Maggie dieet, mis arvate?
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Maggie dieet, mis arvate?
- This topic has 135 replies, 30 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
märts 14, 2012 at 4:10 p.l. #170635
Kang08
Memberkõik peaks vist paigas olema, aga kaal nüüd seisab 59 peal ja alla ei lähe. enne 60kg ja soov saada 52kg peale tagasi. pikkuseks 170 ja ülakehas kõik üleliigne:)
Sinu teises teemas räägiti proteiinidest,headest rasvadest ning siin vaatab vastu jälle sama menüü.Ja kõik on paigas ……
märts 15, 2012 at 5:57 e.l. #170217ville1
MemberSiimani võib imestada et ikka ja jälle leiab eesti nö “meditsiiniajakirjadest”, taolisi dieete, minu arust on see tervisele lausa ohtlik!
märts 15, 2012 at 6:46 e.l. #170202markomj
MemberSiimani võib imestada et ikka ja jälle leiab eesti nö “meditsiiniajakirjadest”, taolisi dieete, minu arust on see tervisele lausa ohtlik!
meditsiiniajakiri Kroonika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ei saanud kohe kirjutamatta jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2012 at 8:09 e.l. #170056jrx
MemberKõik ülakehas on ülearune? Tissid ka?
Igatahes – sellise dieedi puhul on keha kindlasti stressis. Stressis keha hoiab kinni ja salvestab tõenäolisemalt just kõhurasva. Rohkem praegu ei ole aega midagi öelda.
märts 15, 2012 at 8:43 e.l. #170042priit002
MemberTekkis mul ka küsimus, et kui ma panin kehamassi indeksisse Sinu kaalu ja pikkuse 170 ja 60 kg. Sain tulemuseks normaalkaal. Kui aga 52 lausa siis tuli vastus selline
Sinu kehamassindeks on: 18
Alakaal!
Oi-oi, tundub, et oled liiga kõhn. Väike alakaal iseenesest tervisele ohtu ei kujuta, kuid ära mitte mingil juhul dieetidega eksperimenteeri. Mitte kunagi. See võib väga halvasti lõppeda.
Kui sinu KMI on tunduvalt väiksem kui 18, on lood väga tõsised. Otsi abi! Samuti pöördu arsti poole siis, kui sinu kehakaal on lühikese aja jooksul märgatavalt langenud.
Sinu probleem ei ole kaal, pigem lihase puudumine. Ja sa võiks aru saada ,et kui sa ei ole BAV täis saanud väga pikka aega, siis sa peaksid surnud olema!Äkki ei ole spordifoorum õige koht kust abi otsida…
märts 15, 2012 at 8:57 e.l. #169943Janika Aavamägi
MemberArvan, et neiu, kui Sa tahad ka tulevikus olla saleda kehavormiga, siis käi kaarega mööda säärastest kommertsdieetidest. Palun mõista, et nädalas annab tõsise trenni ja range (kuid tasakaalustatud) dieediga alla võtta maksimaalselt 0,5kg, seega 2 kg kuus !
Ja mingeid erandeid ma kuulda ei taha, neid on alati, enamus on kommerts, teine enamus eluohtlik dieeditamine, kolmas enamus võtab seda vee arvelt.
Kui Sa järgid sääraseid kommertsdieete, maksab tulevikus kenasti lõivu selle eest, palun Sind!
märts 15, 2012 at 10:21 e.l. #169820Stephfan
MemberMa kunagi kuritarvitasin jõusaalis pulbrijooki. Kui olin avastanud, et olin kaalus lihtsalt juurde võtnud ja ka kõtu hakkas ka juba tulema, lõpetasin selle kasutamise. Mõtlesin siis paaniliselt, et kuidas alla hakata võtma. Uurisin kohe dieete ning alustasin kõige räigemast – Ei tarbinud piimatooteid, ei joonud mahlasid, ei söönud makarone ega riisi, ei söönud puuvilju. Võtsin ette süüa ainult juurvilju koos hakklihaga. Kuna ei olnud just palju erinevaid variante, mida ma oskasin nende komponentidega teha, siis see tüütas peale kahte nädalat juba ära. Ma sõin seda lõpuks rõvedustundega. Kuulõpus hakkasin tarbima riisiga neid samu asju. Oluliselt polnud kehaga midagi muutunud.
Otsustasin alustada täiesti algusest. Ehk siis viia toidukorrad normi. Süüa vähemalt 3-4 korda päevas, nagu normaalne oleks. Sest tegelikult mul oli see päevane söögikordade aeg täiesti suvaline. Vahel 1 kord päevas, teine kord 2 korda päevas ning näiteks hommikul ja südaöösel. Kui ma sain selle korda, siis hakkasin kohe langema kaalu ja läksin väiksemaks.
Ehk siis… ma leian, et ei pea sööma mingisuguseid eriti spets asju endal sisse minimaalsetes kogustes.
6 päeva sööd normaalset, tavalist toitu (rohke rohelisega) ja ühel päeval nädalas võid lubada endale ükskõik mida.
