Magus
- This topic has 54 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 12 months tagasi by
Kask.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2008 at 7:15 p.l. #175534
Always 110%
MemberMinu arvamus on, et magusaisu on suures osas siiski kinni toitumises, sest kui inimesel on kõht täis ei punni ta endale niisama magusat sisse. Enamasti antakse “kiusatusele” järele just siis kui pole mõnest toidukorrast vajalikku energiat kätte saadud. Olen seda praktikas kogenud oma sõbra peal, kes toitus VÄGA ebatervislikult, sõi hunnikutes komme ja toidukordi oli headel päevadel vaid kaks, kuid peale toitumises tehtud korrektuure lõpetas ta iseenesest maiustuste ületarvitamise.
veebruar 3, 2009 at 6:55 p.l. #182574elxu
MemberMinul on ka jube magusaisu. Õhtul peale trenni, kui olen ära söönud pean kindlasti shokolaadi ka sööma või midagi muud magusat. Söön 4 korda päevas 30-40% süsivesikud ja ülejäänud valk ning rasv. Kas kroomi tabletid aitaksid?
veebruar 6, 2009 at 1:43 p.l. #182934poweroravake
MemberTegelikult vaatasin oma päevast menüüd natuke rangema pilguga küll peale Aile ja Rotteri kommentaare. Tõsi ta on, et see magus, mis mu päevamenüüsse mahub tõstab rasvade osakaalu päevamenüüs liiga suureks. Pean toitainete osakaalus muutuse tegema süsivesikute kasuks, sest see aitaks konstruktiivselt kaasa sooritusvõimele. Ehk siis tuleb šokolaadi asemel süüa rosinaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2009 at 2:42 p.l. #182938asdfghjkl
MemberMagus maitse saab suus tekitada ka ainetega, mis süsivesikud pole (parandage kui eksin), aga need ained pole kuigi tervislikud samamoodi ilmselt.
veebruar 6, 2009 at 2:43 p.l. #182940Samakamees
MemberEi salli eriti magusaid tooteid , aga avastasin ühed magusad asjad , mis isegi mulle meeldivad. Kirsstomatid mmmmmmmmm
veebruar 6, 2009 at 3:31 p.l. #182943Goleteral
MemberEi salli eriti magusaid tooteid , aga avastasin ühed magusad asjad , mis isegi mulle meeldivad. Kirsstomatid mmmmmmmmm*pühib klaviatuuri ilast puhtaks*
Jaaaa, kui ma neid poes näen siis ma alati ostan – nii kuradi head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2009 at 9:02 p.l. #182957Kask
MemberKasvav ja õppiv organism vajab ju glükoosi , nt kui koolis süüa paar kommi siis pole hullu ju ?
veebruar 6, 2009 at 9:43 p.l. #182959navigaator
MemberMinu magusaisu piirdub sellega, et pudrule viskan ohtralt emakeedetud moosi peale, joogijogurt samuti magus ja vahel hea puuvili. Söön 5x päevas ja kuna õgin massi nimel, siis täiendavat koogiisu nagu ei tekigi.
veebruar 7, 2009 at 5:18 e.l. #182961Aile
MemberKasvav ja õppiv organism vajab ju glükoosi , nt kui koolis süüa paar kommi siis pole hullu ju ?Glykoosi saadakse t2rklise l6hustamisel ja siis ka organismile parajas koguses ja kiirusega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aju jaoks paras kogus glykoosi on yhe banaani jagu, rohkem on liiast.
veebruar 11, 2009 at 6:15 p.l. #183519Kask
MemberAju jaoks paras kogus glykoosi on yhe banaani jagu, rohkem on liiast.
Hea teada , kuri tädi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.