Madise tee unistusteni..
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Madise tee unistusteni..
- This topic has 30 replies, 8 voices, and was last updated 8 years, 10 months tagasi by
a n d y.
-
AutorPostitused
-
november 3, 2016 at 7:09 p.l. #389096
madislaos27
MemberHetkeseis 187,5 cm pikk mõõdetud võistlusel ja 96,1kg raske.
Panen ka pildid klassika stiilis.
Plaan minna võistlema 2017 EKV.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Siis kuivemalt ja vb ka suuremalt
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />november 8, 2016 at 4:40 e.l. #389172madislaos27
MemberHei foorumlased !
Eile oli huvitav päev mul. Käisin üle paari aasta Tartus, kus tegin trenni Andreasega. Ta on üks muhe ja lahe vend ja mõtlesin et võiks ühistrenni ära teha
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Võistlusel oli ta ka väga abivalmis. Selliseid vendi vähe.
Tegime õlg+ biitseps.
Õlale 3 harjutust ja biitsale ka 3..
Õlg oli meil sama tugev ja biitseps ka aga superseeriaid oli vist minu biits rohkem harjunud tegema
” width=”20″ />Hetke vorm siis selline nagu piltidel. Olen paremas vormis kui EMV-l. Kaal 92kg kopikatega näitas täna hommik.
Söön palju rohkem praegu ja just süskarite arvelt..kui muidu oli enne dieeti suht nullis siis praegu on 400+ grammi päevas
” width=”20″ />Enesetunne hea, jõudu rohkem, tervis parem. Ei ole ikka vaja nälgida poolenisti et saavutada hea vorm, seda tõden praegu.
EKV kevadeks tahaks olla 87-88kg, ehk paberkuiv vorm eesmärk, eks näis kas tuleb nii ja mis kaaluga.
Kuna mul nüüd klassika siis pean oma laiendid korda tegema ja lähiajal opp ka, lähen eraarstile kuna see uuem meetod ja taastumisaeg lühem.
Pärast saab jälle lammutada
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Ilusat päeva !
november 10, 2016 at 6:54 p.l. #389203madislaos27
Membernovember 13, 2016 at 4:35 p.l. #389309madislaos27
Membernovember 18, 2016 at 7:30 e.l. #389353madislaos27
Memberjaanuar 12, 2017 at 10:02 e.l. #390046madislaos27
MemberHei !
Pole mitu kuud kirjutanud. Vahepeal olid jõulud ja aastavahetus, need läksid suht rahulikult. Kuid mida olen täheldanud on see et viimase paari kuuga on elutempo kiirenend ning sellega ka tervis kehvemaks läinud ja toitumine ka lisaks. Trenni teen kuid ei saa öelda et võtan viimast seal.
Ikka öösel ärkan mõneks tunniks ülesse ja olen enamus päevast väsinud ja toitumine on ka selline et mingi 50% on õige toit, ülejäänd söön mida tahan sisuliselt. Ja sellest ka vormi kehvemaks minek.
Uuest aastast oli plaan võtta ette midagi, ja vähendasin neid asju mida andis vähendada ja tervis on hakanud paranema ja unerütm ja unepikkus ka.
Toitumine läheb ka järgimisele sest vahepeal ei olnud ka erilist indu või eesmärki.
Hetke kaal 97-98kg juures.
Plaan oli pärast sügisest võistlust kevadel ka kaasa teha, kõik sõltub kuidas praegu minema hakkab. Lubama ei hakka praegu midagi. Kui tervis ok ja toitumine läheb koos sellega korda ja trenn ka läheb selliseks nagu peab, miks ka mitte
” width=”20″ />Muudest asjadest elus ka. Käin ikka Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis ning olen treener psüühiliste häiretega noortele, annan koolitusi tööandjatele kui on tööl inimene kel vaimne tervise häire. Edendan vaimse tervise valdkonda, just eile käisin Soomes ja sain sealsete nõustajatega kokku ja vahetasime kogemust. Olen ka kogemusnõustaja, inimene kel sarnane häire, kuid alati ei ole ka olnud sarnane ja olen lihtsalt inimese ära kuulanud ja püüdnud aidata. Teen ka vabatahtliku tööd aeg ajalt, kui nt asutuse rahad on otsakorral aga kliente on veel kes sooviksid trenni või nõustamisi. Alles käisin kinos ja trennis kliendiga ja olles masenduses, ütles et see aitas teda palju. Vahest on just see mis endalgi teeb meele heaks
” width=”20″ />Trennis käin Revalis ja Myfitnessis hetkel. Põhjus miks ikka veel võistelda tahan on esimesel kohal see tohutult hea emotsionaalne tunne mis ma sealt kaasa võtsin. See oli 2016a üks võimsamaid emotsioone mis mul oli. Isegi et ei saanud mingit kõrget kohta ja ei teinud oma parimat vormi.