Kui sa oled liikuv inimene ja teed higistades trenni pidevalt, siis see toimib ka sinul. Olgugi, et see on kõikidel inimestel individuaalne, kuidas neile mingisugune toitumine mõjub. Aga see on see kõige esimene asi, mis tuleb korda saada. Kui sellega ei tule selliseid tulemusi nagu tahaks siis alles hakkad täpsemalt vaatama, mida annaks selles tavalises toidus muuta/asendada.
märts 15, 2012 at 11:35 e.l. #169720pipipikksokk
Memberoi siis Te räägite kummitusega:D Ma kooli ajal vahepeal jõudsin süüa ainult ühe kohukese ja krõbinaid piimaga aga vot näed, siiani olen elus ja mitte ühtegi terviseviga ei ole. ptuiptuiptui. Ei saanud küll kaloreid täis ja isegi ei mõelnud nende peale, veel vähem mitu g süsivesikuid ja valke saan.
17-19 aastaseni olin kogu aeg 52kg, nüüd aga 59kg sest läks käest ära. Ma ju tunnen, et mul on rasva ülakehas. Ja no kui ma enne olin suurema rinnakorviga (jaanuar 2012), siis nüüdseks märtsis on see kahanenud juba, samuti ka käed. Ja kui ma kaalusin 52 jne, siis oli ka kõik tervisega korras. Mu enda 25 aastane õde kaalub 52kg ja on 165cm pikk ja temal pole ka tervisega probleeme. Kogu aeg sellised olnud. Naguu, ma ei näe probleemi üldse.
Ja see valguvärk, lisasin juurde juurde ja mõned asjad vahetasin välja.
Ja seda dieeti ma ei tee! Lihtsalt uurisin.
märts 15, 2012 at 11:38 e.l. #169709pipipikksokk
MemberJa kui mu kehakuju tüüp oleks selline, et mul läheks rasv ühtlaselt kogu kehale, siis oleks see 60kg okei, aga nagu ma olen juba öelnud, siis ainult ülakehas. Nimetatakse seda vist õunakehakujuks? Mu jalad on väga peenikesed. Mu rinnaaluse ümbermõõt on 68cm, mis on okei ja sealt ei soovi maha, aga just naba juurest see rasv ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2012 at 12:51 p.l. #169657Sarge
MemberLihtsam oleks, kui lisaksid endast pildi siia teemasse.
Igastahes, kui sa sellise toitumisega jätkad, siis sul see õuna kuju ei kao ja veel hullem kui tekib pirnikujuline keha – sellest on juba raskem lahti saada. Nii, et hakka normaalselt toituma 4-5 korda päevas.
märts 15, 2012 at 1:00 p.l. #169636pipipikksokk
Memberma endast siia päris avalikult pilti panema ei hakkaks. mõni mõtleks et ma hull peast, et mida mul kaotada on:D aga on. aga kui olete väga suured spetsid, siis võite kirjutada mulle postkasti, panen kokku pildi endast aga siia ma avalikult ei pane.
Ma söön hommikusööki-vahepala-lõunasöök-vahepala,õhtusöök ning peale 8t ei ole kunagi söönud
märts 15, 2012 at 2:52 p.l. #169424Kang08
MemberMa söön hommikusööki-vahepala-lõunasöök-vahepala,õhtusöök ning peale 8t ei ole kunagi söönud
Jah,aga mida sa sööd ning millal on ka tähtis.Sinu eespool toodud menüü on jama.Hakka sööma,tee trenni ja küll kõik liigub paremuse poole.See “ma peale 6t,8t vms ei söö) on suht-koht müüt.Väike kodujuust enne magamaminekut ei tapa küll kedagi.
märts 15, 2012 at 4:47 p.l. #169198nightq
MemberOn tõestanud, et ajastamine on üks suur BS ja seega pole vahet, millal sa sööd.
märts 15, 2012 at 4:50 p.l. #169196nightq
Memberoi siis Te räägite kummitusega:D Ma kooli ajal vahepeal jõudsin süüa ainult ühe kohukese ja krõbinaid piimaga aga vot näed, siiani olen elus ja mitte ühtegi terviseviga ei ole. ptuiptuiptui. Ei saanud küll kaloreid täis ja isegi ei mõelnud nende peale, veel vähem mitu g süsivesikuid ja valke saan.
17-19 aastaseni olin kogu aeg 52kg, nüüd aga 59kg sest läks käest ära. Ma ju tunnen, et mul on rasva ülakehas. Ja no kui ma enne olin suurema rinnakorviga (jaanuar 2012), siis nüüdseks märtsis on see kahanenud juba, samuti ka käed. Ja kui ma kaalusin 52 jne, siis oli ka kõik tervisega korras. Mu enda 25 aastane õde kaalub 52kg ja on 165cm pikk ja temal pole ka tervisega probleeme. Kogu aeg sellised olnud. Naguu, ma ei näe probleemi üldse.
Ja see valguvärk, lisasin juurde juurde ja mõned asjad vahetasin välja.
Ja seda dieeti ma ei tee! Lihtsalt uurisin.
Kui ma ei eksi, siis ca 800 kcal`i juures kaob inimesel ajapikku näljatunne ära ja sel hetkel hakkab keha arvama, et sõda on lahti, haarates igast energiakübemest kinni.
märts 15, 2012 at 4:57 p.l. #169171gmaster
MemberOn tõestanud, et ajastamine on üks suur BS ja seega pole vahet, millal sa sööd.
On ehk täpsemat linki? Oleks huvitav lugeda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.