Skip to main content

magneesium ja tsink

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » magneesium ja tsink

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    Wire
    Member

Magneesium: “The current Recommended Daily Allowance (RDA) for the US is 6 mg/Kg/day, which translates to 420 mg for a 70 Kg man. The estimated intake in the US is 300 mg/day. Studies show that as much as 3 times this amount may be needed by the general population and especially by those predisposed to cardiac disease states.”

Magneesiumi ja kaltsiumi tuleks eri aegadel võtta.

tänud <_<“>

Blackdom
    Member

Magneesiumi ja kaltsiumi tuleks eri aegadel võtta.

Yhes teises samateemalises subfoorumis te OldMan-iga r22kisite ka sellest. Proovisin j2rgi ja toimib – v6tan nyyd Ca+D hommikupoole ja Mg (magneesiumlaktaatdihydraat)+B6 (gsk toode)6htul ja uni on palju parem. Varem v6tsin Cal-Mag nimelist asja 6htuti ja mingi imelik kihelus hakkas jalgades pihta ja ei saanud eriti h2sti magada. Nyyd magan oma kassist ka paremini. <_<“> Et siis, ait2h tagant j2rgi ka minu poolt!

P.S. Ykskord l2ks meelest 2ra see asi ja j6in piima enne magamaminekut, et kaseiini saada ja sain j2lle voodis mitu tundi niheleda.

tarmps
    Member

Mg on soovitav võtta just õhtul eelpool nimetatud põhjustel. Ja hommikul võta Ca.

Mu tuttavad kaebavad jälle, et ei saa öösel korralikult magada, sest peavad WC-s käima, kui ZMA’d enne magama minekut tarbivad. Kas ta siis on ikka nii hea une parandamiseks?

prd
    Member

Vabandan et vana teema üles kaevan kuid on endalgi üks küsimus tsingi kohta.

Kui mul on plaanis võtta 30mg tsinki päevas, siis kas ma peaks seda võtma nii, et hommikul 15mg ja õhtul enne magamaminekut 15mg. Või hommikul/õhtul korraga 30mg.

Tänud.

ROtter
    Member

Vabandan et vana teema üles kaevan kuid on endalgi üks küsimus tsingi kohta.

Kui mul on plaanis võtta 30mg tsinki päevas, siis kas ma peaks seda võtma nii, et hommikul 15mg ja õhtul enne magamaminekut 15mg. Või hommikul/õhtul korraga 30mg.

Tänud.

Võta hommikul 15 mg ja õhtul 15 mg.

Anonüümne
    Guest

Tsink mõjutab inimese söögiisu

suurendab või vähendab ? :o

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.