Muidu postitan ainult heade nurkadega nö ”hea vormi” pilte , kuid nüüd paneks ka praeguse out of shape pildi ka.
Praeguseks kõik. Ilusat päeva !
jaanuar 12, 2017 at 11:45 e.l. #390048a n d y
MemberHeips sõbrake..
ma alles praegu nägin, et olid meie treeningust kirjutanud ja muljetest.
Samad sõnad siitpoolti
” width=”20″ /> aga sa unustasid ära ühe väga tähtsa asja
” width=”20″ />Poisid ja tüdrukud- kui te tahate suuri biitsepseid, siis leidke täpselt 2 min ja 15 sekundit ja vaadake ära see video: Madise 3 lemmik biitsaharjutust ja jutt ka juures, et mis kes kus
” width=”20″ />veebruar 28, 2017 at 12:16 p.l. #390578madislaos27
MemberHei !
Valmistun vaikselt võistlusteks just VAIKSELT kuna aeg ajalt olnud motiga probleeme kuid vähemalt see eest tervis korras.
Aga kuidas muidu, muidu läheb hästi tegelen ikka mitme asjaga ja olin ETV hommiku TV-s hiljuti rääkimas kogemusnõustamisest ning panen ka praeguse vormi pildid.
Kõike paremat ja edu Teile
” width=”20″ />aprill 4, 2017 at 4:10 e.l. #390932madislaos27
Memberaprill 4, 2017 at 8:11 p.l. #390944Tim.
Member15 hours ago, madislaos27 said:Tere Fitnessi rahvas !
Laupäeval oli Spa&sport cup Pärnus ning võistlesin seal. Tulemus oli kehv ehk viimane 6 koht, kuid ma ei pingutand selleks ka mitte midagi. Ülepäeva tegin cheat meale ning suht lebolt lasin. Siis 3 päeva enne võistlust otsustasin tulla. Kummardus Otile kuna Ta oli paljus abiks ja ikkagi lasi lavale ja ültse talub mu tujumuutusi ning harjunud minu hüpleva tervisega. Seega olin ka kõige pehmem.
Olgu need diagnoosid mis nad on, aga miks sinna lavale üldse nii sita suhtumisega ronida?
aprill 5, 2017 at 4:03 e.l. #390933Allerman
MemberTäiesti nõus Tim’ga. Ei saanudki aru, mis selle viimase postituse mõte oli. Mis mõte sellisel lavale ronimisel üldse oli?! Räägid oma tugevusest kulturismis ja samal ajal ise ei suuda enamat, kui viimane koht algajate rannafitnessi võistlusel. Ma kujutan ette, kui piinlik see kõik Oti jaoks oli…
aprill 5, 2017 at 4:35 e.l. #3909340ttt
MemberMina saan aga Madisest aru. Kõige kiuste teeb mees seda, mis talle meeldib ning ta teeb seda enda jaoks. Seda enam, et tegu oli algajate võistlusega.
aprill 5, 2017 at 7:16 e.l. #390950madislaos27
Member3 tundi tagasi, Allerman ütles:Täiesti nõus Tim’ga. Ei saanudki aru, mis selle viimase postituse mõte oli. Mis mõte sellisel lavale ronimisel üldse oli?! Räägid oma tugevusest kulturismis ja samal ajal ise ei suuda enamat, kui viimane koht algajate rannafitnessi võistlusel. Ma kujutan ette, kui piinlik see kõik Oti jaoks oli…
Nii ütled mehele kes läheb täna 15 korda vaimuhaiglasse ja kes on korduvalt enesetapu katseid üritanud ja 2 aastat ühiskonnas eemal olnud. Nii kurb lugeda sellist asja.Läksin teise eesmärgiga sinna võistlustele. Elamused ja inimesed ja selle saavutasin ja olengi enda silmis võitja. Sest nii tore oli. Aga pole hullu mul ei ole su vastu midagi ,lihtsalt ma olen ju rääkinud mis eesmärkidel teen.
aprill 5, 2017 at 7:18 e.l. #390951madislaos27
Member2 tundi tagasi, 0ttt ütles:Mina saan aga Madisest aru. Kõige kiuste teeb mees seda, mis talle meeldib ning ta teeb seda enda jaoks. Seda enam, et tegu oli algajate võistlusega.
Minu siiras tänu
” width=”20″ />aprill 5, 2017 at 8:10 e.l. #390952Angelo
MemberEi tasu blogida kui kriitikat ei talu… Ei tasu jah võistelda kuii nii kergekäeliselt neid asju võtta… Tulemus käes ka. Viimane koht algajates….
Ära too oma haigust vabanduseks… Inimesed püüavad mõista anda, et ega see naljategemine ka pole, et mäkdoonaltsist otse lavale jne
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”