MADONNA ja MUSKLID!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » MADONNA ja MUSKLID!
- This topic has 72 replies, 41 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Alger025.
-
AutorPostitused
-
september 23, 2009 at 7:43 p.l. #221579
Annika Pärtel
MemberMina arust naiste profikulturism ei ole lihtsalt seda väärt , et kaotada enda naiselikkust , mis tihtipeale juhtub. Ja ega silikoonid ka asja paremaks ei tee – samahästi võin mina silikoonid panna , ega need mind naiselikuks ei tee , ainult mingiks padunaljakaks ebardiks.Selleks ei pea olema proff ega kulturist. Rindadelt lihtsalt kaob rasv kõige esimesena. Dieedi ajal väheneb see nr vähemalt 1-2 korda, eks pärast rasv muidugi tuleb sinna tagasi, aga arvestage ise, mis jääb järele rindadest peale taolisi kaalukõigutamisi (ma ei räägi siinkohal neist, kes vaid paar-kolm kg alla peavad võtma võistlusteks). Kui sinna lisada ka vanus… Rindadel olev nahk on juba iseenesest väga õrn, ja iga dieediga saab see parajalt räsitud, see lihtsalt on paratamatu.
september 24, 2009 at 10:39 e.l. #221662kuuliks
MemberKuidas see seostub skeemiga: “söön vähe rasva ja siis saan suuremad musklid”?Ega ei seostugi tegelikult. Parajalt palju jõutreeningut ka vaja. Endal enamus jõutreeningud, lisaks 2-3 aeroobset. Kõik jällegi räägivad, et rasva vaja, kui tahad rasva alla saada. Kuid, miks Madonna on vastupidine, ei jõua mulle kohale. Meie teeme trenni ja sööme rasva, Madonna aga teeb trenni ja ei söö rasva. Tulemus aga võrdne.
september 24, 2009 at 11:44 e.l. #221671muzuke
Membermadonna ka väike fitnessist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2009 at 12:13 p.l. #221674Alfonze
MemberEks toimib ka see low fat dieet täiesti eduliselt, aga mina näiteks ei suudaks, low carbs on palju lihtsam, kõht ka kauem täis jne. Maitseasi seega, piinlikult otsida rasvavabu asju on stressirohkem otsida, kui hoida süsikaid maas. Lisaks piimatoodetest kaltsiumi omastamine jne pisut keerulisem kui rasvad maas.
september 27, 2009 at 6:46 e.l. #222321kuuliks
MemberEks toimib ka see low fat dieet täiesti eduliselt, aga mina näiteks ei suudaks, low carbs on palju lihtsam, kõht ka kauem täis jne. Maitseasi seega, piinlikult otsida rasvavabu asju on stressirohkem otsida, kui hoida süsikaid maas. Lisaks piimatoodetest kaltsiumi omastamine jne pisut keerulisem kui rasvad maas.Selle kohapealt olen nõus.
september 27, 2009 at 1:57 p.l. #222421Borodkin
MemberMutil on vanust ikka ka ,
“>september 27, 2009 at 2:13 p.l. #222430Anonüümne
GuestSelleks ei pea olema proff ega kulturist. Rindadelt lihtsalt kaob rasv kõige esimesena. Dieedi ajal väheneb see nr vähemalt 1-2 korda, eks pärast rasv muidugi tuleb sinna tagasi, aga arvestage ise, mis jääb järele rindadest peale taolisi kaalukõigutamisi (ma ei räägi siinkohal neist, kes vaid paar-kolm kg alla peavad võtma võistlusteks). Kui sinna lisada ka vanus… Rindadel olev nahk on juba iseenesest väga õrn, ja iga dieediga saab see parajalt räsitud, see lihtsalt on paratamatu.
No igastahes silikoonid pole lahendus
“>september 29, 2009 at 9:55 e.l. #222837kuuliks
Member
No igastahes silikoonid pole lahendus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ossa pagan…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2009 at 10:36 e.l. #222844vend vähk
ModeratorMadonna on eeskujuks küll paljudele noortele ja omavanustele, kes hädaldavad, et ei jõua midagi teha jne. Tubli, Madonna!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2009 at 7:00 p.l. #226705argoll
MemberMadonna on eeskujuks küll paljudele noortele ja omavanustele, kes hädaldavad, et ei jõua midagi teha jne. Tubli, Madonna!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellises vanuses naisterahvas võiks juba ise aru saada, et vähene rasvaprotsent toob tema loomuliku vananemise veel ERITI esile.
Vaatan seda pilti ja kananahk tuleb peale.Õudukas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
oktoober 13, 2009 at 9:56 e.l. #226815kuuliks
MemberSellises vanuses naisterahvas võiks juba ise aru saada, et vähene rasvaprotsent toob tema loomuliku vananemise veel ERITI esile.Vaatan seda pilti ja kananahk tuleb peale.Õudukas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
Oleks pidands varem oma keha treenima hakkama, oleks vaatepilt ehk ilusam ja siledam.
oktoober 13, 2009 at 10:14 e.l. #226817Aile
MemberSellises vanuses naisterahvas võiks juba ise aru saada, et vähene rasvaprotsent toob tema loomuliku vananemise veel ERITI esile.Vaatan seda pilti ja kananahk tuleb peale.Õudukas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tema polster oleks paksem, siis vaevalt ta nii vitaalne oleks. Ise eelistaks kyll pigem vanem v2lja n2ha, kuid ikka joosta ja hypata nagu rohutirts
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2009 at 12:05 p.l. #226841Alger025
No tõesti, nagu MONSTER
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> natuke pekki peaks ikka olema ! -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.