohupiima ja õuna sinna juurde
november 21, 2006 at 12:04 p.l. #95867theONE1
MemberUnusta hetkel ära need kroomitabletid! Ületarbimisel on samuti mitmed ohud, nii et pane tavatoit paika!
november 21, 2006 at 12:04 p.l. #95868Annika Pärtel
Membermis ma siis õhtuti võin süüa kui pole soovitav süüa ..riisi, makaroni …sai ..jne.Mina söön õhtul u 1,5 tundi peale korralikku jõutrenni riis/tatar/kartul vms+ kanafilee…seda selleks, et taastada lihaseid. Päris õhtul läheb sisse vaid rasvane kohupiim ja ei midagi muud (ka mitte igal õhtul).
Kui tahad tõesti 100% asja ette minevat toitumiskava, siis tõesti soovitan see lasta endale koostada asjatundjal (vt webtreeneri alt).
november 21, 2006 at 12:22 p.l. #95869