Skip to main content

Magamine enne trenni?!

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Magamine enne trenni?!

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    savi_
    Member

Endalegi sobib enne trenni umbes tunnike varem üks tunnike magada , sest siis on aega asju pakkida ja vaikselt kohale minna .. värske õhk äratab teepeal ülesse ka . Peamine pluss on asjale ,et ma ei tunne ennast peale trenni nii väsinuna ,et kohe peaks magama minema …. kofeiini enne trenni ei kannataks absoluutselt .. süda hakkab tampima nagu pöörane .

UFC
    Member

siin tõesti õnnelikud inimesed..saavad endale lubada uinakut päeval..tahaks ka..

aga peaks tõesti seda kohvi varianti proovima…

aga mis veel niimodi mootori tööle paneb peale magamise ja kohvi..???

kuna kohvi ei tarbi kahjuks <_<“>

E46
    Member

võimatu on ju p’eval magada… olgu ma ommikul nii väsind kui tahes ja jäädes isegi kooli hiljaks… peale koolipäeva st. päeval… uni ei tule.. mitte mingil juhul. <_<“>

erxs11
    Member

Täna magasin tunnikese päeval ja õhtul trennis oli kohe teine tera sees <_<“>

dewer
    Member

tõesti on enne trenni magades pärast trennis kergem ja nagu rohkem powerit sees

Monces
    Member

mul on nii et kui ma õhtul hiljem magama lähen siis tunnen hommikul trennis et viitsimist ei ole,kuna jõusaal asub koolis ja käimiseks on 8:00-12:00,ise olen 9:15 seal,mida varem magama lähen seda parm tunne on trenni teha,Inimesed puhake ilusti välja enne trenni!

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.