Magus
- This topic has 54 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 12 months tagasi by
Kask.
-
AutorPostitused
-
detsember 13, 2008 at 12:01 p.l. #15824
RassXenon
MemberTere jälle!
Nimelt, kuidas tuleks suhtuda magusasse? Päevas võtta umbes mingi väike shokolaadi batoon ei tee paha?
Räägitakse ju et väikses koguses magusat on pigem kasulik kui kahjulik. Ise käin koolis, ning sööklast ikka ostan vahepeal väikse shokolaadi, eelnevalt söön muidugi praadi, sest päevläbi 1 shokolaadi peal olla pole just parim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Vahepeal on selline magusa isu ju pealMis arvate teie?
detsember 13, 2008 at 12:18 p.l. #174861Aksel
MemberNimelt, kuidas tuleks suhtuda magusasse? …Suhtuda tuleb lähtuvalt sellest, mida oluliseks pead ja millised eesmärgid Sul elus on. Erinevatel inimestel on erinevad eesmärgid ja seetõttu ka erinevad suhtumised erinevatesse asjadesse.
detsember 13, 2008 at 12:21 p.l. #174862JamesC
Memberminul käivad igapäev magusahood peale… pean kohe midagi saama, suhkur see on kõigeparem asi.. kui hommikul või päeval kohvi ei saa siis on jama ja tass kohvi sisse panen üks 4-5 lusikatäit suhkurt…
detsember 13, 2008 at 12:43 p.l. #174863Samakamees
MemberMul käisid ka vanasti kogu aeg magusahood peale. Nüüd kus kõht on kogu aeg korraliku toitu täis , pole ka magusaisu. Väga harva kui midagi tuleb ja siis naudin jäätise kokteili
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2008 at 12:51 p.l. #174866M.M.
MemberTere jälle!Nimelt, kuidas tuleks suhtuda magusasse? Päevas võtta umbes mingi väike shokolaadi batoon ei tee paha?
Räägitakse ju et väikses koguses magusat on pigem kasulik kui kahjulik. Ise käin koolis, ning sööklast ikka ostan vahepeal väikse shokolaadi, eelnevalt söön muidugi praadi, sest päevläbi 1 shokolaadi peal olla pole just parim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Vahepeal on selline magusa isu ju pealMis arvate teie?
Magusat võid ja peadki sööma peale trenni. Kui tekib muul ajal magusa isu siis tegemist on vale toitumisega (valel ajal valed toiduained) või toidukordade vahe on veninud liiga pikaks (veresuhkur on liialt madal).
detsember 13, 2008 at 2:13 p.l. #174875Lauka
MemberMul on igapäev jõhker šokolaadi isu. Lihtsalt päeva ei saa läbi veetud kui vähekenegi šokolaadi pole saanud.
Toitumisega on enamvähem korras, 3x päevas sooja toitu, ainult hommikuti pole isu midagi süüa.
detsember 13, 2008 at 2:16 p.l. #174877Goleteral
MemberHommikul peale trenni söön tavaliselt ühe kamatahvli kohvi kõrvale.. mmm.. nämm..
detsember 13, 2008 at 2:23 p.l. #174880M.M.
MemberMul on igapäev jõhker šokolaadi isu. Lihtsalt päeva ei saa läbi veetud kui vähekenegi šokolaadi pole saanud.Toitumisega on enamvähem korras, 3x päevas sooja toitu, ainult hommikuti pole isu midagi süüa.
No ei ole ju siis korras, kui hommikul isu pole jne.
detsember 13, 2008 at 2:56 p.l. #174884noPAINnoGAIN
MemberKuna koolis söömas ei käi ning hommikuse söögikorra ning lõunase koduse ( 15.00+ ) vahe on väga suur siis koolis päris tihti magusa isu , eriti veel kui sheiki ka ei joo , siis tuleb lihtsalt 1 jäätis või mingi 5 mandariini puhvetist osta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2008 at 4:43 p.l. #174900Jarmo Oberst
MemberKuna koolis söömas ei käi ning hommikuse söögikorra ning lõunase koduse ( 15.00+ ) vahe on väga suur siis koolis päris tihti magusa isu , eriti veel kui sheiki ka ei joo , siis tuleb lihtsalt 1 jäätis või mingi 5 mandariini puhvetist osta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa koolis ei söö ? Ma arvan, et koolitoit on igat pidi etem kui süüa üks jäätis või viis mandariini .
detsember 13, 2008 at 6:00 p.l. #174913Felipe
MemberJap koolis tuleks just süüa, meie trenni poistega oleme juba tuttavad näod koolikokkade juures, me võtame ikka mitu portsu, parimatel päevadel kuni kolm portsu.
detsember 13, 2008 at 9:47 p.l. #174957RassXenon
MemberJap koolis tuleks just süüa, meie trenni poistega oleme juba tuttavad näod koolikokkade juures, me võtame ikka mitu portsu, parimatel päevadel kuni kolm portsu.Täpselt nii, alati suur ports, aga kui rahakott kerge siis peab väiksemaga leppima
detsember 14, 2008 at 1:12 e.l. #174970noPAINnoGAIN
MemberMiks sa koolis ei söö ? Ma arvan, et koolitoit on igat pidi etem kui süüa üks jäätis või viis mandariini .No meil on koolitoit täiesti mõttetu , näiteks 2 lusika täit kartuli putru , makarone või kartuli supp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , juurde midagi küsida ei saa ning talongi süsteem on ka alla igasugust arvestust . Mul tekib sellise narrimise peale pigem suurem toidu isu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks ma üritan ise hommikuti midagi kaasa võtta , aga tihti ei tule ka sellest midagi väljadetsember 14, 2008 at 8:07 e.l. #174979Goleteral
MemberNo meil on koolitoit täiesti mõttetu , näiteks 2 lusika täit kartuli putru , makarone või kartuli supp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , juurde midagi küsida ei saa ning talongi süsteem on ka alla igasugust arvestust . Mul tekib sellise narrimise peale pigem suurem toidu isu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks ma üritan ise hommikuti midagi kaasa võtta , aga tihti ei tule ka sellest midagi väljaNo väike ports makarone on igatahes parem kui mitte midagi..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2008 at 9:32 e.l. #174991T6nu69
MemberNo meil on koolitoit täiesti mõttetu , näiteks 2 lusika täit kartuli putru , makarone või kartuli supp
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks ma üritan ise hommikuti midagi kaasa võtta , aga tihti ei tule ka sellest midagi väljaMeenutab minu kooli juba veits, mis koolist juttu on?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.